- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli cóż mogę Ci napisać... całym serduchem jestem z tobą i twoją księżniczką! Już tak niewiele nam zostało... będzie dobrze... musi być!
Wczoraj mamuśka kupiła mi piłkę dmuchaną dla ciężarnych... i wiecie co naprawdę polecam... rewelacja... siedzę na niej, bujam się, lekko podskakuję... no i co najważniejsze czuję jak kręgosłup odpoczywa:) świetna sprawa:)
Serku i reszta dziewczyn zainteresowana quinny a dokładniej buzzem- rozmawiałam wczoraj ze znajomym fizjoterapeutom dziecięcym, i niestety powiedział że mam sobie wybić z głowy wózek kubełkowy którego nie idzie rozłożyć na płasko, bo naprawdę szkodzi to dziecku...a poza tym zapytał czy ja bym chciała ciągle spać ze skulonym kręgosłupem... no fakt raczej nie... no i jak porównałąm quinny do innych wózków okazało się że ona wcale nie jest taki lekki jak mi się wydawało... ja pierdziele ja chyba oszaleję z tymi wózkami...!!! zostaje jeszcze moodd- ale na niego chyba mi jednak szkoda kasy
Edit... od czwartu do niedzieli zostaję sama w domciu... mój mąż jedzie z moim rodzicami do niemiec na pogrzeb wójka- jakoś okropnie mnie to stresuje że ani jego ani rodziców nie będzie pod ręką... chyba pojadę na te kilka dni nocować do mieszkania rodziców bo zostaje tam moja młodsza siostra, i szpital pod nosem... wiem wiem że przesadzam ale chyba lepiej chuchać na zimne niż się stresować prawda???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Co z tym forum sie działo?? Całe szczescie ze juz działa! Normalnie nie mialam co robic na kompie jak forum nie działało!
Wiecie co Kacperek mnie dzisiaj obudził o 5 rano tak kopał że nie szło zasnąć już pewnie mowil "mama jeść" to zjadlam jogurt i zasnelam chyba na dwie godziny i znowu zaczal rozrabiac w brzuchu no to wstałam i jem mega wielkie Sniadanie
Nubi czekamy na fotki
Wczoraj tak strasznie lało i wiał silny wiatr że Myslalam ze drzewa sie poprzewracają! A dzis od rana slonce. Nie nadarzam za ta pogoda!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzien dobry!
Co z tym forum sie działo?? Całe szczescie ze juz działa! Normalnie nie mialam co robic na kompie jak forum nie działało!
Wiecie co Kacperek mnie dzisiaj obudził o 5 rano tak kopał że nie szło zasnąć już pewnie mowil "mama jeść" to zjadlam jogurt i zasnelam chyba na dwie godziny i znowu zaczal rozrabiac w brzuchu no to wstałam i jem mega wielkie Sniadanie
Nubi czekamy na fotki
Wczoraj tak strasznie lało i wiał silny wiatr że Myslalam ze drzewa sie poprzewracają! A dzis od rana slonce. Nie nadarzam za ta pogoda!
Iwonka oglądałam twoje foty na facedupie... kurcze ty to masz siły na spacerki... co rusz foty z nowych miejsc ależ ja Ci tego zazdroszczę i nie dziwie się że KAcperek tak szaleje, skoro za dnia nawdycha się tyle jodu
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale wiecie co jak jeszcze pracowałam w zeszłym roku akurat w wigilię i nie wiedziałam ze jestem w ciąży to żeby podnieść sobie siły na caly wieczór w pracy to Kupilam sobie litr buzuna takiego podobnego jak Tiger i moze od tego Kacperek jest taki ruchliwy?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U nas pogoda prześliczna Wczoraj cały dzień spacerowaliśmy, wieczorkiem chciałam coś napisać, ale forum padło Właśnie udało mi się nadrobić zaległości i uciekam, bo mąż już w blokach startowych czeka za mną Idziemy poleniuchować trochę na plaży, a wieczorem powrót do domku
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Serku ja wcale nie mam tak dużo ciuszków, wszystkie piżamowe takie i dopiero teraz zainwestowałam w coś normalnego A zresztą to wszystko jest takie śliczne, że aż trudno się oprzeć Ale postanowiłam, że więcej już nie kupuję, przynajmniej na razie
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ania31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Ciuszki wrzuce pozniej jak wlacze kompa i zmńiejsze zdjecia
Wlasnie wrocilam z lasu! Nazbieralam razem z mama i Zosieńką 14 kozakow czerwonych, okolo 60 borowikow krolewskich i z 30 borowikow sinych... Jak ja za tym tesknilam
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja jak zwykle w domu siedzę i obżeram się ciastem
Ania31 tez mieszkam z teściową, więc wiem o co chodzi z drugiej strony nie mogę narzekać, bo wszystko za mnie zrobi, skoro ja nie mogę
Miłego dnia życzę
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja z mężem mamy dzisiaj dzien lenia! On przeziebiony ja jakoś nie czuje sie najlepiej jakaś taka słaba zmęczona i spiaca chyba przez pogodę bo mamy fatalna! pochmurno przelotne opady! Buuuu gdzie to lato przyjdzie wkoncu?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
a ja sie martwie...bo Kornel slabo ruchliwy jest...
wczoraj troszke kopal....dzis lekko z rana a teraz spokoj....chyba sama sobie cos wmawiam....ale sie martwie...poczekam i chyba do lekarza pojade.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
nefeli dziewczyny maja racje. sprobuj sie nie przejmowac ze maz nie da rady bo teraz nie ma wyjscia. najwazniejsza jest mala nefeli. a poki nie pracuje to wykorzystaj sytuacje bo jak znajdzie prace za co trzymam kciuki to znowu zostaniesz ze wszystkim sama. a obiadek moze nie musi byc codziennie? jak mu wytlumaczysz to moze da rade cos skombinowac? wierze ze jak chlop chce to potrafi. na pewno nie tak dobrze jak tobie mu pojdzie ale licza sie checi. (moj ojciec jest przykladem 2lewych rak do gotowania a niedawno jak go sytuacja zmusila to sie okazalo ze nawet przez doradztwo telefoniczne jest sobie w stanie ugotowac dlatego wierze w cuda:)) sprobuj odpuscic choc pare dni zeby sytuacja troche sie uspokoila. jak trafisz do szpitala to wtedy dopiero beda miec problem a musi byc powaznie skoro lekarz cie straszyl. chyba ze maz nie moze tego zrozumiec? byl z toba na wizycie?
i w ogole pisalas ze tesciowa miala przyjechac. moze cos ja ruszy i troszke pomoze? choc to pewnie tez ciezka sprawa.. kurcze dopiero teraz widze powazne minusy wyjechania tak daleko od rodziny .
mam nadzieje ze w koncu zaswieci sloneczko w twoim serduchu bo ostatnio czarne chmury
a mi zaczyna brzuch sztywniec. dzis juz 2 razy. a raczej mi sie nie zdarzalo. za to mala caly dzien urzadza takie harce ze hej. dopiero przed chwila usnela a tak to od 6:)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo prowadzenie w pokazywarce, w sensie wiecej dziewczyn sie urodzi u nasniz chlopakow, chyba ze cos zle policzylam
Magda a propo wozkow: planuje korzystac z gondoli do pol roku poki Zocha sie bedzie miescic, pozniej zostawiam fotelik, sprzedaje gondole i kubeł i kupije lekką, składana specerówke, z rozkładanym oparciem na wiosne
a to ciuszki od bratowej, ciekawsze elementy to do 3msc
a te od 3-6msc
trampeczki miażdżą
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva gdzie Ty masz ten brzuch????? Super wyglądasz
Karolcia nie martw się. Kornelek może ma jakiegoś lenia i troszke odpoczywa. Poruszaj troche brzuchem na boki to napewno się zezłości i zacznie kopać Na mojego Kacperka to zawsze działa