- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
OOO dziękuję bardzo
udało się
To super

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
kocham_cie napisał:
OOO dziękuję bardzo
udało się
To super
Iwonka zaczynasz dziś 30 tydzień dziś

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Wyszłam do pracy a tu złapał mnie deszcz .
życzę wam miłego dnia .
Buziole :*
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Jestem z Tobą;*
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja ogólnie od paru tygodni cierpię na bezsenność, ale jak już zasnę to śpię do 9-10, a sny mam tak dziwne, że sama sie zastanawiam skąd mi sie to bierze w głowie

A dzis z kolei miałam straszny sen, ze zaczęłam krwawić, mojego lekarza nie było i musiałam jechac do szpitala, ale... nie wiedziałam gdzie iść i nikt nie wiedział gdzie mnie pokierować. Jak się obudziłam pierwsze co, to złapałam się za brzuch i czekałam 10 minut aż synek mnie kopnie. Na szczęście młody z rana nie leniuchował więc od razu mi ulżyło.
Uf ale dziś upał... miłego dnia

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ogólnie masa problemów na nas spadła.
Najpierw przymus zmiany pracy przez mojego meża , wyjechalismy do innej miejscowości na pokój co na miejscu po 2 godzinach drogi okazało się ze facet wystawił nas do wiatru i zostalismy bez zadnego lokum z bagazami w innym miescie. Na szczescie dobrzy znajomi jak usłyszeli co sie stało przygarneli nas mimo ze maja 3 miesieczna córeczke to bardzo nam pomogli i maz mogł isc do pracy a my zostalismy u nich przez tydzien. Nastepnie jak sie zaczelo układac okazało sie że po kilku dniach mojemu S. wróciła alergia i katar, kaszel, łzawienie z oczu i krew z nosa. biedak tak sie nameczył ze postanowiłam ze wracamy na nasze mieszkanie ale ku naszemu zaskoczeniu okazało sie ze mieszkanko jest juz wystawione na wynajem takze po powrocie maz poszedł do starego szefa ktory na szczescie sie ucieszył ze S. postanowił wrócić no ale została sprawa mieszkania na szybko załatwianie tylko ze cholera jak na nasze nieszczescie zostały w tej cenie co wynajmujemy 2 bedroom zostały same 1 bedroom wiec musiałam chodzic codziennie do agencji az w koncu znalezlismy jedno ktore ide dzis ogladac. Nastepnie sie okazało ze w tej pracy co maz był przez tydzien po 12 godzin dziennie wyplacili mu zaledwie 130 funtow co myslałam ze zawału dostane jak to zobaczyłam, nastepnie problemy w banku , wymiana karty. Jakby tego było mało to jeszcze problemy w rodzinie w Polsce co nas dobijało bo nawet nie mielismy jak na odległosc pomoc. ale mniejsza o to bo zanudzam Was problemami a same widze też nie macie łatwo.
Najważniejsze że w miare wszystko sie uspokaja i mam nadzieje ze do porodu juz bedzie wszystko poukłądane.
Nie wiem czy wspominałam ale w brzuszku kryje sie córunia -Vivienne Caroline

Także teraz spróbuje od jakiegos momentu Was nadrobic ( bo od czasu mojego znikniecia to jest niemożliwe

Widzę że na temat wózków pisałyście, nam ze wzgledu na to ze tereny tu sa jakie sa i mieszkamu w mieszkaniu wiec schody codziennie wchodzą w gre - zdecydowalismy sie na lekki wózek mothercare my4

agamo
Podziwiam Cię za Twoją decyzję że chcesz wracać do Polski, ale faktycznie czasami tez o tym myslimy , ale w ostatecznosci dopiero jak narazie mamy w planach zapuscic tu korzenie, fakt jest fajnie załatwic wszystko bez problemu w ojczystm jezyku i wgle ale jak kazdemu wiadomo kazda sytuacja ma swoje plusy i minusy i kazdy ma swoje zdanie na dany temat takze trzymam kciuki aby Poszło wszystko po Waszej mysli

Zazdroszcze Wam takiej fajnej pogody, nie wiem jak Agamo ale ja mogłam sie 'latem ' nacieszyc jedynie przez tydzien chociaz dzis widze ze tez ładnie sie w miare zapowiada

Kurcze dziewczyny jakie wy wszystkie śliczne jesteście , tak patrze na Wasze zdjecia i nie wierze, to tylko ja widze taka pyza sie zrobiłam a wy kochane tak piękniejecie z dnia na dzien

Propo tych 'miłych komentarzy' to ja bym sie nie przejmowała, chociaz wiem ze tak łatwo powiedziec bo jak pierwszy raz to usłyszałam - aleś ty Karolina zgrubła, ty sie kulasz a nie chodzisz- to Wam sie przyznam ze sie popłakałam ale mąż mi przegadał i juz nie zwracam na to uwagi. takze usmiechne sie powiem swoje i tyle:)
Mmmm...ale robicie ochoty tymi koktajlami i truskaweczkami, czeresniami..ajjj

Tak czytam o Waszych stażach małżeństw i wgle i sie zastanawiam - nam mineło od ślubu półtora roku a od poznania sie w maju 2 lata . Ale pamietam jak dzis jak nikt nie dawał nam szans bo jestesmy z tego samego znaku zodiaku mąż niby starszy o 2 lata ale samo to Dwa cholerne uparciuchy - po ciezkiej pracy nad doszlifowaniem sie jest cudnie

Propo ruchów to mała tak szaleje ze nocki mam z głowy bo niestety dodatkowo meczy mnie drętwienie nóg ale pomimo to kocham jak widze ze bluzka skacze a mała sie wierci

pyzaura
Bardzo mi przykro
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
dzien dobry
u mnie dzis pochmurno...
co do snu to chyba jakis proroczybabcia dzis w nocy zmarla
dobrej wizyty Monia
i milego dnia
Pyzaurko tak mi przykro

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja ze spaniem problemów juz nie mam, zasypiam koło 21 i budzę się o 6 na jabłuszko lub śliwkę

pyzaura bardzo mi przykro, trzymaj się Kochana!
Magda dzięki za linka do Cadeta:)
Dzisiaj mam wizytę znajomych z pracy, więc muszę sie jakoś ogarnąć do tego czasu:)
Miłego dnia!
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

U mnie zapowiada się kolejny upalny dzień

Z moim obecnym mężem jesteśmy 8 lat razem i prawie rok po ślubie

O moich snach nie będę opowiadać, bo na ten temat to książkę mogłabym napisać

Pyzaura tak mi przykro

Iwonka w końcu nie dotarliśmy do Kołobrzegu, ponieważ nawet czasu za wiele nie mieliśmy, ale my jesteśmy często w Mielnie i postanowiliśmy, że Kołobrzeg zwiedzimy w przyszłym roku z Maleńką

Kalina ja już przestałam sugerować się opiniami innych, co do wózków, bo na wszystkie narzekają i jakbym ludzi słuchała to żadnego bym nie kupiła

Iva umyj kotu zęby

Akina ja też mam krwotoki z nosa

A teraz idę zrobić truskawkowy koktajl

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

U mnie dzisiaj pochmurno i sennie

Pyzaura bardzo mi przykro, jestesmy z Toba
Madzia ja tez brałam slub 04.08 tylko ze 2006. w ten sam dziem mamy rocznice

Akina; Mi tez sie czasami zdarza krwotok z nosa ale ja juz tak mialam przed ciaza, mam chyba poprostu wrazliwe naczynka. Napisz jak tam po wizycie
A co do snów to snilo mi sie dzisiaj w nocy ze urodzilam nasza córeczke i tak ja bardzo mocno tulilam, karmiłam. Całkiem fajny sen. Ale spie juz coraz gorzej, strasznie sie krece w nocy, przewracam z boku nabok, nie moge znalezc sobie miejsca.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

No dziewczyny z tymi krwotokami macie racje,dzis znów dostałam.
Ale to może upał,albo stres tak jak Iwonka pisała,bo jak wróciłam to tułam się to tu to tam,zabiegana przez ten remont.
Co do snów,to ja mam wszystkie prawie paskudne :/
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
magda super wygladasz:) u mnie tez wozek temat rzeka ale mezowi wszystko jedno to sama sobie wynajduje coraz to nowsze. ale problem z winda wiec wiekszosc odpada. choc jeszcze przez miesiac z nia robia wiec moze wieksza zaloza bo w obecnej wszedl by wozek z dl 90cm. pewnie jeszcze poczekam jak juz bede mogla zmierzyc nowa winde:) bylem do porodu zdarzyla..
karo to faktycznie wam sie pokomplikowalo. ale dobrze wam idzie w radzeniu sobie z klopotami. trzymam kciuki za mieszkanie:)
i gratuuluje coreczki
co do krwi zz nosa to tak ze 2 mies temu z tydzien mi sie puszczala a pozniej samo przeszlo.