BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 10 miesiąc temu #684673 przez agamo
Kurde zanim odpisalam to wy juz tyle dopisalyscie
Madzik no mysle ze racja moze nie we wszystkim ale napewno wiele mam tak ma!

Daga wiesz ja nie mam wogole apetytu wiec o jedzeniu ode mnie nie uslyszysz! i oszczedzaj sie kochana chocbys miala obiad na kolacje zrobic! (pare razy mi sie zdarzylo :D )

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #684683 przez iwonta_kg

nefeli a takie coś ci się podoba?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 10 miesiąc temu #684686 przez izula
A wkurzę się, co chcę napisać to albo mi internet nawala albo mnie wylogowują z forum zanim zdążę wysłać. Tak się naprodukowałam i znowu wszystko poszło do kosza :(

No więc jeszcze raz,

Cześć wszystkim :)

tu Izula,która już przestała liczyć ile dni,tygodni i miesięcy spędza leżąc w łóżku, na zmianę szpitalnym lub swoim domowym :)

My Melange śliczny pokoik. Cudowny. Pytanko do Ciebie, gdzie kupowałaś pościel do łóżeczka? Ja właśnie poszukuję czegoś ładnego i kiepsko mi idzie. Jestem na etapie wyboru pościeli, kocyków, ręczniczków i takich tam.

Właśnie dziś kurier dostarczył nam wanienkę o to link:

www.okbaby.it/index.php?option=com_conte...to&Itemid=87&lang=pl

A wcześniej kupiliśmy łóżeczko z materacem :) w drodze od lekarza hahah zajechaliśmy do sklepu i zamówiliśmy :)

alejka.pl/dzieciece-meble-drewex-lozeczk...anym-bokiem-ada.html

Łóżeczko jest całe drewniane, w kolorze teak.

Remont trwa u nas pełną parą. Mam nadzieję, że zdarzą ze wszystkim ale już przestałam się tym martwić, bo nie mają innego wyjścia :)

W piątek byłam u okulistki dostałam zaświadczenie, że zalecana jest cesarka ze względu na wadę wzroku i możliwość odklejenia się siatkówki, jak nie pomyliłam. TO już drugie oprócz tego od ortopedy więc mam nadzieję, że teraz żaden lekarz nie będzie rozważał porodu naturalnego przy dwóch obciążeniach. Ale na 100 procent dowiem się w poniedziałek na wizycie.

Dziewczynki odebrałam dziś wyniki krew i mocz i wszystko byłoby ok, gdyby nie szczawiany wapnia :) czy ktoś może mi coś o tym powiedzieć. Skąd to się wzięło i czy mogę przez to znowu wylądować w szpitalu?

Pozdrawiam was wszystkie

[/url]
[/url]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684699 przez iwonta_kg

ale mi się podoba to moje dzieło :laugh:

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #684708 przez Alivva
Daga-Ty mi tu nie miej wyrzutów sumienia że się arbuzem podzielić nie chcesz ;) Wszystkie tu wiemy jakie masz problemy z jedzeniem więc jak cos Ci i smakuje i możesz jeśc to bądź świnia (wybacz) jedz i się nie dziel :D

Aga,no ja już zauwazylam,że w kwestii patriotyzmmu to mam w Tobie swojego ludzia :lol:
Mega szacun dla Ciebie za to ;)

Witaj Izula :) Fajowo,że się odezwalaś :)
Na pewno nie pomylilas z tym okulistą. Przy wiekszej wadzie wzroku istnieje ryzyko odklejenia siatkówki przez wysilek podczas porodu...
Nie wiem co to te szczawiany wapnia :unsure: pierwszy raz słysze....

Iwonka-śliczny ten napis dla Dagi-ten z brzusiem :) słodzio :)

11 lata 10 miesiąc temu #684720 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

Ja też sobie taki zrobię tylko muszę sfotografować swój brzuszek :)

11 lata 10 miesiąc temu #684722 przez MyMelange
Madzik, no polozyl mnie ten tekst na lopatki!

Wrocilam ze szkoly - ponownie bylo super :) Prowadzi nasz oddzialowa ze szpitala. Coz za fantastyczna kobieta! I jak bede rodzic nawet na IP nie musze isc, tylko pokaze dzwoneczek gdzie mamy dzwonic i juz :) jaki to komfort miec chociaz swiadomosc, ze ktokolwiek Cie rozpozna w szpitalu :)

Zajecia mamy na poddaszu - mozecie sobie wyobrazic moje nozki :) Kostka prawie sie zlewa z lydka, ktora tez niezle nabrala. No szok! Pierwszy raz w zyciu tak spuchlam!!!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 10 miesiąc temu #684727 przez iwonta_kg
Kto ma ochotę na zdrowe fryty???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #684730 przez agamo
Iva wiesz ja nigdy bym o sobie tak nie powiedziała Dopóki nie wyjechalam dopóki nie poznałam innych narodowości innej kultury i innego kraju i uswiadomilam sobie co tak naprawdę kocham i czego mi brakuje! Ale potrzeba mi było trochę czasu by pewne rzeczy zrozumieć! Takie z nas siostry patriotki! :D

A miałam wam pisać odnośnie ruchów chyba ze juz to pisałam Ze Moj mały przedtem bardzo kopał a od jakiegoś tygodnia czy dwóch bardzo zadko wiecej za to sie rozpycha wypycha plecki czy przepływa! I powiem wam ze przyjemniejsze bo nie są takie gwałtowne a mały juz jest taki silny ze jak mnie kopnie to aż podskakuje! Wiec wole wypychanie! No i czytałam gdzieś ze zdarza sie ze jak maluszki maja mało miejsca to sie uspokajają i nie są juz tak bardzo ruchliwe jak na początku!

Aga

11 lata 10 miesiąc temu #684731 przez akina_zet
No dziewczynki, glukoza niska, więc spokojnie mogę wszystko wcinać, wyniki dobre, po badaniu też wszystko pięknie.... doktor powiedział,że ładnie się opaliłam i ładnie wyglądam (po słowach koleżanki, która mi dopiekła, to było jak miód na moje uszy :D

Igunia rośnie zdrowo i ma piękne fotki :lol: Wreszcie zobaczyłam jej buziaczka, jest przesłodka :kiss: Ułożona główkowo na tą chwilę, ale lekarz powiedział,że spokojnie jeszcze może wariować i się przekręcać, dlatego czuję ją wszędzie :)

Zdjęcia wstawię jak będę u siebie w domku i będę miała dostęp do swojego lapka ;)

Monika Z.

11 lata 10 miesiąc temu #684732 przez Nubi
Ja mam ochote na niezdrowe... Kto dzis jadl na obiad z majonezem? Bo ja tak bym zjadla.

Jestem mamAsią

11 lata 10 miesiąc temu #684734 przez Iga26
wiedziałam że napisanie tu jest dobrym pomysłem:) czytam wasze posty i uśmiech mam cały czas na twarzy:):)
A więc termin mamy na 12-19 września i jesteśmy z okolic Słupska:):)

tak na marginesie -myślałam że tylko ja mam takiego bzika na smak i zapach truskawek i czereśni <SZALEJE> :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #684735 przez kocham_cie
Iwonka sorki że się wrabie w twój podpisowy biznesik, ale okropnie mi się nudzi w pracy i... wymyśliłam dla Dagi jescze coś takiego:)

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #684736 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

Alivva napisał:

Ja też sobie taki zrobię tylko muszę sfotografować swój brzuszek :)

no mi też ten z brzusiem się podoba najbardziej

Magda M

11 lata 10 miesiąc temu #684737 przez mery75
Jej kobitki ale się rozpisałyście :silly: Akina suuuuper że wszystko ok mnie też lekarz mówił że do 34 tygodnia dziecko ma czas żeby się już ułożyć do porodu a do tej pory to szaleje ja jestem dzisiaj przeszczęśliwa bo moja dzidzia nareszcie porządnie rozrabia i super by było jak by tak było zawsze :woohoo: też zrobię zdjęcia i wstawie pokazać Iwonta super pomysł z frytkami

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka