- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
ze urodziłam a kuzyn mojego przyszedł do mnie z dwiema bombonierkami...i kazał sobie wybrać mi jedną to po co przyniósł dwie hehheh:D
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
dziekujemy za gratulacje i kciukasy

przydadza sie napewno

-a juz myslałam że sobie juz spaliłam mosty u Was

Kuurcze...a sny faktycznie sie i ja moge zgodzic ze sa dziwne i strasznie realistyczne

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Magda-śliczny nowy awatar

Z tymi snami to oblęd....ja znów sie dzis upocona obudzilam.... ale nie będę Wam pisała co mi się śniło bo te MOJE sny to juz zalatuja dobrej jakości thrillerami :/
Karo...tyle jest pieknych PL imion,a Wy sie zdecydowaliśccie na Vivienne? Mamy dziewczynke o tym imieniu na osiedlu (koleżanki z podstawowki córeczka) ale jej tato jest z Ghany i nazywa mala nazywa sie Vivienne Ekhan i jest mulatka

Tak wszystkie piszecie o ślubach

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do stażu małżeńskiego, to 9 lutego minęło 11 lat. A poznaliśmy się 12 lat temu. Niektórzy nie wróżyli nam nawet roku razem, a tu niespodzianka. Te 12 lat, to najpiękniejszy czas w moim życiu. Mam wspaniałego męża i mam nadzieję, że wspólnie doczekamy się prawnuków.
Co do wózków, to nasz już stoi w domu. Kupiliśmy, tak jak wcześniej pisałam, babyactive. Zrobiłam już zdjęcia i tak jak obiecałam Natalii wrzucę w najbliższym czasie fotki na forum. Zapłaciliśmy 1560 zł za wersję 3w1.
Odebrałam wyniki glukozy, morfologii i moczu i wszystko ok. Trochę się bałam wyników morfologii, bo odstawiłam wszystkie leki jakie mi moja gin. kazała łykać od początku ciąży. I wyszło na moje. Nie dość, że lepiej się czuję, to i większych problemów "kibelkowych" nie mam, a wcześniej to męka niesamowita.
U nas dzisiaj od rana 30 stopni i zero wiatru. Jak się wybrałam po wyniki, to w międzyczasie litr wody wypiłam.
Miłego dnia kobietki.
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Polskiego imienia nigdy żadno z nas nie chciało , a to jakoś nam przypadło do gustu, tym bardziej ze do naszego nazwiska pasuje bo nie jest takie typowo Polskie, takze jestesmy bardzo zadowoleni z tego jakie wybralismy.

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja dzis wstalam jakas nabuzowana jakos nie umiem sie z niczego cieszyc wszystko mnie wkurza i przeszkadza i najwiecej pretesji mam do R co prawda uwazam ze uzasadnionych ten III trymestr jest dla mnie ciezki psychicznie pelno obaw,zlosci itp
wczoraj moj syn sie obudzil po trzech dniach i tak sie ruszał ze az brzuch lata w koncu widac te ruchy bez dotykania cos niesamowitego jeszcze chwile i pewnie jakas nóżke zobacze

co do upałów ja uwielbiam

jeszcze co do tego slonca to nie wiem co sie teraz dzieje z moja skora ale wczoraj po 20 minutach na sloncu bylam taka brazowa ze az sie wystraszylam bo w takim tempie to tylko na solarium mozna sie opalic.
jezeli chodzi o sny to mi sie juz pare razy snilo ze bylam na porodowce ostatni sen to ze czekalam na jakiejs izbie przyjec a moja mama latala i jakies łapówki dawała pielęgniarka

całe szczescie nie mam snow ze mój mnie zdradza.
musze poczlapac sie do sklepu bo w lodowce pustki a nie chce mi sie bo zostalam bez samochodu choc troche ruchu nie zaszkodzi
macie jakis pomysl na szybki i łatwy obiad?
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
u mnie na obiad pewnie beda frytki z majonezem:) przez to goraco to stracilam apetyt i checi do gotowania. a frytki za mna od wczoraj chodza a dawno nie jadlam:)
poki co to wcinam babke z mlekiem. kurde ostatnio mam taka faze na to ze strach. pewnie do piatkowej wizyty. bo wyniki mi wyszly z glukozy w normie ale w gornej granicy wiec nie wiadomo co mi powie. jeszcze z moczu tez cos wyszlo. no i mimo zelaza morfologia troche gorsza niz ostatnio. wiec prosilabym jakiegos znawce o przepis na buraki czerwone bo kiedys ktoras pisala ze to pomaga w niedoborze. tylko sie dogrzebac nie moge jak sie je robilo:)
zuzuzanta to ten babyactive wyglada solidnie? bo kurcze nie widze go w sklepach.
niagara moze masz racje z tymi opiniami. tylko znowu zglupialam i juz nie wiem co lepsze

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Mi krew z nosa nie leci, ale spuchlam jak slon! Kilka dni ciepla, a mi kostki zniknely! Aaaaaaaaaaaaaa!
Kinia to jest to czego się boję-puchnięcia

Na tą chwilę tylko dłonie mi nabrzmiewają,kostki jeszczę widzę

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A mam pytanie z innej beczki: co kupujecie do pupki na odparzenia? Sodocrem, Linomag a może Bephanten? Dziś byłam na pierwszych kosmetykowych zakupach i czułam sie jak dziecko we mgle

- Iga26
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Jesteś dla mnie całym światem:*
jestem już w 28 tyg i z dnia na dzień coraz bardziej przeraża mnie perspektywa zostania mamą.Nie dlatego że nie ciesze się bo jestem najszczęśliwszą kobitą na świecie, chodzi o to że boję się iż nie poradzę sobie że wiele razy zawiodę;/
Zdaję sobie sprawę z tego iż zapewne nie jestem sama z tego typu obawami dlatego też postanowiłam napisać do was bo kto inny jak nie przyszłe mamusie mnie zrozumie:)
Ostatnio usłyszałam bardzo mądre słowa od mojej Mamusi :
-"Jak każda kobieta spodziewająca się dziecka martwisz się czy dasz radę, ale pamiętaj że nie będziesz ani dobra ani zła ale na 100 % jedyną mamą jaką Wasz synek będzie miał"

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wszystko ponoc przyjdzie samo. Mam dobra kolezanke ktora urodzila 3 miesiace temu i wrazie czego bede ja zameczac telefonami i prosiła o porade

Ja tez juz zauwazylam ze palce mi zaczynaja puchnac, chyba niedlugo juz zdejme obraczke, bo moja kumpela zwlekala i musieli jej roscinac bo juz nie dala rady sciagnac
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2