- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to Ty w sobotę zaczniesz 33 tydzień jeżeli dobrze naliczyłam czyli będziesz w takim momencie jak ja teraz... to ciekawe ile będzie mieć
Pesq schlebiasz mi ja wysoka mam 165cm zaczynałam z wagą 59kg do 5-tego miesiąca nic nie tyłam zaledwie 4kg a teraz buuuuummmmm.
A i dzisiaj w Auchanie kolejki do kas duże, oczywiście do kasy pierwszeństwa 6 osób!! jedna osoba jakiś dziadek był, a druga osoba tata z dzieckiem, a reszta jakieś dziewczyny i chłopaczki młode, wkurzyłam się i przeszłam na początek kasy!! Bo kurcze jeszcze tego dziadka i ojca z dzieckiem mogłabym przeżyć ale te młode osoby już nie
Rita nie martw się będzie dobrze!!! Ja jeszcze nie mam pościeli zamawiam w poniedziałek więc Ty za ten czas upierzesz
Kasandra storczyki śliczne, ja miałam jednego i mi padł w ogóle ledwo kwitł jakoś nie miałam ręki do niego...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kas - po pierwsze - jesli moja Agata ma wazyc dwie tony to chetnie Twojej oddam nawet polowe w koncu to imienniczki <3... co do tych filozoficzno-religijnych wywodów oboje z Ł. jestesmy katolikami ale do kosciola nam bardzo nie po drodze.. szczerze mowiac nie bylam kilka lat ... chociaz tez ostatnio mam takie mysli ze moze pora by bylo sie ogarnac.. sama nie wiem. Nie chce wyjsc na hipokrytke, ale troche jest tak ze w Boga wierze natomiast jakos mi z calym dogmatem nie po drodze... moze kiedys sama to zrozumiem o co mi chodzi, nie wiem
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Przed ciaza w ogole trafilam w sumie przez przypadek na taka msze o uzdrowienie i uwolnienie, ktora byla w sanktuarium o.Pio pod Czestochowa. Prowadzi te msze o.Daniel - charyzmatyk. Powiem Wam, ze nie mialam pojecia ze mozna w takich rzeczach normalnie uczestniczyc i dlugo nie moglam sie po tym otrzasnac - ludzie doznaja uzdrowien, uwalniani sa od zlych duchow, ktore slychac jak wrzeszcza jak ich opuszczaja, ludzie doznaja roznych darow i np zaczynaja modlic sie jezykami roznymi... Ja wyprosilam uzdrowienie dla mojej mamy i prosilam tez o Stasia. Bylam w listopadzie a w ciaze zaszlam w grudniu ogolnie duzo by opowiadac w czasie ciazy tez odkrylam nowenne pompejanska, ktora jest nazywana modlitwa nie do odparcia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia - a mozesz powiedziec jak to zrobilas? Bo ja ostatnio chcialam ale zabraklo mi... nie wiem czego. Po prostu przepraszam, przepraszam i przeszlas? Naucz mnie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A o co kaman z serami pasteryzowanymi niepasteryzowanymi??? Bo ja lewa jestem
Pesq nie zjadłaś niczego strasznego na mieście więc o cukier nie martw się, a te laski co tak piszą że na oko cukier mierzą sobie, to pewnie palą jeszcze do tego
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a i koleżanka dzisiaj urodziła chłopca jak ogarnie się to ma mi wysłać zdjęcie i napisać co i jak!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A co do serów - coś słyszałam, że pleśniowych nie można (i tak nie jadam), ale jakoś nigdy się nie zagłębiałam i żółtego w ciąży na pewno b. dużo zjadłam, bo lubię i prawie na kazdą kanapkę kładę pod wędlinę To też w ramach rekompensaty dla Agaci za to, że mleka nie piję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sprzątnęłam słupek:D ale mam tempoooooooooooooooooo pracy
Co do kolejek, to pisałam Wam wczoraj, że wybiegłam z ciucha, bo myślałam, że zejdę Pufałam tam i się wachlowałam i wszyscy mieli w d... Ja też nie wbijam sama...jak ktoś mnie przepuści, to podziękuję i idę albo raz mi się zdarzyło, że sprzedawczynie mnie poprosiły, a tak to każdy udaje, że nie widzi. Albo sobie myśli "skoro przylazła i miała siłę łazić między półkami, to ma i siłę stać w kolejce"
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A i w dużym sklepie sie zdarzyło jak stałam w kolejce pierwszeństwa a przede mną pan starszy to tez kasjerka mnie poprosiła na początek..
Ale o poczcie i biedronce nie napisze nic dobrego... Ludzie jakby ślepi sie zrobili i kasjerzy czy panie w okienku tez... Ostatnio czekałam na poczcie z 45 minut bo 20 osób było przede mna.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wczesniej jak dziadek żył traciłam ciaze :'(
Zmarł, pomodliłam sie. Pogadałam do niego i sie udalo...
- Armelka_le
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziękuję za polecenie tej apteki Gemini jest tam wszystko co potrzebujemy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas ja byłam ostatnio na mszy w połowie czerwca bo to była msza za dziadków tak to bym nie poszła bo często do toalety ganiam. Juz wtedy pojechałam do klasztoru na ta msze i wysiadam z auta i siusiu zachciało mi się i miałam już nie iść na ta msze ale są tam toalety i poszłam za potrzebą. zaraz po mszy musiałam lecieć do auta i do domu znowu na siku. wiec jak tak mam myśleć czy nie posikam się przypadkiem to nie mam ochoty iść do kościoła...