- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Swoja droga - moj piesek sie bardzo zmienił. Wiecie ta kastracja działa cuda.. Z jednej strony niestety - przytył i to sporo bo z 6 kg na 8,5 (jest na royal canin dla kastratów od miesiąca ale nie widze efektów diety ) nie jest jeszcze otyly czy cos ale przybrał niestety, zrobił sie taki misiowy ale też o wiele, wiele wieeeeeeele spokojniejszy i nie atencyjny! Dziewczynki jaki to jest teraz do serca przyłóż misio jego hobby to leżenie z główką na moim brzuszku albo gryzienie kostki dla psów. Kilka razy dziennie go rozruszam rzucając mu miśki albo spacerkami ale to już nie ten wariat.. I o to nam chodziło! Przeciez bedzie Agatka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zamówiłam narzutę (tą co Wy) w kolorze "siwy szary" Dwie kołdry i dwie poduszki, 2 razy dwie zmiany pościeli (tak jak Pesq staram się żebyśmy mieli takie same, wtedy ładnie i spójnie to wygląda) i 2 prześcieradła Bartuś będzie miał piękny kącik i rodzice też będą mieli piękny kącik <3
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ręczniki wyprane, pranie prawie zebrane w całości, śniadanie zjedzone, rosół wstawiony, leczo kroję i będę ogarniać dalej. Piotrek się położył, zbudzę go gdzieś tam na obiadek o 15 i mam nadzieję, że później powiesimy szafkę wiszącą i będę mogła sobie ustawiać tam kieliszki, itp. Także dziś pracujący dzionek;) No i zaraz wysyłam maile o jakiś nocleg nad morzem na następny weekend....widziałyście, że od tego weekendu znów masakra się zacznie...już się boję, że umrę...znowu afrykańskie skwary;( buuuuuuuuuuu;(
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz - AAAAAAAAaa piekne! Daj linka do tych z dmuchawcami! Mialam co prawda nie kupowac poscieli ale moze za miesiac A z kocko-narzuty jestem bardzo zadowolona
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Asiek, z tymi serami to chodzi o to, że jak są robione z niepasteryzowanego mleka to teoretycznie istnieje możliwość zarażenia się salmonellą, listeriozą, (toksoplazmozą chyba też?), albo czymś takim, co niestety jest bardzo niebezpieczne dla maluszka
Jurada, co za poranek! Babsztyl babsztylem, ale ten ekshibicjonista
Zaz, skoro poinformowali to widać, że fajni ludzie i Stefanek też się już fajnie zaklimatyzował, więc będzie mu tam na pewno dobrze
Asiek, z tą kolejką to też jesteś moim mistrzem Ja jakoś tak nie potrafię. Ostatnio w home&you jak czekaliśmy w kolejce to myślałam, że padnę. Położyłam się już niemal na tej ladzie i pomimo, że były dwie kolejki to ludzie udawali, że mnie nie widzą a sapałam jak tylko umiałam i kasjerki też nic...
Bardzo spodobała mi się ta kampania społeczna: stylzycia.newsweek.pl/akcja-spoleczna-us...tykuly,366501,1.html
Też własnie jak czasem patrzę na swoje życie z perspektywy to widzę, że niby niezwiązane ze sobą zdarzenia tworzą potem zadziwiającą całość i nie ma przypadków
Sylwia, to prawda, że taka msza to niesamowite przeżycie. Z D. przez długi czas nie mogliśmy się otrząsnąć. Zwłaszcza, że podczas tej części uzdrowieniowej to ten o. Daniel mówi, że np. Tomasz zostaje uzdrowiony z choroby nerek, mężczyzna na końcu kościoła z raka żółądka i właśnie czuje w żołądku ciepło, para która od tylu i tylu lat stara się o dziecko jest uzdrawiana z niepłodności, czasem są to takie ogólne słowa, a czasem bardzo osobiste. I jak tak stałam i modliłam się za mamę to tak sobie pomyślałam, że kurczę szkoda, że mnie Pan Bóg nie słyszy i że o mnie nikt nie wspomni i właśnie w tym momencie o. Daniel mówi: "Mam wrażenie, że jest tu dziewczyna, która właśnie pomyślała: Panie Boże wysłuchałeś wszystkich tylko nie mnie. A Pan Bóg słyszy jak się modlisz za swoją mamę." A ja w tym momencie cała zesztywniałam, zrobiło mi się gorąco i w płacz. A po kilku dniach mama doznała całkowitego uzdrowienia Tak samo jak słyszało się krzyki tych złych duchów, które opuszczały ludzi to też człowiek zaczął sobie uświadamiać jak to zło jest na co dzień blisko, myślałam, ze tam umrę ze strachu...
Ale Wam od rana tematy zapodaję, nie ma co
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/posciel-160x200-mlodziezowa-g...osc-i5185555377.html
Pesqu jak wyżej
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mialam kuedys zwykla zebrę z Jyska, ale tez mala 160 i nam nie pasuje:(
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
przepraszam za historię
Rita ojej super przeżycia az mi przeszły ciarki, niesamowite to ejst!!!