- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rety, myslałam, że jak dziś upału nie ma, to odejdzie mi wieczorne swędzenie/pieczenie/puchnięcie itp. dłoni i stóp, ale niestety już się zaczyna, może mniej usilnie niż np. wczoraj. Jestem taka nijaka, naczyń mi się do zmywarki wsadzić nie chce nawet:/ łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, marudzenie mi się załączyło i najchętniej poszłabym spać! Chyba spróbuję się jeszcze raz położyć na sofce, a jak nie, to biorę się za kuchnię, bo inaczej sfiksuję, jeśli będę się dalej nudzić!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
U mojej koleżanki jakos między 30a32tyg takim drapaniem objawiła sie cholestaza.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz nie jest tak zle jak wtedy, a z tymi stopami to cos w stylu"zespołu niespokojnych nóg mam"
No i Agatka widocznie bardzo lubi ze mną sprzątać i sir troszczy o porządeczek w domku i mówi, ze nie ma leżenia, wstawaj mama i bierz się za robotę
Zaraz o tej cholestazie znow poczytam i zobaczę czy mam jakieś Ew. Objawy. Ogólnie wizytę mam za tydzień w srode u prowadzącej.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Kas, z makaronem to mi przychodzi do glowy tez tylko rosol i pomidorowka, ale ja kiepska jestem jesli chodzi o kulinarne pomysly
D. poszedl do biedronki na zakupy bo oboje mielismy na cos ochote tylko ciezko bylo wymyslec na co a teraz juz wiem! Monte i tortellini z barszczykiem bym zjadla no nic ide zobaczyc co tam za pysznosci rozpakowuje
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle jutro robię leczo;)
Monte górą!
No i córeczka grzeczna, że hej, jak zaczęłam coś robić umyłam doniczki storczykom, "wykąpałam je", wytarłam listki;) Teraz są przepiękne;) akurat dwa mi chwilowo nie kwitną, odpoczywają, ale listki nowe wypuściły, czyli żyją i mają się dobrze; ile można mieć piękne kwiaty w końcu;) za to teraz biały mi wytrzelił (taka trochę łamaga z niego, ale kwiaty ma przeogromne i piękne!!!!!!!!!!)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
U małej wszystko w porządeczku waży 2280g i ważę 75kg doktor powiedział, że byłoby dobrze jakbym w ogóle już nie przytyła i pytał się czy daje mi się ograniczyć te słodycze czy nie
Mech cycki mi opadają jakie Ty cuda masz hande made !!! Też chcę takiego wiewóra!!!!!!! Twoja siostra ma zrobić mi i przesłać
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja dzis czwarty dzien z rzędu okropny nastroj.. i Łukasz tez jakis przybity sam mowi ze juz mu sie dłuzy to wszystko.. i tak lezelismy i jęczelismy az w koncu zabral mnie na salatke i jedna galke lodow I nie mierzyłam zadnych cukrow po tym bez przesady, a czuje sie sto razy lepiej! czasami po prostu trzeba wyjsc na miasto, posiedziec w jakims przytulnym ogrodku i zjesc cos dobrego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mech - ale wieeeeeeeeeewiór! pokazywalam aż Łukaszowi jakie zdolniachy sa na swiecie. Kupilabym takiego! :O
Rita - co tam w siatkach z biedronki masz fajnego? teraz podobno jakis chinski tydzien czy cos...
Asiek - hmm Laurka jest tydzien starsza od Agatki to może Agatka już tez dobija do 2000 kg ))) ale super ze wszystko dobrze! A co do tych 75 kg to Ty chyba i tak wysoka jestes prawda? Z jaka waga zaczynalas? Ja niby nic nie przytylam a juz uslyszalam trzy pytania ile przytylam bo jestem 'okragła' .. siema :/ .
Kas- poczytaj o tej cholestazie ale tez bez przesady az tak sie nie zagłębiaj bo wiesz jak jest... co do kasy to my juz nie mamy nawet oszczednosci a wyplata dopiero jutro oszczednosci poszly na... hmm zgadnijcie na kogo
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak tak pesq, Agatka dobija do dwóch ton jak mamusia
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiek, czyli same dobre wiesci, super
Ja zajrzalam do tabelki i patrze a tam 43 dni do porodu <panika>
A i jest fajna promo w jysku - za zapisanie sie do newslettera 20zl mniej za zakupy pow 100zl kupon wazny jak cos miesiac
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
A z biedronka to juz wole nie opowiadac
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha, to niech odda trochę mojej Agatce, tak z 2 ton np. z pół kg to nawet nie odczujecie:Dpesq napisał: hahahha cytuje sama siebie : " to może Agatka już tez dobija do 2000 kg"
tak tak pesq, Agatka dobija do dwóch ton jak mamusia
Super, że wyszliście i oboje humorki lepsze:) Właśnie też o tym myślałam pisząc swój post - że myślałam, że pod koniec to będzie super, taka już prawdziwa ciężarówka ze mnie będzie i będziemy sobie leżeć albo spacerować za rączkę i będzie pięknie niczym w filmie Taaaaaaaaaaaaaa, im bliżej końca, tym gorzej; już teraz wiem, co mieli na myśli niektórzy, kiedy mówili, że będę marzyć, żeby się już rozpakować no i powoli zaczynam myśleć, że tak będzie:D tzn. na razie Agatka ma zakaz opuszczania Agatkolandii, to wiadome, no ale oby nie czekała po terminie na oklaski czy nie wiadomo co;)))
Rita, dziękuję! Ja też kocham kwiaty, mój mąż w sumie też nie ma nic przeciwko, tylko miejsca nie mam na nie:D no ale po kątach ustawiam:P Tzn. w sumie w domu mam 4 + 5 storczyków;)
A co do jedzenia - ja ost. przecież codziennie jem sałatkę grecką z fetą, dziś też jadłam;)
I o tej cholestazie czytałam trochę i nie zdiagnozowałam u siebie
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania