- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak masz wytrzymać z mamą cały dzien to lepiej leć po melise:P Moja ostatnio do mnie, że poszuka w kalendarzu imienia dla dziecka bo Laura jej nie podoba się...pesq napisał: Moja matka, ja pier.ole - 'gdybym miała duży stół to chrzciny zrobilibyśmy u mnie'
Zajebiście.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
My dzisiaj z rana pojechaliśmy do laboratorium bo musiałam zrobić badanie moczu i morfologię przed piątkową wizytą. Potem zajrzeliśmy do rossmanna, kupiłyśmy pierwsze pampersiki dla Kubusia miałam wcześniej taką ich kartę rossne i ją zarejestrowałam. i dzisiaj przy tych pierwszych zakupach z działu malucha dostałam w gratisie przy kasie chusteczki nawilżające do pupci dla niemowlaka więc fajnie kolejki nie było więc wam nawet nie powiem czy ktoś by mnie przepuścił czy nie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
pesq napisał: Moja matka, ja pier.ole - 'gdybym miała duży stół to chrzciny zrobilibyśmy u mnie'
Zajebiście.
hahaha:D:D:D no to może niech powie, kogo ewentualnie mamy my poprosić na chrzestnego, jeśli Robert się nie zgodzi:D taka operatywna kobieta:D:D:D:D
Dziewczyny, a ja dalej daję czadu w kuchni...rosół gotowy, makaron też ugotowany, leczo już dochodzi, kieliszki inne szkło pomyte i musiałam jednak je i tak przetrzeć do sucha, bo zmywarka na super extra szybkim programie tak średnio mi wysuszyła. Chciałam nieco to odświeżyć, bo u nas nieużywane takie rzeczy prawie;) a teraz będą stać za szkłem, więc musi wszystko lśnić z kolejnymi szafkami w kuchni walczę, choć w sumie porządek mam, no ale chociaż przecieram półki i odstawiam rzeczy;) z zewnątrz nie robię, bo to dopiero po tapecie się wyczyści. Już mi niewiele zostało...w przerwie chyba sobie poprasuję, a co:P Mała nie dokucza jak jesteśmy zajęte, taka z niej mróweczka kochana pracująca;))))))
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Widzisz Kas po co nam lekarze skoro mamy google
A mnie znowu boli pod żebrem Dwa dni spokoju mialam.. ale juz wytryzmam do poniedzialku i do wizyty u swojego gina bo i tak nie sądze aby lekarz cos mi pomogł bo skoro juz mialam usg wszystkiego to moze boli bo boli.. i pewnie tak jest :/
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Wiem, że pomyślicie, że już ześwirowałam, ale mierzyłam sobie ciśnienie oczywiście znowu niepokój o wynik i potem patrze 152/87 popłakałam się dobrze, że był przy mnie mąż kazał mi się uspokoić poleżeć i powiedział, że mi zmierzy.
I jak mierzył to gadał do mnie i po 20min spadło do 138/81 a już chciałam jechać na ip, bo przekroczyło 150.
Przepraszam, że znowu Was tym nękam, ale naprawdę jak tak dalej pójdzie to nabawie się jakiejś nerwicy nie wiem czy dam radę do tej wizyty za tydzień
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia musisz powiedzieć swojej lekarce o tym, że tak denerwujesz się... bo jak będziesz miała rodzić naturalnie to wyobraź sobie jakie wtedy będziesz miała ciśnienie... jak Ty tak stresujesz się przy samym mierzeniu ciśnienia... tydzień szybko minie i pójdziesz do lekarza.
Ja za przykładem Kas zaczęłam sprzątać
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No proszę, jaka grzeczna, hihi;) jejku, kiedyś te szafki w kuchni za jednym zamachem bym wytarła w środku i na zewnątrz...teraz tylko środki robię a idzie mi pod górkę, jedna szafka i jestem zmęczona, ciągle muszę jakieś pauzy robić Jeszcze zostały mi 4 do przetarcia; 3 to spoko, ale jedna duża i ciężko będzie, na koniec ją zostawiam;)asiekasiek napisał:
Ja za przykładem Kas zaczęłam sprzątać
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada no różnie to bywa z tymi porodami...
Właśnie ta moja koleżanka napisała, że mały ważył 3300kg i 57cm. urodziła siłami natury 10godzin skurcze miała i tak to trwało a 15 minut końcówka trwała. Odeszły jej wody a potem skurcze miała. Jejku jejku ja już chcę
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mika28
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Rita poście świetna łóżeczko też ja zamówiłam pościel od tego alegrowicza co ty łóżeczko, przyszła mi wczoraj i wszystko z nią ok jak na razie jestem zadowolona. Kasandra kwiaty cudowne uwielbiam storczyki i w sumie prawie tylko te kwiaty mam w domu. Mama jakoś wiosną powsadzała mi w nie taki nawóz w pałeczkach do storczyków i strasznie po nim wyrosły i nowe pędy popuszczały także zadziałał
Co do psów i kotów to też mam do nich słabość, parę dni temu przybłąkał się do nas piesek miał obroże i kawałek sznurka do niej przywiązanego podejrzewamy że ktoś go porzucił i do drzewa przywiązał a on przegryzł ten sznurek...Bo psa na sznurku się raczej nie trzyma więc myślę że nikomu sam nie uciekł..Pies był brudny i głodny daliśmy mu jeść ale nie chciał odejść no i został u nas postanowiliśmy z mężem że go przygarniemy.. więc teraz mamy już dwa. piesek ma około roku jest radosny i bardzo mądry nawet słucha się bardziej niż nasz 6 letni pekińczyk Podsumowując nie wyobrażam sobie jak można wyrzucić psa
przyszła mi wczoraj też paczka z gemini I komodę z przewijakiem zamówiliśmy ale dopiero za 3 tyg. będzie
Zaz pościel bardzo ładna szczególnie ta biała !!! lece robić spaghetti bo mąż miał dziś zrobić ale chyba się nie doczekam, cały dzień coś grzebie w garażu