- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada ja miałam nie przekroczyć 90, a już na bank przekroczyłam
Idę się wziąć za porządki, zmienię nam pościel z okazji końca upałów, poodkurzam itd.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Kasandra myślę, że pewnie jutro Cię wypuszczą, najpóźniej pojutrze.
Basiek napisz jak u Ciebie.
Meszku jesteś wielka
Dziewczyny niby chcę urodzić, ale chyba jeszcze nie teraz. .. Najbardziej obawiam się takiego siedzenia w szpitalu i czekania na poród
Też się roztyłam, że szok pewnie przez te codzienne zjadanie lodów
Idę na kontrolę ktg i u gin trzymajcie kciuki! Napiszę jak wrócę
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
W końcu chłodno jest !!!
Pesq mnie też kłuje pod prawym żebrem i piecze i jak dotykam to mnie boli tam, więc z tym przyzwyczaiłam się jeszcze jajnik prawy daje o sobie znać codziennie lub co drugi dzień, że kuleje jak chodzę więc biodro jeszcze prawe u mnie doszło... chociaż ręką i stopa mnie nie boli po tej stronie... chociaż stopy mnie bolą jak za długo stoję jejku oszaleje do porodu
Agata rower super będziecie sobie jeździć i dodatkowo kalorie gubić
Sylwia to głupie sąsiadki stare prókwy nie mają co robić mi jak ktoś coś mówi że duży brzuch czy coś, to mówię że w końcu w ciązy jestem i jest juz końcówka to chuda teraz nie będę ja jestem opryskliwa chociaż nie zawsze ale jeżeli teraz ktoś mi coś mówi to gryzę a co do biodra to właśnie te chyba kilogramy... bo śpię właśnie na tej poduszce 9 i mam twardą poduche pomiędzy nogami i wysoko a tu nic nie daje i też zdaje mi się że gubią mnie słodycze w ciąży bo kurcze tak to normalnie jem ... nie robię dokładek sobie na obiad czy nie jem nie wiadomo jakich wielkich śniadań itp...
Kas niech Cię poobserwują czy dobrze wszystko jest
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu, daj znaccc.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Jak cos to trzymam kciuki
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz idę na USG.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
ja dziś standardowo weszłam na wagę i w tydzień 1,2 do przodu aaaa ;P czyli mam już 61,1 (a było 48,3) masakra ;P
najgorzej czuję się z moimi udami...mam nadzieję, że będę miała tłuste mleko i cały ten cellulit zje mój Jasiu i będzie kluseczką
dziś to w ogóle tak daje czadu, że mi brzuch zaraz pęknie....tak się rozpycha, że nie wiem czy łapać się za pęcherz czy za żebra z bólu....
dziewczyny a macie tak, że was jakby cała macica boli? przy dotyku albo obracaniu się na drugi bok? bo u mnie to czasem na prawdę aż strasznie... i potem mam jakieś schizy, że może ona już nie umie się rozciągać bardziej? w brzuchu nic nie rosnę...
Agata super prezent !! bardzo mi się podoba
Mech może zgapię to z tymi kapturkami, mogę?
nooo ciekawe co u Basi, nie odzywa się...może już po wszystkim?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra i dobrze że Cię przetrzymaja bo chociaż będą was obserwować co tam z Agacia dzieje sie. A w domu stresowalabys się czy wszystko dobrze...
Znamiona w sobotę urodziła synka przez CC 13 godzin miała skurcze już miała 7 cm rozwarcia a nie wiem czemu musiała być CC pomimo że ona nie chciała CC... Więc tutaj nigdy nie wiadomo jak urodziny ale dzidziuś najważniejszy:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
My nadal w dwupaku i Kubus ma zakaz wychodzenia w sierpniu wiec niech tu nie kombinuje czekalam z rana na obchod, potem mielismy badanie ginekologiczne, robili mi jakis test czy wody dalej sie sacza, a na koniec usg. Tak wiec wszystko jest ok, wod nie mam jakos super duzo ale nie ma co panikowac. I Kubus wyglada im nie na 34 a na 35 tydzien Ale najwazniejsze ze wsio ok i idziemy dzis do domku w piatek mam wizyte u mojego gin wiec zobaczymy jak to wtefy bedzie wygladac.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez ost mialam bole w dole, czy przekręcaniu, wstawaniu, lezeniu, chodzeniu....tak cos ciagnie wlasnie; u Pesq chyba to samo; chyba juz taki urok tych tygodni.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kas w końcu odpoczniesz Swoją drogą wkurzające, że codziennie obchód jest o innej godzinie, prawda? Mnie szlag z tym trafiał, bo ani pójść sobie coś kupić, ani nie wiesz czy możesz się iść kąpać, bo akurat przyjdą.. itd.
Asiek ja to Ci zazdroszczę, że potrafisz się postawić ehh ja zawsze ogon pod siebie
A w ogóle to na wyjeździe tak mi spuchła prawa stopa, że szok. Była 2 x większa od lewej – i tak się utrzymuje opuchlizna, znaczy trochę zeszła, ale ta stopa jest większa cały czas.. Moczenie nie pomogło, nawet mi T. ją rozmasował i pomogło na chwilę tylko.. ale przynajmniej już nie boli
Agatagama ja jak się przekręcam, to muszę usiąść, bo inaczej mnie rwie jakby cały brzuś chciał odpaść –to chyba dlatego, że już za ciężki jest
Basiek wspaniale, ze wszystko dobrze! Jednak Kubuś to twardy facet
Ja już wysprzątałam w domku Podłogi pomyte, kurze pościerane, 3 pranie się robi, muszę już tylko założyć świeżą pościel i się wykąpać i mam luzik Planuję jeszcze upiec szarlotkę, bo mam jabłka ze wsi, ale to zobaczę, bo na razie strasznie się zmęczyłam i musze odpocząć…