- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylam na pobraniu krwi tsh znowu za godzinę wyniki (proszę trzymajcie kciuki) jutro z rana walka pod gabinetem endokrynolog...
Ale to Malo wazne
Dzis w nocy zmarla moja koleżanka w której rok temu wykryli raka piersi. Trzy dni temu czula sie lepiej.
Leze i patrzę w sufit, ciężko mi. :|
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I przytulam...bardzo mi przykro Kochana :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
W zeszłym roku w kwietniu jak bylam na wyłyżeczkowaniu macicy po poronieniu to zabieg miałam ok 23.00 i po nim spalam do rana potem o 6.00 wstalam umyć sie i znów w kime.
Pesq bardzo mi przykro. Jeszcze kupa życia było przed nią
Tak to wlasnie jest. Dopóki człowiek nie jest świadomy to żyje jakby nic mu nie było. A jak tylko się dowie to chwila moment.... Ah życie jest do d..y!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tsh mam lepsze - znowu 2,20 - miałam w czerwcu 2,20 - później skoczyło mi do 3,60 a teraz po lekach spadło, więc dobrze. Ide jutro konsultować kiedy leki odstawić.
Heh jak tak sobie myśle o tym że zrobilam tak późno te badania to mam mieszane uczucia. Lekarze mówią że na pewno były ok na poczatku bo te wyniki też nie są złe i nikt by mi nie kazał ich robić później a ja tylko sie zamartwiam nimi i dodaje sobie łażenia po endokrynologach.. nie oszukujmy się, nikt nie wpada na pomysł żeby co miesiąc sobie tarczycę ot tak sprawdzać. Ale ja to ja, wszystkiego się boje, panikuje,oj dziewczyny, beznadzieja
My dziś szkołe rodzenia zaczynamy,cięsze sie najbardziej z tego że spędze czas z mężem poza domem.. serio .
W ogóle Kas i Basia trzymajcie się w tych szpitalach dzielnie!
Kas - poradziilicie sobie jakos z tymi kluczami? Kas jestem w szoku że picie ma taki wpływ na AFI! Może dlatego ja mam ciagle ok 18 bo pije po te 5 litrów.. co ?
Asia - męża na obciążenie koniecznie....
Dostałam od siostry (chrzestnej Agatki ) super rzeczy! Poprawiła mi tym humor o ile da się go poprawić. Szumiśka + szmatkę sensoryczną + naklejki - jedna dla mnie na brzuch, a tam "pierwsze kroki" itd to cały pakiet pierwszych razów Agatki, mam ją fotografować - są super np. jem łyżeczką, pierwszy ząbek itd a siostra bedzie robila album
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Odezwe sie do Was koncem tygodnia, bo mam w tym tygodniu pogrzeb babci, a dzien wczesniej normalnie z nia gadalam i smialam sie...
Kas, Basiek trzymac sie dzielnie i wracac do domciu w dwupaku! :*
Kasia, gratuluje ! Slicznego masz synka:)
Asiulek, nic nie doszlo (( ale jeszcze sprawdze !
Meszku jak tam dzielny Kornelek??
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Nie martw się tym tsh. Ja zupełnie bez tarczycy zaszłam w ciąże (chociaż straszyli mnie, że mogą być problemy) codziennie przyjmuje hormony i jak na razie odpukać wszystko ze mną i malutką jest w porządku.
Kasandra dobrze, niech poobserwują Agatkę. A Ty się wyśpisz za wszystkie czasy! U was też tak pochmurno i pogoda do spania?
Basiek super, że u was wszystko w porządku i wychodzicie do domku
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anisia - kondolencje z powodu babci.. Ty chyba miałaś z nią dobry kontakt (w przeciwienstwie do mamy..) prawda?
Aj dziewczyny. Co za informacje dzisiaj.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Pesq, super siostra Bardzo miło z jej strony, że tak dba o małą Agacię jeszcze w brzuszku
Basiek, super, że już do domku wracasz Nie ma to jak wyspać się we własnym łóżeczku. A synek na pewno dotrwa w brzuszku do terminu
Kas, trzymaj się tam dzielnie, z Agacią na pewno jest wszystko w porządku. Niech o Ciebie zadbają jeśli jest taka potrzeba, malutka jest najważniejsza
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Piękne prezenciki
Anisia wyrazy współczucia! Trzymaj się dzielnie :*
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Trzymajcie się dziś Dziewczyny..
Pesq ma rację, zdrowie jest najważniejsze.. Pi mamy zdrowie i "siebie" -w sensie swoje rodziny, przyjaciół to jesteśmy bogate..
Pesq piękne rzeczy dostałaś.. Masz cudowną siostrę
My z Bartusiem już po obiadku i chyba wszamiemy coś na deser, przydałaby się godzinka drzemki, ale już się wykąpałam i pomalowałam na wizytę i nie chcę się porozmazywać... Niby dziś chłodniej, ale i tak ciepło, więc taksówka. Nie mam dziś siły tłuc się autobusami przez całe miasto.
A Malutek szaleje, brzuś mi lata na wszystkie strony
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miś szumiś najlepszy !!! i tak faktycznie szumi??
Anisia trzymaj się
i tak u nas pochmurno ale w końcu można wyjść w południe