- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pytalam gin czy jak miałam przy pierwszym to czym mam na 100% teraz to powiedzial ze nie koniecznie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
W Holandii w ogóle nie robią tego badania GBS, tutaj chyba jeszcze bardziej lajtowo do wszystkiego podchodzą niż w Anglii.
Ale mi niedobrze nawet obiadu dzisiaj nie byłam w stanie zjeść. Bleee do tego zgaga
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
A ciekawe czemu robią posiew i to nie tylko gbsa jak mam cesarkę..hmm
Gloria no niestety sytuacja nieciekawa bo racja nie umowia cie na wcześniejsze rozwiązanie a jak widac trafilas na lekarza który boi sie odpowiedzialności za sterydy. Zostalo liczyć ze donosisz bo co...
Agata juz niedługo:)
Nie wstalam przed 8 z pól roku ale dzis musze.. Walczyć o miejsce pod endokrynologiem buziaki.
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ze soboty na niedziele dostalam biegunki. Godzina 2:30 nad ranem dostalam skurczy od razu co 5 minut trwaly nie cale 2 godz. Mialam juz meza budzic i przeszlo...a bylam pewna ze to juz W czwartek ide do poloznej, juz chyba ostatni raz. Ciekawa jestem co mi powie, moze sie dowiem wiecej jakis szczegolow bo te polozne cos malo mowne. Chce sie dowiedziec w razie W gdyby porod sie sam nie zaczal to kiedy ewentualnie sie zglosic do szpitala. Rodzinka sie smieje ze mam syndrom wicia gniazda. Mama wczoraj do mnie dzwonila i sie smiala ze mnie ze zapasy robie...Pieklam bulki, wielki kociol bigosu narobilam, salatke itp dzisiaj znow biore sie za pieczenie bulek Caly czas sprzatam i to juz przesadnie sama to widze ale przestac nie moge Pesq cos jest w tym co pisalas Mi wszyscy mowia ze brzuch mi sie ogromny zrobil a dogadac sie ze mna ciezko, za nim przefiltruje to co sie do mnie mowi...smieszne sytuacje wychodza Sliczny szumis <3 Pesq powodzenia w walce o miejsce Agata28 ja tez nie mialam robionego badania GBS. Niby mam jakas infekcje ale nic na to nie dostalam. Myslalam ze mnie zbadaja i dupa Mam tylko napisane ze maja mi pozniej podac antybiotyk i oczywiscie nic nie wiem...Glooria szkoda ze tak wyszlo z tymi sterydami bo tak bys byla juz spokojniejsza. No nic ide zrobic jakies sniadanko. Milego dnia Wszystkim :*
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Zaz, współczuję przeżyć, pocieszające jest to, że masz już za sobą. Ja dopiero w 36 tc. będę miała robione GBS i też się stresuję No, ale czego się nie robi dla maluszków
Glooria, no to nieciekawie. Ja też nie lubię wychodzić niedoinformowana z gabinetu, chociaż rzadko się to zdarza, a w Twoim przypadku to nie przelewki skoro mówisz, że może być zagrożenie
Scarlett, no ja to bym już była brzydko mówiąc posrana jakbym miała takie skurcze Widzę, że opanowana babka z Ciebie No, ale to moje pierwsze dziecko, więc nawet nie potrafię sobie wyobrazić co mnie czeka. Pewnie za niedługo napiszesz nam, że już masz swojego bobaska przy sobie
Pesq, powodzenia u lekarza. A tak w ogóle śniło mi się, że urodziłaś i wstawiłaś swoje zdjęcie na forum. Najlepsze jest to, że było ono zrobione jak siedzisz od tyłu na fotelu ginekologicznym z rozkraczonymi nogami i "wietrzysz" Aż się przeraziłam w tym śnie, że to aż tak trzeba po porodzie wietrzyć
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Wietrzenie pesq
Scarlett no to trzymamy kciuki bo u ciebie coraz ciekawiej sie dzieje
A ktos do ciebie przyjedzie
A z poloznymi to niestety jak jest jak i z lekarzami zostaje niedosyt
Ja mam dzisiaj położna
Pesq nie daj sie i obys wrocila spokojniejsza po wizycie
Pamietaj brzuch do przodu i lokcie szeroko
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ach, ten Agatex mamie wczasy zafundowal:)
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dziś ROK od kiedy rzuciłam palenie <3 Taaa daaaammmmm
Gloria ja nie lubię strasznie taki asekurantek.. to po co kończyła studia medyczne ? o.O
Pesq powodzenia :*
Scarlet ja to już bym leżała w szpitalu jakbym miała skurcze Po 10 minutach stałabym w drzwiach z torbą i umierająca poganiałabym T, że jak nie ruszy pupy to mu urodzę w samochodzie
A jakie bułeczki pieczesz?
Sylwia co za sen hahahahah
Kas super, że wszystko ok A jak się ogólnie czujesz?
A w załączeniu potwierdzenie, że testy trwają i idą w dobrym kierunku. Póki co tester jest pod wrażeniem i potwierdza „wygodność”
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Scarlett jak masz skurcze to już coraz bliżej do Twojego spotkania z synkiem, informuj nas w razie czego co i jak
Sylwia fajny miałaś sen
Basiek uśmiałam się jak przeczytałam o tych Twoich tabletkach haha
Gloria w razie czego miej rękę na pulsie, trochę niepoważny ten lekarz, zważywszy na Twoje wcześniejsze przejścia
Kasandra dobrze, że wszystko oki, do niedzieli zleci jeżdżę trzy razy w tygodniu na ktg i konsultacje a Ty masz na miejscu teraz kontrolę, każda sytuacja ma swoje plusy i minusy.
Zazanka gratki z okazji roku niepalenia Zdjęcie super, tylko żeby kotek się za bradzo nie przyzwyczaił
Wczoraj miałam wielkie przestawianie w mieszkaniu, przyjechali moi rodzice i mój mąż i zaczęły się zmiany umeblowania i pokoik Jasia wygląda coraz bardziej jak pokoik Jasia dziś będą kończyć i wczoraj pierwszy raz spałam w mniejszym pokoju patrząc się na łóżeczko synka i poczułam, że to już wszystko tak na poważnie i już tak niewiele do końca zostało
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Jak Pesq przeczyta o tym snie, to będzie w szoku:D i znów będzie sie martwic:D a swoja drogą w tych Porodach co wczoraj obejrzałam, to dziewczyna rodzila twarzą do fotela z podkurczonymi nogami! Niby widzialam na obrazkach różne pozycje ridzenia ale myskalam ze cala akcja jyz idzie tradycyjnie:)
Zaz, czujemy się bdb i czuje Agatke bardzo często, tez Was pozdrawia! brakuje mi tylko...spacerow plaża:P
Leży ze mną dziewczyna, tez wrześniówka, miala nieprawidłowe ktg, ale robili jej 2x i niby ogólnie spokojniej bije jej malutkiej serduszko ale ordynator mówił ze ok, ale tez będą obserwować i tez 35tc chyba. W ogóle ona ma azs ...współczuję!!! Oby dzidziusia nasze nie miały!!! W ogóle ona do czw pracowala...szok. Nie wiem co robi bo nie dopytywalam ale podziwiam tak czy siak. I wczoraj miala wizytę i prowadzącej to tętno sie nie spodobało...mowi ze pierwszy dzien nic nie robiła ; no i fakt ze takie nagle zmiany nawet w taka dobra stronę jak sie miga odbić na Maluchu....szokkk.
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania