- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O to chodzi w tym wsyzstkim. Moj mąż wkur... ze mnie ciągaja jeszcze tam... Eh .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odpuszczam już myslenie o tym chyba nie ma co.. isc tam tego 10, zrobic co trzeba i zapomniec.
Juradka - połóż się troche.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a dzisiaj mam wizytę u gina i jeszcze później jadę na to beznadziejne badanie.... jejku kluta mogę być... juz wolałbym oddać krew 2 razy tyle niż się oddaje zazwyczaj. ale nie to badanie!!! a aaa
Zaz zazdroszczę Ci ze Ty już po !!!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co by bylo gdyby przyszlo mi ciaze prowadzic w UK lub Holandii? Toż dziewczyny tam czesci tych badan w ogole nie maja... Co ja bym tu jezdzila robic? Czy co? Moja nadgorliwosc jest straszna, oj dziewczyny naprawde, zazdroszcze Wam że takie nie jestescie!
Asiek ja mam posiew dopiero 2 wrzesnia A do tego cala mase innych.
Ide spac :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Co chwile coś
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Właśnie moja teściowa taka zdziwiona, że ja tak latam po tych lekarzach, stwierdziła, że przesada.
Kiedyś nie badali tarczycy a ciśnienie mierzyli raz w miesiącu na wizycie i tyle.
Mało tego moja mama odnalazła historie ciąży jak ze mną była i miała ciśnienie na wizytach po 145/90 i nic sobie z tego nie robili...
A usg miała ze mną jedno w 31tyg i tyle i potem nie wiedziała i mówi, że żadnego liczenia ruchów nie było. Jak się poruszył raz, dwa w ciągu dnia to dobrze i tyle.
Także widzicie z jednej strony to dobrze, że jesteśmy pod taką kontrolą i teraz większą wagę przywiązują do wszystkiego, ale z drugiej strony przez nadmiar wiedzy jesteśmy bardziej zestresowane a przecież stres szkodzi maluszkom
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Ja tez jeszcze robotam w papierach tzn mam urlop a macierzyński od wrzesnia któregoś....
Asiek trzymam za wizytę
Scarlett ja nie zapraszam nikogo bo chyba bym zwariowala jakbym musiala jeszcze do mojej mamy sie uśmiechać
Nie powiem fajnie jakby maz byl ze mna (może tym razem zdarzy) no ale dzieci bez opieki nie zostawimy
No i pewnie zacznie sie juz szkola wiec trzeba będzie odprowadzic i przyprowadzic hmmm....
Mam jeszcze siostre tutaj i licze ze w razie czego pomoze no ale ona ma tez bobaska i juz nie jest taka mobilna...
Nie ma jak liczyc na siebie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A wiecie, tego gbsa to chyba tylko mialam pojedynczego...tzn. Z pochwy:/ ciekawe jak wynik bo przeciez nie wiem, w mojej karcie w przychodni leży:) dowiem sie po miesiącu od poprzedniej wizyty czyli 2.09. Pesq, co Ty na to?
PS. Ta moja sąsiadka z lozka obok bedzue miec tez dziewczynkę i niestety - rozszczep wargi i podniebienia:( dowiedziała sie w 20tyg:/
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia to czekamy (nie) cierpliwie
Jurada o rany.. zawału bym dostała… Dobrze, że D. z Tobą był, to w razie czego by po kogoś krzyknął..
Kurcze musimy już na siebie uważać mocno. Ja już nie ruszam się z domu bez telefonu, nawet jak idę tylko do sklepiku na dole.
Pesquś jak już mówiłam odpuść Kochana, nic to nie zmieni, a niepotrzebny stres… :*
Asiek nie myśl o tym ! W sumie cieszę się, że mnie wziął z zaskoczenia i po prostu pobrał wymaz, mówiąc mi o tym już w trakcie heh –Niby mi mówił na poprzedniej wizycie, że na tej wczorajszej pobierzemy, ale jakoś nie skumałam, a wczoraj robił mi całe to badanie „fotelowe” i w międzyczasie z zaskoczenia właśnie pobrał próbki
Kas, a to się da operować jakoś? Biedna
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189