- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Spac czy smażyć mielone?
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Pesq, nie wkręcaj sobie, wszystko z Agatką i jej buźką w porządku na pewno
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ten ból jak na okres to tak codziennie do końca już bedzie czy co ? A właśnie zdałam sobie sprawe że może ja do tego 10 wrzesnia (ten endokrynolog i te nowe badania znow..) juz moze urodze i w d.... wszystko .
Opowiedzcie cos wesołego Może jakis super sen albo przygode
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my też dzisiaj spaliśmy i spaliśmy. wczoraj tak padłam po powrocie ze szpitala, że w nocy chyba tylko raz się przebudziłam. ale powolutku dochodzimy do siebie. dziś całkiem przyjemnie bo jest wiaterek więc póki słońca nie było na tarasie to tam się byczyliśmy ogórkowa gotuję się już na obiadek, mąż tam ma się ogarnąć z pracą i jedziemy dzisiaj do naszej małej <3 później na zakupy, a potem może na chwilkę wejdę do teściowej zobaczyć jak się ma mój króliczek <3
w szpitalu też się nasłucham o przeróżnych przypadkach, zresztą wiadomo, że w szpitalu nie leżą zdrowi więc można się nasłuchać... ja cały czas myślę o tej pani z mojej sali co wczoraj miała cesarkę i czy udało się tego chłopca uratować... nawet nie chcę myśleć, że nie... aj chcę już wrzesień i urodzić, mieć szpital za sobą i cieszyć się moim maleństwem w domu
Jurada oj współczuje takich przeżyć. odpoczywaj teraz dużo! :*
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq z Agatką jest wszystko dobrze na pewno ! nie denerwuj się i nie ma co wymyślać o tsh się nie martw, ja prawie od początku ciąży też jestem na lekach i teraz to już tak i tak nie ma znaczenia, więc wszystko jest okeeeeeej na pewno
Eh straszne to z tym maluszkiem ja już naprawdę też chcę żebyśmy były wszystkie po porodzie i mogły z ulgą odetchnąć trzymając zdrowe, piękne maluszki na rączkach!
Asiek trzymam kciuki za wizytę
pranko zrobione, sypialnia i łazienka wysprzątane ale ile czasu mi to zajęło ... i zmęczona jestem jak nie wiem, co chwilę musiałam odpoczywać jeszcze obiadek trzeba zrobić i resztę trochę ogarnąć, pazurki przydałoby się pomalować ... ale nie wiem czy jeszcze będę miała siłę a mały mi bombarduje żebra aaaaaa !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mi się śniła Jurada dziś, ale nie pamiętam co, pamiętam tylko, że się przebudziłam w nocy z myślą, że mi się śniła
Baaasieeekkk teraz chce mi się ogórkowej
Mysia to bryka tuż tuż ale fajnie !
A w załączeniu moje dzisiejsze ciasteczka Pyyyyyszneeee i bardzo proste (Pesq wybacz, że Cię znów męczę !!! :*)
Z tego przepisu: bajkorada.blogspot.com/2012/10/ciasteczk...iecinnie-proste.html -tylko zamiast margaryny dałam masło
Od wejścia do kuchni do wyjścia z kuchni z gotowymi ciasteczkami minęło ..20 minut !
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia a jaki kolorek wozeczka ??
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
T. też twierdzi, że staniki ciążowe są "babcine"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Asiek haha jeszcze trochę i każda wróci do swoich normalnych rozmiarów ale mnie też to przeraża.. i w ogóle to ciało w ciąży wcale mi się nie podoba i wielkie ubrania jakie trzeba nosić haha ale mam problem...już nie wiem chyba z nudów co wymyślać i nawet ciuchów się czepiam.
Będzie dobrze na badaniu, pewnie szybko to zrobi trzymam kciuki
co do koloru, to oczywiście miałam problem i nie mogłam się zdecydować bo w kilku podobało mi się 'coś' i najchętniej powybierałabym sobie z każdego ten element i zrobiła z tego taki idealny wózek haha
ale ostatecznie wybraliśmy taki: ten który jest w środku na zdjęciu, z granatem... bo nie mogłam go znaleźć inaczej w internecie