- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A teraz juz nie chcemy wiecej dzieci więc jakos będzie trzeba bo trojka to dla mnie za duzo ... Co innego jakby byly inne warunki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
A teraz bede zakladac spirale bo tu w uk jest za darmo
Po tabletkach strasznie tylam a zastrzyk rozregulowal mi wszystko
Ps usmialam sie ze stanika tesciowej
Male pytanko a skąd wie jakie tesciowa staniki nosi
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jejku jakos dziwnie sie czuje. Brzuch boli jak na okres, do wc latam jak głupia, wymiotować mi sie chce. Płakać też!
Nawet poukładałam rzeczy dla małej w szafce tak na wszelki ze tylko powiem R. Przywieź mi to i to leży tu i tu i znajdzie...
A i łeb mi pęka!!! Nic tylko żyć nie umierać
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
A to z wczoraj
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kropka gwiazdkowy ochraniacz rządzi I bluza miś !!!
My wróciliśmy ze spacerku z Grażołem i zaraz moja Mama przyjedzie i miałam się spotkać z kumplem ale nie miałam siły, więc wpadł do mnie na herbatkę i w ogóle w sumie fajny dzień
Aaaaa i skończyłam literki Znaczy literki uszyte wszystkie, zostały 3 przywieszki do uszycia, więc pokażę jak będzie gotowa całość
Asiek jak wizyta ?
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Kropka jezeli szybko zaszlas w ciążę i urodzisz sn to uwazaj
Ake jak z poczeciem byly klopoty i mialas cc to mysle ze nie szybko
Ekspertem nie jestem ale obserwowalam sie 5 lat i wiem ze mialam owu i byl plusik a i tak nie zachodzilam
Prawie 3 lata staralam sie o emilke a teraz zaszlam po roku i 4 miechach a @wrocila po 4 m-cach od porodu
Teraz upajam sie ostatnimi tygodniami ciazy
Bo my juz wiemy ze na trojce zakonczymy
Troszke smutno z tego powodu mi jest
Bedzie mi brakowac kopniaczkow
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia to mam nadzieję że sprezy się mój mazulek jak będzie trzeba
po wizycie mała waży 3120 g mówi ze duuuza i ze dalej jest tydzień do przodu szyjkę mam do polowy skrocona i miekka cokolwiek to znaczy powiedział ze może być szybciej porod... i od piątku zaczynam pic herbatę z liści z malin do tego dużo chodzić bo nie ma upałów i
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz pokazuj literki
Kas ja pewnie wrócę do plastrów bo dobrze po nich czułam się. po tabletkach tak jak Jurada zero ochoty na seks
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do antykoncepcji - nie wiem. W ogole o tym nie myśle jeszcze i dziś na szkole rodzenia.. hm... zaraz do tego wróce.
Kropka - suuuuuuuuuuuuper ciuszki!
Kas - moje buldogi też są ale jutro fotki bo dzis nie mam siły
Zaz - umyłaś.. grzywke ? :D:D Ja tak (Rozmawiałyśmy z Zaz że czasem jak się nie chce myć głowe myjemy tylko.. grzywki wybacz Zaz jeśli zdradziłam tajemnice )
Asia - cuuuuudnie że wszystko dobrze
W ogóle nie wiem czy Wy tak macie, ale ja kochane dziwnie się od kilku dni czuje. Czuje że już finito się zbliża. Boli mnie codziennie brzuch jak na okres (nospa, magnez nie pomaga - po prostu samo sie zaczyna i samo kończy za jakiś czas). Mam kłucie tam na dole.. właściwie wszędzie na dole Mdli mnie I jest mi tak jakoś dziwnie... W ogóle jak nie biodro to żebro, to smutki jakieś, no naprawde dziwnie... Ruchy bardzo się zmieniły, są takie leniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiweeeeeeeee, powooooolneeeeeee. Mam skurcze - i to nie wiem nawet czy to te BH czy jakie, czasem ide i jak w łydce tak łapie w brzuchu, czasem ukłuje tak że masakra, czasem coś jeszcze dziwniejszego... Jednym słowem - JEST MI WSZYSTKO. I psychicznie jakoś tak inaczej... I ogólnie mam momenty, że proszę Agatkę głośno żebyśmy jeszcze z 3 tygodnie razem wytrzymały bo po prostu boję się że coś się zacznie, a jest zdecydowanie za wcześnie.
Uf, już lepiej jak Wam wszystko opisałam. Pewnie macie podobnie, ale musiałam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Zjadłyśmy druga kolacje, bo rozmawialam na wieczornym obchodzie z lekarzem i mówi ze to USG zapewne w Pt a nie w sb (niby mial byc tydzień ale pewnie w Sb to wiadomo nie robią) i jak będzie ok to do domu...no i pytam a co znaczy ok i ile Mala ma przytyć...mowi ze w gramach mi nie powie tylko te centyle i siatki i parametry...no i tak myślę kur... A co ma sie zmienić skoro od miesiąca dokladnie tak samo się trzyma na takim poziomie...a po szpitalnym papu no i dodatkowych kanapkach na wieczór czy jakimś owocu to co ma się zmienić o ile to moje jedzenie faktycznie ma wpływ i to przez to Agatusia maly ma brzusio?? Jedyny plus to ze leze i nie spalam kalorii...no ale moze daloby się jakoś ten wzrost przyspieszyc? No juz nie wiem co myśleć...wszystko super wyniki ktg...a raptem co będą kazać mi zostać? Chyba ze wtedy by podjęli jakies działania...moge sobie tylko pogdybac no ale staram sie myśleć logicznie i jakos mi brak tego:P tak czy siak do mojej cudownej dr Nicole od USG umówiłam sie na 3.09 bo to najbliższy termin choc w sobotę zadzwonie i zapytają ja czy 29.08 nie moglaby przyjsc wczesniej i mnie przyjąć...jakos ufam jej oku..jak bede nadal w szpitalu to odwolam ale moze sie uda ze ona zmierzy Agacie.
Dzis taka piękna pogoda stalam w oknie i marzy mi sie spacerek z wózeczkiem <3
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też myję wtedy tylko przód włosówpesq napisał:
Zaz - umyłaś.. grzywke ? :D:D Ja tak (Rozmawiałyśmy z Zaz że czasem jak się nie chce myć głowe myjemy tylko.. grzywki wybacz Zaz jeśli zdradziłam tajemnice )
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Asia - <3 <3 hahaha Mycie na szybko
Edit. ASIA ZAPOMNIAŁAM! Umarłam ze śmiechu z tym stanikiem, naprawdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem jaki to styl :D:D:D HAHAHAHAHA ! Polecam takie troche lepsze sportowe - ja śmigam na codzien i chyba bede też w nich karmić bo są takie wygodne.. poleciła mi koleżanka która urodziła w maju i mówi że naprawde super tylko muszą być w miare dobrze trzymające (co nie jest łatwe z moim rozmiarem F-G...)