- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjadłam wielkie śniadanie, posłuchałam muzyczki dla relaxu i Jasiu dał znać mamie, żeby się nie martwiła.
Tym bardziej, że jutro mam znów ktg i wizytę
ale wczoraj naprawdę prawie się nie ruszał a najbardziej mnie zmartwiło jak zwykle wieczorem brykał a wczoraj cisza
jednak może jest tak jak Asiek i Scarlett piszą, że ma teraz mało miejsca i po prostu wczoraj miał gorszy dzień
Mech super, że Kornel już niedługo wyjdzie!!! czyli może się uda na Twoje urodziny? i podziwiam Cię, że masz taką siłę z tym karmieniem mam nadzieję, że mi też starczy sił i będę miała mleko. A powiedz mi korzystasz z laktatora ręcznego? daje radę? bo się zastanawiam nad tym ręcznym z aventu.
Asiek historia ze stanikiem zabawna, ja teraz też chodzę w takich babciowych.
Rita wszystko będzie dobrze choć wiem łatwo mi mówić, taki chyba już urok ciąży, że ciągle jakieś zmartwienia
Kasandra trzymam kciuki, żeby Agatka urosła i żeby Cię wypuścili w sobotę do domu, bo w końcu nie ma jak u siebie niech Cię mąż podkarmia dodatkowym jedzeniem, bo faktycznie na tym szpitalnym to Agatki nie podtuczysz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia - oczywiście że jedź, ale ja Ci gwarantuje że wszystko ok.. moja wczesniej fikała wieczorami jak szalona a teraz cisza... Najczesciej sie wałkuje i przeciąga... NA SZKOLE RODZENIA I uważam że już powinnaś wrzucić zdjęcie łóżeczka Miałabyś z głowy
Asiek - ginekolog przedwczoraj na szkole mówił, że ciężko pomylić wody z czymś innym.. Ty już chyba serio nie możesz sie doczekać
Co do paciorkowcow to czytalam ze prawie polowa kobiet je ma i nie ma co dramatyzować - także Ritka glowa do góry .
Kas - chce mi się bułke I co ja mam zrobić, też uważam że to Agatce sie chce tak naprawde a nie mi Jej sie wiele rzeczy chce a ja nic nie moge jej dać... AH
W ogóle to wczoraj przyszły buldożery i są super i cudne, jestem zachwycona jakością i dwustronnością czapki
tylko Pani nie miała sznureczka w kolorze różowym i dała mi jakiś .... pomarańczowy. Nie podoba mi się, wyjme go i kupie tasiemke w pasmenterii Wrzucam buldożki <3
Dziewczyny dziś spotkalam sąsiadke która ma pajero i 1,5 roczna córkę, wypytałam o wózek i powiedziała że sprawdza się super - dostała go od kogoś bo ma też jakiś nano? (nie wiem co to) i woli pajero, więc może bedzie dobrze
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
CZOPOPOPOPOgroup!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
druga noc po szpitalu i cała przespana...szok...nie wiem co ja ostatnio taka zmęczona, że nic mnie nie rusza ale dobrze, że w końcu się wysypiam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq no fakt chciałabym być po no ale nie nastawiam się za bardzo bo jeszcze 22 września urodzę po terminie buldożki superowe, ale fakt mogła tasiemkę już różową dać... a odwróć czapeczkę na drugą stronę ??
a to może moje niecierpliwienie wychodzi z tego że jak lubię mieć wszystko przygotowane, ułożone, zaplanowane, że wtedy i wtedy o tej godzinie i już... a tu przy porodzie jednak nie da się i chyba troszkę mnie to drażni że czegoś nie kontroluje
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Me.ch...to już naprawdę tak nie wiele wam zostało i Kornelek będzie w domu rewelacja! 3mamy kciuki
pesq jesteś nie możliwa w swoich komentarzach
a dzisiaj na fb forum dziewczyny szukają nowej nazwy więc może im tam podsuniesz pomysł na jakiś
co do ubranka to śliczne, tylko fakt ten pomarańczowy sznureczek ni dupy (za przeproszeniem) się tam nie ma i tez bym go zmieniła na różowy
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał:
CZOPOPOPOPOgroup!
Pesq napisz im tą nazwę jak szukają jakiejś nowej
a swoją drogą nie dziwię się położnym jak takie wkurzone łażą jak taka Ci przyjdzie na oddział i mówi że ona rodzi bo czop jej odszedł i okazuje się że jednak to nie to i tak pomyślcie ze 20 takich lasek na zmianie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Wczoraj miałam kiepski wieczór. Mała tak boleśnie sie prężyła, że aż się popłakałam. Uwielbiam jak sie rusza ale to co było wczoraj wieczorem oj przegięła panienka!
I w ogóle tak mi było źle. Wieczorami chodzę jak kaczka. Bolą mnie kostki (ale nie puchną ) i krok... No masakra! Krocze boli mnie caly czas i wczoraj patrzę
Pesq buldożki super!
Scarlett ale ci skurcze robią figle.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
i wczoraj ja tam płacze a on podszedł do mnie, położył rękę na brzuch i mala go kopnęła a on na to " bo jak zaraz zdejmę pacha i przełożę przez kolano" rozbawiło mnie to... a Lenka jakby na złość sprzedała serie kopniaków <3
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
tak wczoraj siedziałam z koleżankami (w końcu po falach upałów udało mi się wyjść z domu )
i tak niby ich słuchałam, ale myślami byłam przy synku, tak im bliżej to czuję, że jest dla mnie najważniejszy i nic innego się dla mnie nie liczy
Pesq rany jaki śliczne te buldożki normalnie cudo i tak porządnie uszyte
Jurada super masz brzuszek
Scarlett współczuje z tymi skurczami, ja pewnie bym już nie wytrzymała i pojechała na ip
Pesq te
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Asiek jaka córunia duża super, że wszystko ok
Kropka dziękuję za zdjęcia, ochraniacz w gwiazdeczki piękny i ciuszki suuuuper chyba muszę odwiedzić pepco
Kasiu, maleństwo teraz już ma mało miejsca a poród u Ciebie tuż tuż, ale jak masz się martwić to lepiej jedź niech sprawdzą
Mech ale świetnie że już coraz bliżej do wyjścia Kornelka ze szpitala trzymam kciuki
i zapomniałam co jeszcze miałam napisać....
mnie dzisiaj w nocy też bolał brzuch jak na okres... więc chyba się przygotowuję wszystko, ale jeszcze czas bo koniec września... minimum jeszcze te 3 tygodnie mały niech siedzi w brzuszku i o 4 się obudziłam i już nie mogłam spać :/ dopiero po 7 zasnęłam a później obudziły mnie jakieś głupie koszmary :/ i głowa mi dzisiaj pęka strasznie
miłego dnia Mamusie ;*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq ten kolor sznurka to bardziej koralowy jest... jeszcze jakby guziczki byly w kolorze, czapeczka i kokardka to ok, bo ja lubię kolor koralowy