BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999364 przez kasandra9
Aaaaaa Mysiaaaaaaa! I <3 it!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999368 przez pesq
Kas jaka misia śliczna <3 Super! Ja nie maluje włosów od kilku lat więc chociaż ten problem z glowy :P :huh: :huh:

Meszka - nie ma jagodzianek, ale sa inne pyszne slodkości! A ja wariuje jużżżżżżżżżżżżżż. Chce bułke nawet białą :dry: :dry: :huh: :huh: Coraz trudniej wytrzymać....

Ja nie wiem czy wyglądam młodziej, może i tak. Pewnie przez wzrost i włosy takie, sama nie wiem. Ale miło słyszeć zbliżając się do 30 :D :D :D

9 lata 4 miesiąc temu #999369 przez me.ch
Kas, Agatka chyba się jeszcze w zodiakalnej Pannie zmieści, ja też Panna więc może coś w tym jest z tymi jagodziankami;)

A z włosami to się nie martw, kobieta kobietę zrozumie, nie tak jak mój syn haha;)

9 lata 4 miesiąc temu #999373 przez jurada
Laski a gdzie zazanka???

9 lata 4 miesiąc temu #999374 przez Zazanna
Rita nie martw się… Staś dostanie antybiotyk i będzie po wszystkim.. najważniejsze, że to wykryli !
Kurcze, to teraz ja będę czekać na wynik jak głupia, a dowiem się dopiero na następnej wizycie… czyli za 3 tygodnie ehh długo ;)

Scarlet o matko jakie przygody!!! Z tym pająkiem to też bym wyskoczyła… Nie boję się, ale nie lubię ich dotyku :/

Kasia Jaś twardy facet, a jaki kochany, ze mamusię uspokoił :)

Meszku super wieści !!! :) Kornelek już niedługo zamieszka w swoim pięknym kąciku… <3
Ale Wam zazdroszczę.. i spacerki Was czekają ahhh :D

Asiek ja też mam problem z tym, że nie mogę sobie zaplanować dokładnie kiedy i jak odbędzie się poród –przeraża mnie to :P

Jurada piękny brzuś <3

Trzymaj się Mysia i poodpoczywaj dziś :*

Pesqu jak maz zgrabny to „za mały” jak masz taki jak ja to „ooo biźniaki będą?” –nie dogodzisz ;)

Zeberkowa wyprawka super ! :D

Juradka nadraaaabiaaaaammmm...... Poszłam tylko z rudą na spacer i odpchlić po wycieczce na wieś, a tu 5 stron przybyło :D
Podziękowania: me.ch, Rita87

9 lata 4 miesiąc temu #999375 przez jurada
O! Zaz wywołałam Cię :)

9 lata 4 miesiąc temu #999376 przez jurada
Zaz pokaż brzuś bo juz miałaś nam pokazac ze 2 tyg temu.

9 lata 4 miesiąc temu #999377 przez pesq
Dziewczyny miałam napisać coś chyba mądrego ;) z tego wczorajszego wykładu:

fizjoterapeutka mówiła żeby nie latać siku co 15 minut mimo że czujemy parcie - bo sobie rozciagamy takie cos co jest w pecherzu do parcia i bedzie coraz gorzej, potrzymac troszeczke ze swiadomoscia ze tam 1,5 litra sie zmiesci tak zeby chociaz szklanke nazbierac :) ja pierwsza do latania co 15 minut ale dzis próbuje chociaz troche :P

Kto ma ochote wpaść pozbierać pranie i pochować po szafkach ? :P Oczywiscie bez prasowania :D :D :D

9 lata 4 miesiąc temu #999378 przez Zazanna

jurada napisał: Zaz pokaż brzuś bo juz miałaś nam pokazac ze 2 tyg temu.

Wrzucam zdj. z zeszłego tygodnia, ale uprzedzam, że bardzo niewyjściowe :P A drugie z weekendu -w ubraniu -w ubraniu wyglądam jak słonik :D

9 lata 4 miesiąc temu #999387 przez jurada
Zaz u ciebie tez taka piłeczka... Ale na tym zdjęciu w ubraniu to widac, że stopki Ci puchną ze ho ho!
Ale ja nadal nie widzę tych ok. 90kg

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999388 przez pesq
Dziewczyny jestem beznadziejna. Wiecie co? Nie umiem o nic walczyć.... przykłady z dwóch ostatnich dni:

Wisi w lab. kartka - ciezarne bez kolejki - stoje. Stoje i licze na cud. Stoje. Jak jest juz naprawde kiepsko to sie odważam, ale tak to stoje.

W sklepie prosze o 30 dag wedliny, kroi mi 50 dag, zawija, daje.. Widze ze jest za dużo ale nic nie mowie... bo sie boje? Bo nie chce zrobic przykrosci? Nie wiem.

Teraz poszłam na obiad - mamy obiady domowe pod blokiem. Zamawiam zestaw za 12 zl - gulasz + zupa tylko prosze zeby polowe ziemniakow dala. Jakas mloda dziewczynka nieudolnie naklada, nabija raz dwa cos tam na kase - DRUKUJE PARAGON i mowi - 13.65. Co Beatka robi? Zdziwiona płaci.................................. Pozniej siedze, patrze na ten paragon a ona każdą rzecz nabila oddzielnie - i za mniejszy obiad zaplacilam wiecej. Nic nie powiedzialam zeby nie zrobic przykrosci.

:( :( :( :( :( :(
Wrocilam do domu i sie popakalam. Nie o zlotowke, o siebie. Nie może tak być. Dziewczyny ja nie moge sie tak dawać bo zginę. Co zrobić?

9 lata 4 miesiąc temu #999389 przez Agata28
Hello,

Ale się naśmiałam :laugh: Jesteście niezastąpione :laugh: aż mnie brzuch boli po tych czopach i historii ze stanikiem :laugh:

Piękne brzuszki B) mi tak jak Pesq wszyscy mówią, że mam mały i nikt nie wierzy, że zostały mi góra 3 tyg :whistle:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mi się wydaje duuuuuuuży :P

Rita w Nl nam w ogóle tego badania nie robią. Ty przynajmniej masz świadomość i będą działać antybiotykiem. No, ale staram się o tym nie myśleć.co ma być to będzie!

Mech superowo, że tak dobrze sobie radzicie :) trzymam kciuki, aby Kornelek był w domu jak najszybciej.
Załączniki:
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #999390 przez Sylwia-89
Pesq, ja też jestem taka sama, więc nie posłużę radą. Wiem co czujesz, bo ja też się godzę na wszystko a potem mąż mi mówi, że jak trzeba to się nie odezwę i każdy robi co chce ze mną :( To jest bardzo uciążliwe niestety...

9 lata 4 miesiąc temu #999391 przez pesq
Agatka - taki maluszek jak i mój. A niech sobie gadają ile chca...

Sylwia - wiesz ja czesto siebie sama przed soba usprawiedliwiam że robie to po to żeby nie tracic nerwów a i tak je trace i to gorzej - bo zamiast wyjsc z satysfakcją że zawalczyłam O SWOJE to wychodze sfrustrowana na siebie :( :(

9 lata 4 miesiąc temu #999392 przez Sylwia-89
No dokładnie, podejrzewam, że jak będziemy mamami, to się to zmieni bo będzie dla kogo walczyć. Oby tak się stało... Nie można być taką dupą za przeproszeniem całe życie bo samemu się dostaje potem...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia