- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Meszka - nie ma jagodzianek, ale sa inne pyszne slodkości! A ja wariuje jużżżżżżżżżżżżżż. Chce bułke nawet białą Coraz trudniej wytrzymać....
Ja nie wiem czy wyglądam młodziej, może i tak. Pewnie przez wzrost i włosy takie, sama nie wiem. Ale miło słyszeć zbliżając się do 30
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
A z włosami to się nie martw, kobieta kobietę zrozumie, nie tak jak mój syn haha;)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kurcze, to teraz ja będę czekać na wynik jak głupia, a dowiem się dopiero na następnej wizycie… czyli za 3 tygodnie ehh długo
Scarlet o matko jakie przygody!!! Z tym pająkiem to też bym wyskoczyła… Nie boję się, ale nie lubię ich dotyku :/
Kasia Jaś twardy facet, a jaki kochany, ze mamusię uspokoił
Meszku super wieści !!! Kornelek już niedługo zamieszka w swoim pięknym kąciku… <3
Ale Wam zazdroszczę.. i spacerki Was czekają ahhh
Asiek ja też mam problem z tym, że nie mogę sobie zaplanować dokładnie kiedy i jak odbędzie się poród –przeraża mnie to
Jurada piękny brzuś <3
Trzymaj się Mysia i poodpoczywaj dziś :*
Pesqu jak maz zgrabny to „za mały” jak masz taki jak ja to „ooo biźniaki będą?” –nie dogodzisz
Zeberkowa wyprawka super !
Juradka nadraaaabiaaaaammmm...... Poszłam tylko z rudą na spacer i odpchlić po wycieczce na wieś, a tu 5 stron przybyło
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fizjoterapeutka mówiła żeby nie latać siku co 15 minut mimo że czujemy parcie - bo sobie rozciagamy takie cos co jest w pecherzu do parcia i bedzie coraz gorzej, potrzymac troszeczke ze swiadomoscia ze tam 1,5 litra sie zmiesci tak zeby chociaz szklanke nazbierac ja pierwsza do latania co 15 minut ale dzis próbuje chociaz troche
Kto ma ochote wpaść pozbierać pranie i pochować po szafkach ? Oczywiscie bez prasowania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
jurada napisał: Zaz pokaż brzuś bo juz miałaś nam pokazac ze 2 tyg temu.
Wrzucam zdj. z zeszłego tygodnia, ale uprzedzam, że bardzo niewyjściowe A drugie z weekendu -w ubraniu -w ubraniu wyglądam jak słonik
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ja nadal nie widzę tych ok. 90kg
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wisi w lab. kartka - ciezarne bez kolejki - stoje. Stoje i licze na cud. Stoje. Jak jest juz naprawde kiepsko to sie odważam, ale tak to stoje.
W sklepie prosze o 30 dag wedliny, kroi mi 50 dag, zawija, daje.. Widze ze jest za dużo ale nic nie mowie... bo sie boje? Bo nie chce zrobic przykrosci? Nie wiem.
Teraz poszłam na obiad - mamy obiady domowe pod blokiem. Zamawiam zestaw za 12 zl - gulasz + zupa tylko prosze zeby polowe ziemniakow dala. Jakas mloda dziewczynka nieudolnie naklada, nabija raz dwa cos tam na kase - DRUKUJE PARAGON i mowi - 13.65. Co Beatka robi? Zdziwiona płaci.................................. Pozniej siedze, patrze na ten paragon a ona każdą rzecz nabila oddzielnie - i za mniejszy obiad zaplacilam wiecej. Nic nie powiedzialam zeby nie zrobic przykrosci.
Wrocilam do domu i sie popakalam. Nie o zlotowke, o siebie. Nie może tak być. Dziewczyny ja nie moge sie tak dawać bo zginę. Co zrobić?
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ale się naśmiałam Jesteście niezastąpione aż mnie brzuch boli po tych czopach i historii ze stanikiem
Piękne brzuszki mi tak jak Pesq wszyscy mówią, że mam mały i nikt nie wierzy, że zostały mi góra 3 tyg
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mi się wydaje duuuuuuuży
Rita w Nl nam w ogóle tego badania nie robią. Ty przynajmniej masz świadomość i będą działać antybiotykiem. No, ale staram się o tym nie myśleć.co ma być to będzie!
Mech superowo, że tak dobrze sobie radzicie trzymam kciuki, aby Kornelek był w domu jak najszybciej.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia - wiesz ja czesto siebie sama przed soba usprawiedliwiam że robie to po to żeby nie tracic nerwów a i tak je trace i to gorzej - bo zamiast wyjsc z satysfakcją że zawalczyłam O SWOJE to wychodze sfrustrowana na siebie
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100