BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999346 przez pesq
Ojacie Juradka.. Ty masz super brzusio.. Masz jak kobieta w 8/9 miesiącu a ja.. nie chce sie uzalać czy coś ale wczoraj na tej szkole rodzenia siedziała koło mnie dziewczyna z brzuszkiem większym niż ja i zaczeła w pewnym momencie mówić do mnie - zobaczy Pani w 8 miesiącu jak bedzie ciezko.. a ja mowie - wlasnie wchodzie w 9 miesiąc... a ona: NO BEZ ŻARTÓW... A mała dobrze sie rozwija ?

K....wa. Mam mały brzuch chyba, co? Każdy tak mówi. Wkurza mnie to niesamowicie już :( Sąsiadka ta dziś od pajero też mówi - to co, zimowy poród? A może oni przesadzają? :unsure: :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: jurada

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999347 przez Kasia888
Kurczę coraz więcej z Was pisze, że ma te bóle jak okresowe albo skucze a u mnie nic :huh:
niby powinnam się cieszyć, że nic mnie nie boli, ale z drugiej strony mam nadzieję, że nie przenoszę tej ciąży :huh:

9 lata 4 miesiąc temu #999348 przez asiekasiek
Pesq sesja brzuszka z każdej strony, z której wiekszy :) eno dobry masz brzuch taka Twoja uroda i już ;)

9 lata 4 miesiąc temu #999349 przez asiekasiek
Kasia to dawaj zdjęcia łóżeczka ;)

9 lata 4 miesiąc temu #999350 przez jurada
Pesq ja jak zaloze taka bluzke jak ty masz czyli nie opinającą całego brzucha to tez brzuszek wydaje sie mniejszy:) załóż top i zrób zdjęcie a zobaczysz różnice...

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999353 przez kasandra9
Juradka, ale super pileczka!:)podtrzymuje, E jestes mega laska! Pesq, u Ciebie mniejszy i inny kształt, ale to chyba dobrze, ze maly, biorąc pod uwagę, ze w ciąży schudlas...:D taka malutka cala sue wydajesz, w ogóle chyba nie wyglądasz na swój wiek:) ja tez nie czuje, żebym miala jakiś sagan, a dzis wg om zaczelam 9 miesiąc!!! Zaraz sie obficiny i pokażemy:)
Buleczka z budyniem zjedzona, kupilam sok pomarańczowy i jagodziankę na później. Rety, jak ki teraz dobrze po tej buleczce, no ale...rsz na jakiś czas mozna spełnić zachcianke, jeszcze niżej Kruszynki <3
Kasiu, widzisz, nie ma się co martwić:) moja praktycznie tydzień sie nie chciala ruszyć, a teraz wali mi i wychodzi, ze taka aktywna jest na tych badaniach, ze Piotrkirm die dziwimy...bo miało być spokojne dziecko...:)
Meszku, podziwiam za ta fabrykę mleka, ale widzisz, wszystko to psychika! Chcesz, działasz z lakatorem i prosze jak pięknie idzie! Cudownie ze Maly niebawem w domku w tym pięknym kąciku!!!!!

Buldozki przepiękne! <3
Podziękowania: jurada, me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #999354 przez mysia5
:lol: :silly:
nie wiem jak ja Was czytałam że pominęłam ostatnią stronę.... :S
więc Kasiu super że jednak wszystko dobrze z malutkim :) nie stresuj się :)
Pesq śliczny komplecik :woohoo: i super że wózek się sprawdza :) mi babeczka w sklepie mówiła, że dużo sprzedają adamexów ogólnie :)
hahahahaha Pesq :laugh: :laugh: :laugh: ta grupa jest niemożliwa... :pinch:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Juradka śliczny brzusio :) :kiss: a w tle chyba widzę łóżeczko :woohoo: :)
co do ruchów dzidziusia i kontaktu z tatusiem to mój ostatnio przyłożył buzię do brzucha i chciał posłuchać serduszka a synek akurat kopniaki zaczął sprzedawać i prosto w twarz tatusiowi, haha ale się uśmialiśmy ;) biedny tylko powiedział "no tak już od początku lejesz tatusia po twarzy, widać kto rządzi w domu " :whistle: :lol:
Podziękowania: jurada

9 lata 4 miesiąc temu #999356 przez mysia5
i już następna strona... :silly: o matko ! haha
Pesq, ja uważam że masz ładniutki brzuszek :) każda kobieta rośnie w swoim tempie tak jak i maluch i chyba nie ma co się martwić i aż tak porównywać :) :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #999357 przez jurada
Mysia tak. Łóżeczko juz stoi. Jeszcze tylko czekam na ramki do zdjęć i chce na jednej ścianie zrobić te motyle 3D tylko czekam aż laptop wróci z naprawy bo musze wydrukować bo niestety talentu do rysowania brak. I chce ramki i motylki białe bo jak widzicie D. wybrał bardzo ciemny kolor do pokoju

9 lata 4 miesiąc temu #999358 przez jurada
Kas fota w windzie rządzi ^_~

9 lata 4 miesiąc temu #999359 przez me.ch
Kasia, super ze się Jaś odezwał;)

Pesq, buldogi love love :) nawet z pomarańczowym sznureczkiem ;)

A z tym wychodzeniem to jeszcze chwilę może potrwać, bo teraz to wszystko zależy od tego jak Kornel będzie się sprawował - ale ogólnie jedzenie to już jedyne co nas tam trzyma więc trzymamy kciuki za rychłe postępy ;) no pressure Kornel, nie ma co hehe;)

Juradka, ślicznie :) Ubawilnie ten Twój mężczyzna i jego rozmowy z Lenka ;)

Pesq, brzuch brzuchowi nie równy, moim zdaniem masz dobry:)

Kas, jak jeszcze raz napiszesz o jagodziankach to chyba zwariuje :) ja Kocham jagodzianki a tu nie ma!!!! Ach. Ech. Życie jest niesprawiedliwe, ja też chcę jagodzianki!!:) ;) A winda - wiadomo;)

Mysia, "widać kto rządzi w domu" - padlam :) :) ;)

9 lata 4 miesiąc temu #999360 przez asiekasiek
Kas jaki słodziutki T-shirt :D a brzuszek też słodziutki i śliczniutki :D

9 lata 4 miesiąc temu #999361 przez kasandra9
Meszku, reagujesz jak Agatka:D na slowo "jagodzianka" wypowiedziane tętno 170:P
No w windzie wiadomo;) gdzie mozna tu inaczej
:)))
Piotrek i w ogóle obije tez często zmdo brzucha żartujemy i jakies głupoty gadamy:) i ja tez mowie ze tata ja naleje za te żarty i stresy dla mamy albo za rozwalenie aparatu do ktg;)
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #999362 przez mysia5

9 lata 4 miesiąc temu #999363 przez kasandra9
A teraz Agatce wyjaśniłam , ze musi poczekać i ma nie napierać główka, bo przed porodem musimy jeszcze iść do fryzjera i włosy pofarbować! Oba tak dba o linie, to niech matce jeszcze pozwoli włosy ogarnąć!:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia