BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #999188 przez jurada
Zaz za dużo o mnie myślisz ^_~

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #999191 przez kropka 889
Mysia pościel podobno przyszła. Mąż do mnie dzwonił i mi mówił a mnie obecnie w domu nie ma. Wieczorem dam znać co i jak i wstawię foto

9 lata 4 miesiąc temu #999192 przez Zazanna
Mysia śliczny kolor :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #999193 przez asiekasiek
ha ha Jurada facetów nie zrozumie się ;)

9 lata 4 miesiąc temu #999194 przez kropka 889
Dziewczyny mam do was prośbę. Jeżeli któraś zamawiala na allegro przewijak to dajcie link

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999195 przez kasandra9
Ja tez chce sie tego gowna pozbyć tzn. Zminimalizować bo miec i tak na pewno bede ale w ciąży na pewno go wiecej i taki właśnie wodny mi sie wydaje:/ oby cis dalo sie z tym zrobić:)
Kupilam sobie wode i książkę, avtakze majtki, bo wzielam za Malo a kurde ze mi ciągle mokro i mokro to zmieniam a Piotrek dzis we Wrclawiu wiec dzis nie dostarczy i jutro musialabym z golym tylkiem byc;) oby jutro dojechał bo bede musiała znow dokupowac:P przeszlam sue dookoła i pogadalam z mężem, wypilam sok na patio i wracam na oddział;) ale sielanka;) a Gagatka zepsula ktg:D podlaczyli mnie po obiedzie a tu znak zapytania i nic die nie drukuje raptem:P tak w środku badania;) wydaje mi sie zw się bardziej na lewa stronę nusiala przekręcić i kiepsko wyczuwalna z prawej strony:)
Juradka, Ty to bogini seksu normalnie;))))
W załączniku Agatkowe zeberki juz w łóżeczku czekają:)
Kropka, ja u hubiego zamawialam:)

9 lata 4 miesiąc temu #999197 przez Zazanna
Kas piękne zeberki <3

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #999198 przez mysia5

Zazanka Ty masz chyba podobny kolorek :) bo też granacik z pepitką o ile dobrze pamiętam, widziałam go w sklepie na żywo i też bardzo mi się podobał, ale jak mówiłam ten jest po prostu lżejszy ;) ale jak te wózki się super prowadzi ooooo rany <3 :)
Kropka więc czekam na focie :)

9 lata 4 miesiąc temu #999199 przez mysia5

kropka 889 napisał: Dziewczyny mam do was prośbę. Jeżeli któraś zamawiala na allegro przewijak to dajcie link

Kropka, u hubiego są przewijaki ;) allegro.pl/usztywniony-przewijak-70x50-n...bor-i5598823459.html

9 lata 4 miesiąc temu #999200 przez mysia5
jakie śliczne zeberki ;)))

9 lata 4 miesiąc temu #999203 przez jurada
Kas nie przesadzaj...
Chetnie bym nią byla jakbym sama miała z tego satysfakcje za każdym razem.

9 lata 4 miesiąc temu #999204 przez kasandra9
Mysia ja mam takie siateczkowe z canpola one są takie ze można je przeprać:)
Jurada, no ale korzystacie na maxa, podziwiam!:) no i nawet zazdroszczę:) u nas nie ma przeciwwskazań ale jakos samo sie ograniczylo choc często nie bylo;) ps. Myślicie o zabezoieczeniach po porodzie?;) gdzies czytalam w gazecie ze polog bywa zgubny;) i karmienie piersią tez;) mysle ze u nas nie będziemy kombinować skoro wcale nie tak łatwo zajsc ze hop i juz;)

9 lata 4 miesiąc temu #999208 przez asiekasiek
Mysia tez mam siateczkowe z hartmana i z canpola w sumie jeden pieron :P

za godzinę wizyta a męża nie ma jedzie do domu zanim do Krk zajdziemy...!! ryczec mi się chce!! bo jak jak zacznę rodzic to tez tak będzie jechał kuxwa mogłam sobie sama jechać!!!

9 lata 4 miesiąc temu #999209 przez asiekasiek
jestem tak wściekła ze aż mnie brzuch zaczął boleć jak nigdy!! kuxwa faceci !!!!!

9 lata 4 miesiąc temu #999210 przez Zazanna
Mysia ja mam pepitkę z czarnym :)
Do fachowej wypowiedzi to tam daleko, bo sport sportem, ale w sprawy celulitowe nigdy się nie zagłębiałam jakoś mocniej, bo nie było mi to potrzebne :)
Ale jak już będziemy walczyć to jak któraś będzie potrzebowała to Was mogę zasypywać ćwiczeniami B)

Ja mam jednorazowe :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia