BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002048 przez asiulek_dolls
Agata ojej ile tego dostalas!!!! ale super!!

Pesq a ja jestem zdania ze nawet jakbys zaczeła rodzic zaraz po tym jak maz zacznie malowanie to i tak nic się nie stanie, bo będziesz wtedy miała pretekst żeby Agatka pierwsze noce spędziła z wami w łóżku..... a to jest takie zajebiste jak bobasek spi z wami, zobaczysz sama z reszta ;) ja to pod byle pretekstem zabieralam Kacpra do naszego łóżka, cudownie jest się położyć i przytulic maluszka, teraz się zastanawiam jak się pomiescimy w piątkę i jak to zrobić żeby tych wszystkich moich chłopaków naraz przytulic :laugh:
a tak na serio to na spokojnie zdazycie, widocznie maz koleżanki nie ma takich zdolności jak twój i długo mu zeszło :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002049 przez pesq
Zaz pipkolandia mnie rozwaliła :D Mi tez tak twardnieje i nagle :ohmy: .. hmm.

Agatka to nie żaden problem - jeśli nie jesteś uczulona na penicyline. U mnie nie daj Boże bo jestem uczulona a podobno penicylinę na to podaja :dry: :dry: Także nie martw się :)

Anisia - heh :D

9 lata 4 miesiąc temu #1002050 przez Sylwia-89
Asiek, śliczne łóżeczko :) Pięknie wygląda ta biel ;)

Zaz, oczywiście przepracowanie mi nie grozi, spokojnie :D Ja z tych ostrożnych ;)

Pesq, a gdzie Ty tam bałagan widzisz :) Teraz jest nieźle, a jak pomalujesz wszystko, to będzie pięknie :) Ja też mam wszystko w różnych odcieniach drewna, ale nie bawię się w malowanie, bo to i tak wynajęte mieszkanie, więc szkoda mi czasu na takie dopracowywanie, ale wiadomo w swoim własnym domku chce się mieć pięknie:) Spokojnie zdążycie się wyrobić ze wszystkim :)

Agata, jakie piękne prezenty :woohoo:
Podziękowania: asiekasiek, pesq

9 lata 4 miesiąc temu #1002053 przez me.ch
Asiulek, no ja P3045678!! jak oni tak moga! Trzymam kciuki zeby jak najszybciej wszystko poszlo i zebys juz nie musiala tesknic! :*

Asiek - kacik jest sliczny, bialo z ciemnym naprawde baaardzo mi sie podoba! :)

Rita, ja przeiwjaka narazie nie zdejmuje, moze jak Kornel bedzie troche wiekszy to bede, ale poki co mam na nim pokrowiec zeby mala pupka nie zmarzla od zimnego a poza tym jak widzialas na zdjeciu, on i tak zajmuje tylko mala czesc lozka ten nasz Kornelio :)
A co do miejsca na miseczki - Ritka Tobie te polecam te ikeowe pojemniki, naprawde sa mega poreczne i nie zajmuja az tyle miejsca i nie wymagaja blatu bo sie zawiesza je na poreczy - u nas na medal!

Pesq, jak to wszystko na bialo zrobisz to bedzie cud kacik - a kolezanka sie nie przejmuj :D Twoj L jest ewidentnie bardziej obrotny od tamtego drugiego :) chciec to moc! :)

Agata, super kojec i ile prezentow! :) extra! :)

Agatagama, ja tez mialam gbs pozytywny i do tego przeciek a Kornel nienaruszony :) nic sie nie martw, wazne ze juz wiadomo, jak przyjdzie co do czego to dadza Ci antybiotyk i bedzie wszystko pieknie!

Zaz, czy ja juz chwalilam Graze i jej kwiat? bo juz sama nie wiem :D u nas spanie jest limitowane wiec sie gubie hah. No a odpowiedz T.... boska ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: asiulek_dolls, asiekasiek, pesq, Zazanna

9 lata 4 miesiąc temu #1002055 przez Agata28
Pesq mnie nikt nie pytał o zgodę :whistle: też pewnie bym marudziła i nie chciała ;) , od 2 tygodni jestem takim wielkim napompowanym balonem :laugh:
no prezenciki były piękne :kiss: ogólnie imprezka super, kupe śmiechu przy zabawach :) w Polsce jest to mało popularne, pewnie przez to nie domyśliłam się, że coś kombinują :)

Zaz :laugh: okład z kota :laugh: :laugh: szkoda, że żadnego nie mam pod ręką. :laugh:

Rita matkę dobieraliśmy osobno :) jest taka miękka, sama bym się tam chętnie położyła... niestety się nie zmeszcze :P i też mam tak z prezentami i z zakupami. Nie pamiętam, kiedy sobie coś ostatnio kupiłam :huh: oprócz kremów przeciwko rozstępom :P aaaa i dodatkowo krem na cellulit :cheer: :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1002056 przez asiulek_dolls
Agatagama jak Kacperka w końcu dopadne to tak go wytule, wycaluje i wypieszcze ze będzie miał mnie po 5minutach dosyć... :laugh: i powie mama spadaj!

Zaz na oddział dzieci do 14lat nie mogą wchodzić...
ale przychodzą dzieci i maluszki tez tylko czekają z tatusiami na korytarzu przed rejestracja i tam dziewczyny do nich sobie wychodzą i tam siedzą
mogliby oczywiście rodzice albo T. przyjechać z Kacperkiem (tym bardziej ze od moich rodziców to jest 5min autem) ale to raczej kiepski pomysl bo w niedziele za Tomkiem bardzo płakał (az się biduek trzasl cały) jak się obudził i zobaczył ze go nie ma, wiec do mnie jakby przyjechał to było by to samo albo gorzej najpierw radość a jak mieliby jechać do domu a ja musialabym zostać to był by dramat... i tak na chwilke to i mi nie byłoby łatwo... :dry: jakoś muszę wytrzymać, serce mi pęka ale tak będzie lepiej

9 lata 4 miesiąc temu #1002058 przez asiulek_dolls
aaaaa a pikolandia ewidentnie poprawiła mi humor :laugh: dzięki Zaz

9 lata 4 miesiąc temu #1002060 przez asiulek_dolls
I dzięki Kochane za wsparcie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jak dobrze ze jesteście :)

Kasia, Scarlet ???????????????????????????????????????????????????????????????

9 lata 4 miesiąc temu #1002062 przez pesq
Tak uwielbiam Meszkę za to że ma takie chilloutowe podejscie do zycia <3

Asiulek może i masz rację nie ma co ciągać Kacpra..

Ja właśnie też się niepokoje o Scarlet i Kasię.. Kasia dziś miała mieć wywoływanie.
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1002064 przez Rita87
Zaz, nie powiem, ze czuje sie rewelacyjnie, bo chodze jak potluczona i D. sie smieje, ze ciagle stekam jak leze, bo a to probuje wstac, a to sie przekrecic i ze przez to to sie juz nie daje tv ze mna ogladac, bo tym moim sapaniem i stekaniem zagluszam :laugh: a z tym twardnieniem mam to samo, tez mi wtedy tak na gorze uciska w mostku, jakbym sie udusic miala. A ostatnio coraz czesciej jak leze na lewym boku to mam przez chwile takie jakby kolatanie serca i tez bol taki dziwny :dry: no i budze sie coraz czesciej z bolem palcow u lewej reki :dry: chyba juz organizm ma dosc tego lezenia na jednym boku... Takze dolegliwosci sa, ale psychicznie czuje sie super, bo wiem ze juz Stas donoszony i jakos na te dolegliwosci nie zwracam uwagi :) juz sie nie boje gdziekolwiek ruszyc, bo cos sie moze stac, tylko w koncu w miare normalnie funkcjonuje :)

9 lata 4 miesiąc temu #1002065 przez asiulek_dolls
sprawdzalam ostatnio Kasia odzywala się wczoraj ok południa, ciekawa jestem czy samo się cos zaczęło dziać czy jednak dziś wywoływali....

kolezanka z sali tez ma teraz ten "balonik" założony co Kasia miała, ciekawe czy u niej cos pomoże...

9 lata 4 miesiąc temu #1002067 przez kasandra9
Dziewczynki, czytam, co piszecie, ale tak mi gorąco, ze nie chce mi sie tak długo odpisywać, bo i Tel. Goracyyy, wieczorkiem odpisze:*
Mialam szybkie USG no ale znów nie jestem do końca zadowolona...tak czy owak afi wyszlo mi 8, wiec trochę Malo tych wód. Tak widzę, ze stopniowo coraz mniej. Wiecej nic nie wiem...znow dzien toczy sie byle do porannego obchodu i wtedy może człowiek cos uslyszy:) o ile bedzie ordynator:)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1002072 przez Rita87
A oto i lemurek:

Załącznik nie został znaleziony

Zdjecia psiej policji niestety nie mam :P ale to byl kochany piesio, niestety juz odszedl :( nie to co ten moj kot wstreciuch, ktory wlasnie nasikal nam na lozko :angry: :angry: :angry: no nie mam do niej sily :( nie wiem co z nia jest, ze co jakis czas musi na cos nasikac... No ale nigdy jej sie nie zdarzylo na lozko :( masakra... Dlatego caly czas sie boimy, zeby czegos nie wykombinowala z wozkiem albo lozeczkiem... Poki co tam o dziwo w ogole nie wchodzi, ale jakby tam nasikala to juz naprawde nie byloby zmiluj tylko EKSMISJA :angry:

Agata tez mam gbsa dodatniego :(
A Pesq przy cc to ryzyko zarazenia jest chyba minimalne wiec nawet nie wiem czy podaja antybiotyk wtedy?

Meszku wlasnie u mnie z tymi pojemniczkami sie nie da :( bok jest zaokraglony, a jak zamontuje z przodu to bede miala kiepski dostep do przewijaka, no i na przod mam taki materialowy organizer.

Załącznik nie został znaleziony

No nic bede jakos kombinowac :P ale ja w takim razie chyba tez bede przewijak miec caly czas na lozeczku skoro nie przeszkadza :)

9 lata 4 miesiąc temu #1002078 przez pesq
No ja nawet nie wiem jak jest z gbsem a cesarka ale robią wiec chyba po cos...

Dziewczyny uwaga... JUTRO WRZESIEŃ!

Pamiętacie 'byle do wrzesnia?' Aaaaaa!

:silly: :silly:

Btw. Jurada ?

9 lata 4 miesiąc temu #1002082 przez asiekasiek
Pesq, Rita jakie pomocne radą macie koleżanki :huh:

Wy za szpilkach tesknice, za spódnicami, a ja tęsknie za brakiem brzucha po prostu, że mogę wstać normalnie że mogę zgiąć się w pół, że nie mam zadyszki wychodząc po schodach i w końcu za tym żeby normalnie funkcjonować :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaz biedny kot :silly: :silly: ja tak w ogóle mam że mi brakuje tchu a nie obserwowałam czy twardnieje mi brzuch przy tym... :unsure:

Anisia wdech wydech ;)

Agatagama będzie dobrze, dadzą antybiotyk i będzie dobrze!!

Mi dziś mama odebrała wyniki i nie mam paciorkowca...

Rita lemurek słodziutki, siostrzeńcy takie mają, ale nie pomyśleli o Laurze ;) no w sumie starszy raz pomyślał bo jakieś różowe buciki z wełny kupił...

Pesq jutro wrzesień :D i dzisiaj byłam odebrać tą łobuziarę, siostrzenice M. od jednej z jego sióstr żeby zawieść ją do domu a ta do mnie leci na przywitanie i mówi: Ciocia ciocia Ty jutro urodzisz Laurę, bo jutro idę do szkoły :woohoo: :woohoo: bo mama jej mówiła że jak pójdzie do szkoły to Laura wtedy będzie... A jak mnie tydzień temu zobaczyła to powiedziała : jeszcze masz ten brzuch... ehhh dziecko podobno wczoraj opowiadało wszystkim, że jak ciocia będzie przyjeżdżać na działke to ona będzie się Laurą zajmować. No kochane dziecko jest, ale czasem tak wk&@(jące że szkoda gadać :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia