- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Oj widzisz Asiulek.. nie wiedziałam, ze to tak działa.. Ale bardzo mi się podoba to w jaki sposób mówisz o Kacperku –tyle w tym miłości… i jak sobie pomyślę, że już niedługo też będę tak miała.. to mi normalnie serce rośnie ! Właśnie miałam zacząć płakać, że mi źle i gorąco, ale teraz już wiem, że to zniosę ! Dla mojego Malutka <3
Ritka to ja mam ból głównie prawej ręki –dłoni Po spaniu przez kilka minut wcale nie działa, dopiero jak wkładam pod zimną wodę i rozmasowuję, a palec serdeczny prawej ręki w ogóle zaczyna działaś średnio dopiero po porannej kawie i przez cały dzień go czuję, że boli i nie do końca sprawny Lemurek słodziaśny!
Asiek jaka śmieszna mała Fajnie, ze dzieci tak przeżywają, że się dzidziuś pojawi
A ze śmiesznostek zapomniałam Wam opowiedzieć. Wczoraj leżałam sobie z T. i tak mi myśli poszybowały gdzieś tam i wypalam do niego „Misiu, ale jak będziemy kupować prezent na gwiazdkę dla Malutka to pojedziemy razem, coo??” <proszący_wzrok_kota_ze_shreka> -ten się popatrzył jak na zwiędniętą meduzę i pyta jaki prezent, że przecież Malutek za mały będzie o.O Więc mu wyjaśniłam, że mi nie może odebrać tej przyjemności –więc już się śmiał, że kupowanie prezentu będzie prezentem samym w sobie dla mnie A na koniec ja się popłakałam i taka zaryczona mu wysiąpiłam w koszulę, że to będą najpiękniejsze święta w naszym życiu, bo mamy siebie, zaraz będzie malutek i psa i kota i jesteśmy jak prawdziwa rodzina i łeeee <płacze_rzewnie_ze_szczęścia> hah
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
PS. Kornel ma czkawke. Ktos cos?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
albo Kornelkowi zimno i z tad ta czkawka wiec jeśli nie picu to kocyk
a jak nic nie pomoże to spoko bo takim maluszkom podobno czkawka nie przeszkadza
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ciekawe co u Kasi... miała mieć dziś drugie podejście Może któraś ma do niej numer telefonu żeby smska napisać? A z drugiej strony może nie ma co się tak narzucać.. ale ja się jakoś stresuje nią
Kas - zobaczysz jak miło będzie jak wypłacą Ci drugie becikowe z ubezpieczenia za te wczasy w szpitalu Coś musisz kupić za to Agatce nie ma opcji
Meszku - hah myślę że nic nie pomoże taki los czkawkowiczów
Wiecie mam wizytę w środę i tak sobie myślę że to bardzo ciekawa wizyta.. Będę miała usg i dowiem się mniej więcej na jakim jestesmy etapie - czego moge sie spodziewać - czy raczej coś wskazuje na to ze się ewakuujemy wcześniej czy jesteśmy zamknięte i sobie spokojnie czekamy... Przypuszczam jakoś że to drugie... ale stres przed wizytą jest spory.. W sumie ostatnio byłam ok 7 sierpnia, a później to już na ip tylko dwa razy ale tam to ktg raz kroplówka i z powrotem do domu
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Kas widzisz jaka mała Agatka jest już zaradna
ja jutro mam wizytę i też jestem ciekawa czego się dowiem.
a u nas chyba maluszki jednak czekają na wrzesień chociaż nie wiadomo co z Kasią bo dzisiaj się nie odzywa.
ale ja tam się cieszę, że w końcu doczekałyśmy tego września chociaż mój T. dzisiaj do mnie "a pamiętasz jak niedawno mi powiedziałaś, że jesteś w ciąży?" niedawno? mam wrażenie, że to było lata świetle temu i ten rok jest wyjątkowo długi ale ważne, że w końcu jesteśmy na finiszu
no nic, wypadałoby coś zjeść bo dzisiaj tylko piję i piję i jakoś nie miałam ochoty za bardzo jeść.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia a pamiętasz jak mówiłaś że tak dłuuugo do 30 tygodnia żeby donosić?