BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002083 przez asiekasiek
Właśnie się też zastanawiałam gdzie Jurada... może D. ma wyprawić do szkoły i zabiegana jest :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002086 przez Zazanna
Oj Agatka akurat moja kota zawsze ze mną śpi (zawsze leży w tym samym miejscu na łóżku), więc kwestia mojego się ułożenia i przystawienia danym kawałkiem ciała do niej –zazwyczaj albo się kładziemy plecami właśnie albo wtulam się w nią buzią ;)

Oj widzisz Asiulek.. nie wiedziałam, ze to tak działa.. :( Ale bardzo mi się podoba to w jaki sposób mówisz o Kacperku –tyle w tym miłości… i jak sobie pomyślę, że już niedługo też będę tak miała.. to mi normalnie serce rośnie ! Właśnie miałam zacząć płakać, że mi źle i gorąco, ale teraz już wiem, że to zniosę ! Dla mojego Malutka <3

Ritka to ja mam ból głównie prawej ręki –dłoni ;) Po spaniu przez kilka minut wcale nie działa, dopiero jak wkładam pod zimną wodę i rozmasowuję, a palec serdeczny prawej ręki w ogóle zaczyna działaś średnio dopiero po porannej kawie i przez cały dzień go czuję, że boli i nie do końca sprawny :P Lemurek słodziaśny! :)

Asiek jaka śmieszna mała :D Fajnie, ze dzieci tak przeżywają, że się dzidziuś pojawi :)

A ze śmiesznostek zapomniałam Wam opowiedzieć. Wczoraj leżałam sobie z T. i tak mi myśli poszybowały gdzieś tam i wypalam do niego „Misiu, ale jak będziemy kupować prezent na gwiazdkę dla Malutka to pojedziemy razem, coo??” <proszący_wzrok_kota_ze_shreka> -ten się popatrzył jak na zwiędniętą meduzę i pyta jaki prezent, że przecież Malutek za mały będzie o.O Więc mu wyjaśniłam, że mi nie może odebrać tej przyjemności –więc już się śmiał, że kupowanie prezentu będzie prezentem samym w sobie dla mnie :P A na koniec ja się popłakałam i taka zaryczona mu wysiąpiłam w koszulę, że to będą najpiękniejsze święta w naszym życiu, bo mamy siebie, zaraz będzie malutek i psa i kota i jesteśmy jak prawdziwa rodzina i łeeee <płacze_rzewnie_ze_szczęścia> hah B)

9 lata 4 miesiąc temu #1002087 przez anisia27
Pesq racja jutro wrzesien w koncu!!!! Teraz bedzie sie tylko dluzyc!

9 lata 4 miesiąc temu #1002089 przez kasandra9
Zazik, mój tez mi dziś wypalil smsa, ze wlasnie szok, ze lada chwila będziemy we trójkę taka prawdziwa rodzinka, bo tyle lat sami:) i tez mowie ze musimy jej coś kupić bo Agatka jak to Agatka wszędzie biznes kreci i zarabia;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #1002090 przez pesq
Kas placa placa i to nie Malo :)

9 lata 4 miesiąc temu #1002092 przez me.ch
Zaz:* prezenty na gwiazdke dla Malutkow beda Naszymi prezentami <3 love ten pomysl! :) mi jeszcze tylko psa brakuje, bo kota chyba nie chce, wystarczy mi ten u rodzicow (nie ze nie lubie, ale z dwojga do wyboru biore psa:) ) moze mi sie jakis prezent na gwiazdke dodatkowo trafi?

PS. Kornel ma czkawke. Ktos cos?

9 lata 4 miesiąc temu #1002093 przez me.ch
Kas no to Agatka dobrze wymyslila ;)
Podziękowania: kasandra9

9 lata 4 miesiąc temu #1002094 przez asiekasiek
Mech u nas herbatka jest w modzie na czkawkę :)
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #1002099 przez Scarlett86
Dalej czekam na rozwój sytuacji

9 lata 4 miesiąc temu #1002102 przez kasandra9
ja bylam pewna, ze tylko za pobyt na oiom-ie placa, a tu niespodzianka...to juz wiadomo, czemu nasza corka bedzie tu tkwic haha;) od brzucha ma dziewczyna dryg;)))) a swoja droga to niezle bede miec pociapana wyplate we wrzesniu...do 2,09 zwolnienie i chyba zaplaca za 2 dni, a potem za kolejne lub czesc do porodu, a potem macierzynski;) szkoda ze kredytu tak nie mozna w ratach przelac;)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1002105 przez asiulek_dolls
me.ch na czkaweczke pciu czyli cycus albo woda
albo Kornelkowi zimno i z tad ta czkawka wiec jeśli nie picu to kocyk :)
a jak nic nie pomoże to spoko bo takim maluszkom podobno czkawka nie przeszkadza :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1002106 przez pesq
Scarlet - heh no to nic czekamy dalej :(

Dziewczyny ciekawe co u Kasi... miała mieć dziś drugie podejście :dry: Może któraś ma do niej numer telefonu żeby smska napisać? A z drugiej strony może nie ma co się tak narzucać.. ale ja się jakoś stresuje nią :P

Kas - zobaczysz jak miło będzie jak wypłacą Ci drugie becikowe z ubezpieczenia za te wczasy w szpitalu ;) Coś musisz kupić za to Agatce nie ma opcji ;) ;)

Meszku - hah myślę że nic nie pomoże :D taki los czkawkowiczów ;)

Wiecie mam wizytę w środę i tak sobie myślę że to bardzo ciekawa wizyta.. Będę miała usg i dowiem się mniej więcej na jakim jestesmy etapie - czego moge sie spodziewać - czy raczej coś wskazuje na to ze się ewakuujemy wcześniej czy jesteśmy zamknięte i sobie spokojnie czekamy... :) Przypuszczam jakoś że to drugie... ale stres przed wizytą jest spory.. :whistle: W sumie ostatnio byłam ok 7 sierpnia, a później to już na ip tylko dwa razy ale tam to ktg raz kroplówka i z powrotem do domu ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1002107 przez asiulek_dolls
Scarlet dalej bez zmian? a jesteś w domu jeszcze?

9 lata 4 miesiąc temu #1002109 przez basiek149
Masakra prawie cały dzień przeleżałam i kimałam od czasu do czasu... :pinch: i nadal nie do życia jestem... a jeszcze jutro te upały mają być i niby koniec ale póki się nie ochłodzi to nie uwierzę :P

Kas widzisz jaka mała Agatka jest już zaradna :) :) :)

ja jutro mam wizytę i też jestem ciekawa czego się dowiem.

a u nas chyba maluszki jednak czekają na wrzesień :) chociaż nie wiadomo co z Kasią bo dzisiaj się nie odzywa.
ale ja tam się cieszę, że w końcu doczekałyśmy tego września :) chociaż mój T. dzisiaj do mnie "a pamiętasz jak niedawno mi powiedziałaś, że jesteś w ciąży?" :blink: niedawno? :D mam wrażenie, że to było lata świetle temu i ten rok jest wyjątkowo długi :D ale ważne, że w końcu jesteśmy na finiszu :)

no nic, wypadałoby coś zjeść bo dzisiaj tylko piję i piję i jakoś nie miałam ochoty za bardzo jeść.

9 lata 4 miesiąc temu #1002110 przez pesq
Ja znowu non stop bym jadła a mam słaby chleb więc średnio mogę... Owsianke bym zjadła ale na kolacje nie mogę :( nabiał źle robi...

Basia a pamiętasz jak mówiłaś że tak dłuuugo do 30 tygodnia żeby donosić? :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia