- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
W ogóle mam teraz problem z wejściem do jakiegokolwiek sklepu i nie kupieniem mu niczego... A co będzie jak się urodzi?
Kupcie dla niej coś innego Albo domów drugą owcę
Co do laktatora chyba muszę dopakować, właśnie Mama też mówiła aby wziąć swój -ona już przy mnie i bracie używała w szpitalu Więc pewnie ja też będę potrzebowała......... A z drugiej strony w sumie może mi dowieźć, bo i tak już będzie u mnie w domu, a to parę kroków do szpitala Kurcze w ogóle powiedziała, że jak będę w szpitalu to żebym się nie martwiła, że ona mi poodkurza i posprząta łazienki -żeby na przyjście Malutka wszystko było świeże (żeby się nie martwiła, że np. 3 dni nie było odkurzane i kłaki zwierząt latają) i tylko żebym nie mówiła chłopakom, że ma taki plan, bo wtedy oni nic nie będą robić <3
Jemy z B. płatki i myślimy czy jechać na mini zakupy, czy nie jechać ?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, 3mam kciuki za Agatke! Na pewno wszystko u Was super, bo Twoja chyba grzeczniejszy Gagatek;)
Asiu, masz racje z szumisiem:D nasza handlara sobie wymyśliła;) ale tatuś ja wyprzedził i oczywiście juz negocjuje na olx, dobrze, ze mi tez w Tel wyskakuje w aplikacji i widzę takze szumis będzie i dla naszego Gagatka:)
Kas zwarta i gotowa na pre-indukcje:) wykapana, wysmarowana, najedzona, nawet upudrowana;))))))
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i byłby komplet hahaha;))))
Co do piersi to tez nie mam doświadczeń...kiefys mnnie obrzydzalo jak Np w metrze kobitka karmiła brzdaca...ppza tym ja nie lubię dotykania w tych rejonach, jakos wydaje mi sie, ze to boli:/// no ale odkąd smaruje się ta medela juz kilka dni to bolu nie odczuwam...takze na pewno u mnie psychika i walczę z tym, bo chce karmić - moja jest Malenka i muuusze!!!! A to samo zdrowie dla niej:) poza tym...wlasnie...wygoda dla nas zawsze i wszędzie no i lepsza strata kg:))))
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Zaz - dobrze że się wyspałaś, ja dzisiaj też! Co do kocyka.. Mój też jest za wielki. To znaczy pewnie tak jak Twój tamten... Całą gongolę zajmuje złożony na pół Ale jest dość lekki bo to ten jesienny (za Twoją radą żeby nie brać jednak zimowego ) więc na razie minky nie domawiam i tak ledwo z kasą A mogłabyś się pochwalić kocyczkiem?
Asiek właśnie ja wiem o tym odciąganiu itd.. na szczęście tam gdzie rodzę jest jeden doradca laktacyjny na dwie kobiety i bardzo dobrze się (podobno) zajmują tą sprawą nawet po cc... laktator też jest na każdą ale ja i tak wezmę swój żeby do niego się przyzwyczaić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zbiorę się
Trzymam kciuki za pre-indukcję ! Powodzenia Maleńka!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas - mi też by się przydała 2 A wiesz na czym dokładnie ta preindukcja będzie wyglądać?
Anisia - wczoraj pisałaś że sie zaczynasz bać... Powoli takie strachy będa nachodziły - a u mnie na przemian strach z ekscytacją 24/24
ŁOOOOOOOOOOOOO kurde jaki mam suwaczek ! Pamiętam jak na cukrzycowym niektóre takie miały a ja miałam 20 tydzień i myślałam że nie dotrwam w tym dole do takiego okresu
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas trzeba wyglądać na przyjście dzieciątka trzymam kciuki!!!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie mam nadal wynikow coombsa, nie wiedzialam ze tak dlugo sie na to czeka :/ mialam przyjechac na wizyte z wynikami a coombsa nie ma :/ grrr...
Ja musze isc po paski do gluko do apteki to moze tez kupie te czopki... A w ogole dziewczyny - chcialam powtórzyć że mi hemoglobina poszybowała pieknie z 11 na 13,5 w tydzien - a jedyne co zmienilam naprawdę to jadłam migdały na potęgę (no i szpinak ale to kilka razy a nie codziennie) ! Także serio polecam
Mam nadzieję że się pozbywają szumisiów bo dzieci wyrosły a nie dlatego że nie są fajne w praktyce
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dokladnie nie wiem, liczę, ze na obchodzie sie dowiem:) no i ze na pewno dzis to bedzie:)))
Wlasnie spakowałam rożek dla malej tak juz kompletnie, sobie podkłady podpaski, itd. Na pierwszy rzut:)
Pesq, ale Ty dostałaś w prezencie, wiec co sie martwisz? haha moje koleżanki polecamy obie które maja szumisie:)))
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To Kas dawaj znać jakie tam newsy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra jejku w końcu jakieś dziewczę zawitałoby na forum