BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002344 przez mysia5
Sylwia ale dużo płaciłaś, ja placilam za gbs 30 zł ,a też mialam dwa... hmm chyba że babka się pomyliła i mi źle policzyła :cheer:
Asiek trzymam kciuki za wizytę :) :kiss:
do mnie też można pisać 24h :) tylko trochę się spóźniłam wtedy z numerami ale wyślę w prywatnych najwyżej :) :)
Zaz zakupki super :) ale to będzie przyjemność wejść znowu w ciuszki z przed ciąży i nie mieć wielkiego brzucha i maluszka w wozeczku na spacerze :) aaa! :woohoo:
Podziękowania: asiekasiek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002346 przez Sylwia-89
Dziewczyny, a ile czasu czeka się na wyniki GBS? Zapomniałam spytać w laboratorium :blush:

9 lata 4 miesiąc temu #1002347 przez jurada
Asiekasiek najlepszego z okazji roczniiiiicy :D

U mnie czeka sie 10dni na gbs.
Dowiem sie dopiero na wizycie czy + czy - tj. 8.09 mam zamiar dotrwać, bo zalezy mi na wyniku.
Podziękowania: asiekasiek, Sylwia-89

9 lata 4 miesiąc temu #1002348 przez mysia5
Sylwia ja czekałam 4 dni :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Sylwia-89

9 lata 4 miesiąc temu #1002350 przez asiekasiek
Sylwia tydzień

9 lata 4 miesiąc temu #1002353 przez anisia27
Ja robilam w czwartek i mowila ze do tygodnia sie czeka :)

A ja kogo mam w razie czego informowac o porodzie? Bo zanim poinformuje to mi sie klawiatura z 500 razy bedzie wylaczac :(

9 lata 4 miesiąc temu #1002355 przez pesq
No to ciekawe bo ja dopiero jutro posiew mam :D Ale nie ma opcji musimy mebelki po 10 pomalowac także zdązymy ze wszystkim Agatka ma być grzeczna i trochę usiedzieć jeszcze :dry: ;) ;) Chociaż dziś mnie tak brzuch boli.......

Anisia na gr na fb ja i Kas podałyśmy nr do siebie także pisz do którejś jak coś
Podziękowania: anisia27

9 lata 4 miesiąc temu #1002360 przez Zazanna
Kurcze Dziewczyny chciałam się przespać, bo nieprzytomna jestem, a tylko się wiercę, wszystko mi przeszkadza.. łącznie z wiatrakiem -.-' Ale wyłączyć nie mogę bo, za gorąco ........ :huh:

A GBSa odbiorę dopiero 7-go na wizycie -jeśli dotrwamy :)

9 lata 4 miesiąc temu #1002362 przez asiekasiek

mysia5 napisał: Sylwia ja czekałam 4 dni :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Podziękowania: mysia5

9 lata 4 miesiąc temu #1002367 przez asiekasiek
jak ja nie lubię czekać na wizytę do lekarza :angry: :angry: gdzie jeszcze do 18 :pinch: :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1002368 przez Zazanna
Odebrałam wynik moczu i krwi z dziś i na szczęście nie ma leukocytów................... uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bo ostatnio było bardzo duuużooo i dlatego mi kazał posiew zrobić, a ja go dopiero dziś zrobiłam i już się zaczęłąm martwić, że jeśli jednak coś nie tak to za późno ten posiew zrobiłam... A się okazuje, że ja poprzednio po prostu musiałam jednak zaspana kiepsko tą próbkę pobrać, zwłaszcza, że wtedy jeszcze luteinę brałam.
Więc skoro dziś bez składników patologicznych zwykły mocz, to posiew tym bardziej dobry, bo w jałowym pojemniku itp. :)

Kurier był ! :woohoo: Już tylko kocyk ma przyjść dziś lub jutro i mogę rodzić :silly:

Asiek ja też nie lubię........ a w poniedziałek mam na 17 -więc też sobie poczekam. I jeszcze waga. Znów ochrzan. Waga z wczoraj 93,5 :blush:

9 lata 4 miesiąc temu #1002370 przez pesq
Wspolczuje czekania na wizyty tez tego nienawidzę.. Na szczęście mój jutro przyjmuje rano..

Odebrałam wyniki oprócz coombsa bo to jutro i sa ok.. Hemo mi na 13.5 skoczylo nieźle co :D w tydzień z 11 :D jednak jedzenie migdałów cielęciny i szpinaku dalo efekt i na razie uda sie moze bez żelaza :D

I układ krzepnięcia tez chyba w normach... Uf.

9 lata 4 miesiąc temu #1002371 przez Scarlett86
:woohoo: Asiulek gratuluję super chłopaki, Kasia888 Tobie też gratuluję ale się dzieje. Ja jestem jeszcze w szpitalu o 11:11 01.09.2015 urodził się mój Julian waga 4070 i 60 cm długi. O 17 wychodzimy

9 lata 4 miesiąc temu #1002373 przez Sylwia-89
Scarlett, gratulacje!!! :) Ale duży chłopak z Julianka :woohoo:
Podziękowania: Scarlett86

9 lata 4 miesiąc temu #1002374 przez Kasia888
Gratulacje Scarlett gratulacje Asiulek piękne chłopaki ;) :woohoo: Scarlett ja też jeszcze w szpitalu pewnie zostaniemy do piątku a potem na Jasia czeka jego jasiowy kącik :woohoo: :woohoo:
Podziękowania: Scarlett86

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia