- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rety, myslalysny, ze jakas rodzi, bo krzyki...a to cewnik zakładali a ta Malo nie zeszla....az szok ze kogos moze tak bolec...przypomnę sobie jak mnie 100x pytala czy mnie boli i potem spr. Czy dobrze zalozyla...to śmiać mi się chce;)))))
Sadze, ze dzis mnie nie wezmą, chyba ze dwie przede mną...no nic, jakiś nie spielam sie, ze to dzis i koniec, jutro mogą mnie wziac rano na ta piękna datę tylkooooo ze mam urodzić juz!!! Hej zniw jak mysle ze to nie pójdzie potem 3 próba i zanim miejsce będzie to piatek...i ze to tydzień przed terminem z okresu...to szlag mnie trafia ze polo coooo tu lezeeee mogli wypuścić i kazać wrócić jak się akcja zacznie skoro się nie śpieszą
Scarlet, Julianek cudowny, jaki juz duży chłopak:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Scarlett jejku to już tydzień jutro będzie !! super przystojniak kolejny
Kas sama zaczelas z pierogami :-P
ja idę po czekoladę bo chcice mam:-P od męża mam pozwolenie :-D
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziewczyny ja jestem wstrętna troche dla swojego dziecka Jak mi sie nie rusza z dwie godziny to zaczynam wyszukiwać jej wystającej cześci ciała i delikatnie naciskam Dopiero jak zabierze to daje jej spokój i pozwalam dalej pospać budzę ją pewnie ale dopóki mi chociaż nóżki nie przesunie raz to nie daje spokoju ZŁA MATKA
Dzwonie za pół godziny po tego paciorkowca :/
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
co do smoczkow, amelka chciala a olek nie, probowalam mu wciskac ale nie chcial wiec go nie zmuszalam, zreszta jest chyba tak ze dziecko na mm ma wieksza potrzebe ssania niz dzieci na piersi, ciekawe jak bedzie u nas teraz, wolalabym by maly uzywal bo widzialam smoczek do inhalacji a zapewne maly bedzie alergikiem jak olek wiec by sie przydal
a jurandy nadal nie widac, pewnie zajmuje sie D bo on do szkoly i nie ma dla nas chwilowo czasu
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
u mnie w sklepie orzechowa tylko alpen gold no cóż musialam zadowolić się taka....
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Pesq, trzymam kciuki zeby nie bylo paciorkowca, a Kas my dalej czekamy na Twoj rozwoj akcji! )
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq ja też tak robię
Za 45 minut wychodzę Jak nigdy już siedzę w pełnej gotowości do wymarszu Ciekawe ile waży moje cudo <3
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Doslownie umieram
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozmawiałam z ginem, jutro się zgłaszam po receptę na jakiś specjalistyczny antybiotyk nie na penicylinie i leczymy. Powiedział że leczymy i teraz i przed cc. Dzięki Bogu że nie będę rodziła naturalnie, już teraz jak ktoś mnie zapyta o przeciwwskazania to nie wiem od których zaczynać..........
Ciąża to stan przebłogosławiony, nie ma co.
Anisia mam to samo. Codziennie po południu szczególnie
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
W takim razie czekamy na wiesci !Zazanna napisał: Za 45 minut wychodzę Jak nigdy już siedzę w pełnej gotowości do wymarszu Ciekawe ile waży moje cudo <3
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Kas no to nieźle, w sumie ciekawe po co w tym Szpitalu jak o tak zarsz do terminu dojedziecie... jesteś dzielna! Agatka zarobiła na szumisia, Ty będziesz miała ucztę każdego dnia przez miesiąc jedząc cokolwiek normalnego, same plusy ;P
Mam nadzieję że Agat rzeczywiście już wlezie bo ileż można mamę męczyć...
Pesq, ja też tak robiłam
Ehhhhh zapomniałam co chciałam powiedzieć.
Wietrze dziś Kornela przy oknie, bo werandy nie mamy
Zglodnialam na maksa, a te pierogi... Hmmm mam tortellini z ricotta i szpinakiem, będą musiały wystarczyć jako zastępca
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Anisia, jesteś pewna ze to jeszcze nie to? Może się w kanał wstawia, u mnie to było też mega bolesne...
A masz skurcze?
Zaz daj znać!
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mech - Kornelek cudny <3
Scarlett- przystojniak z Julianka.
Kas myślałam, że Agatka juz w domku z Toba a Ty nadal w szpitalu- bidulka
Zaz- piękne zdjęcia...
Doczytałam, że mamy pierwsza damę na forum... Super... Gratulacje!
Przepraszam, za nieobecność.
Lidziun dzięki, że pamiętasz o mnie... Jak tam u Ciebie? Masz juz jakieś zwiastuny?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Scarlett, Julian do zacałowania po prostu!! Nie dziwię się, że nie możesz się na niego napatrzeć
Pesq, no jak nie urok to sraczka dosłownie... Wcale się nie zdziwię jak ja też mam jeszcze oprócz tego paciorkowca i gronkowca, albo jeszcze coś innego... Ale jak prosiłam wtedy tamta lekarkę o zrobienie posiewu to powiedziała, że nie, bo da mi globulki a mojego lekarza zapomniałam ostatnio zapytać w końcu, tak mnie zszokował tym, że szyjka się skraca i rozwarcie i zapomniałam też tego wpisać sobie na listę moich pytań no nic, jutro się z nim widzę na ktg, to się go zapytam. Ale to i tak już chyba nie zdążę, bo przecież na wyniki posiewu to się czeka kilka dni... No i kolejną rozkminkę mam
Anisia, ale chyba dość ładne skurcze Ci wyszły na ktg z tego co widzę? Choć nie znam się Bo u mnie to była niemalże prosta linia. Ja też mam takie jakby kłucie, tak jakby mi uciskał gdzieś na nerwy Staś i lekarz powiedział, że to własnie tak jest jak się dziecko wstawia w kanał. Plus do tego ból pachwin. Choć jak opowiadałam u mojej koleżanki takie kłucie oznaczało 8 cm rozwarcia
Zaz, czekamy na wieści
Jejku, ale się nie mogę doczekać tego jutrzejszego ktg
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita to nie miałaś tych paciorkowcow jeszcze ? A w ogole dziewczyny ja nie rozumiem, myślałam że oni posiew tylko na GBSa robili a to też na jakieś inne badziewia? Też miałyście na te gronkowce jakieś? Ehhhhhhhhhhhhh.