- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mialam wymaz tylko na paciorkowca i zadnych innych posiewow wlasnie mi nie zrobiono i dlatego nie wiem co jeszcze mam oprocz tego gbsa A zeby wykrylo gronkowca to wystarczy zwykly posiew czy musza byc jakies specjalne? Ja nawet zwyklego nie mialam, tylko w 20 tyg czystosc pochwy... A Tobie Pesq pewnie zewzgledu na cc zrobili, bo to jednak operacja.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale chociaż zakupy udane bo mąż kupił mi 2 bluzeczki, majty i japonki. japonki tak trochę z musu bo ledwo dojechaliśmy do Poznania i tak mi zaczęły puchnąć stopy w trampkach, że prawie się na tam na dzień dobry rozpłakałam. i chyba jako jedyna chodziłam w tak letnich butach po Poznaniu bo babeczki to już w botkach chodzą, a nawet widziałam panią w kozakach tak więc wiecie... ale jak już zmieniłam obuwie to od razu wrócił mi humor i mogłam szaleć dzisiaj miałam wielką ochotę na kupno jakiś ubrań ale szkoda mi było wydawać kasy jak zaraz (mam nadzieję) moja figura się zmieni. więc wzięłam tylko bluzeczki - szarą i taką w paski różowo białą
później pojechaliśmy do tesco żebym sobie nakupowała jedzenia do szpitala i mąż coś dla siebie na czas kiedy w domu będzie sam się rządził.
scarlett Julian cudowny zazdroszczę, że możesz już go tulić i całować i w ogóle tak sobie patrzeć na niego... to na pewno jest super uczucie
zaz fiu fiu...świetne fotki! jak profesjonalistka! pamiątka z okresu ciąży super
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ciekawa jestem swoich wyników tego gbs. ale gin mówił, że jak będę w szpitalu to wtedy mi poda te wyniki. ciekawe czy jutro go gdzieś złapię w szpitalu czy się miniemy...
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiek co siostra zrobila, ze tak Ci nerwy puscily?
Basuek to fajniutki dzionek oj u nas tak zimno, ze w japonkach bym nie dala rady
Kurcze jak byl upal to nie mialam co zalozyc, a jak teraz tak zimno to juz w ogole
No Zaz juz chyba po wizycie, czekamy na wiesci
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita w dzieciństwie miałam podobno badanie na uczulenie na antybiotyki i wyszło na penicyline i.. Cos jeszcze ale moja mama nie pamięta na co. Cóż. Moze trafimy dobrze z tym antybiotykiem.. Najgorzej ze to musi tez być skuteczny na te bakterie antybiotyk a nie tylko taki na który ja nie jestem uczulona... Eh. Jutro jadę do rodzinnej po info co brałam pare lat temu na zapalenie tchawicy i mnie nie uczulilo moze się ginowi przyda.. Kurdw czemu tylko ja (?) miałam ten posiew nie tylko na gbsy? Cos ze mną nie tak po ryjku widac czy jak? Moze to nie aż takie groźne skoro Wy macie (?) tylko gbsa..
Zaz miała pisac smsa jakby miała jechać rodzic ale cisza wiec odezwie sie po powrocie.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita no właśnie mógłby być tak 20stponi a nie przechodzi to ze skrajności w skrajność...
a siostra wkurzył mnie tym ze zrobiła badania synowi i jeden wynik na tarczycy wyszedł podwyższony i lekarka powiedziała ze trzeba powtórzyć i ze trzeba zamknąć lodówkę przed nim bo jest za gruby... a ona wkurzona obraza nie zrobi badań i syn nie jest za gruby... ech i powiedziałam co o tym sadze jej i mama i obrażona jest.... o powiedziała ze jak będę miała swoje to ciekawe czy będę tak miała czas noi zaczęło się... no ale ona całe dnie spędza pod okapem palac papierosy... i na nic nie ma czasu przez to...
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Rita no wlasnie chyba to są skurcze, a z tego co widze przy kazdym ruchu dziecka wystepuja... moze i dobrze a fajnie byloby juz urodzic!
Nie no 8 cm rozwarcia na pewno nie mam...bo w zeszlym tygodniu tez tak kuło i w ogole rozwarcia ni hu hu... ale za to głowka baaaaardzo nisko wiec sa szanse!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, bedzie dobrze! zawsze mi to powtarzasz i tego sie trzymajmy:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny, ktoras wrzucala kiedys taki fajny artykul o wit D i K i kurcze myslalam, ze zapisalam w zakladkach a go nie mam moge prosic o raz jeszcze? Chyba Magdalene?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita nie pamiętam kto wrzucał...