BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1004687 przez Zazanna
Pesq cudowny kącik !!! :) <3

Asiek tańczący kot na fochu hahhahhaha :laugh:
Moja też zaraz będzie na fochu, bo jedziemy do weta na maniciure i pediciure :P Już koniecznie musimy, bo mi wskakuje na komódkę i się boję, że porysuje -T. się ze mnie nabija, a ja jak wariatka latam i sprawdzam, czy mi nic nie popsuła :P

Piszę z ...piłki :evil:

Mnie też te 2 tygodnie po przerażają.. Mam nadzieję, że się u mnie tak nie przeciągnie.. choć co się skurczyk pojawia to zaraz dziad znika :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1004688 przez sabina
Pesq bardzo ładnie a co to to czarne takie z jakims koleczkiem?wyglada jak taki pingwinek z daleka

Zezarlam pol czekolady do kawy :blink: i nawet nie wiem kiedy!

Tez trza sie wziasc za sprzatanie spospalam za dugo bo wlasnie wstalam moje dziecko se ogladalo wyscigi i sie bawilo :cheer: kochany ten moj synek :)

9 lata 3 miesiąc temu #1004689 przez jurada
No Zaz ty masz jeszcze czasu a czasu. Mi na 2 miesiące przed lekarka powiedziała ze robi sie rozwarcie, główka nisko a przenosiłam gada tydzień.

Gloria a co do pytań, to odzywają się do mnie takie " koleżanki" które całą ciążę milczały a teraz wiadomości " jak sie czujesz?" "czy Ty juz urodziłaś?"
Ah uwielbiam te pytania... Pięknie je ignoruje;-)
Nagle sobie przypomniały, że istnieje.

9 lata 3 miesiąc temu #1004691 przez glooria
No dziewczyny sama jestem w szooku :whistle:
A tak serio to w tym tygodniu tylko leze i pachne
Nic kompletnie nic nie robiłam skupilam sie na odprowadzaniu do szkoly obiedzie drzemce i powrocie ze szkoly mileny

Wolalam nie ryzykowac bo niedarowalabym sobie dziecka na intensywnej
Z milenka wody odeszły o 3 rano w 35 i1 ur o 20
Z Emilka 35 i 4 a urodzilla sie na drugi dzień bo czekali :pinch: o 11
Wiec kilka dni różnicy bylo wg tygodniz ciąży
No i one głowami w dol

A teraz jest posladkowo ulozona wiec nie napiera na szyjke tak ja tamte
I mam brzuch wysoko podobnie do pesq a w poprzednich szybko nisko byl

No zobaczymy ale oprocz leniuchowania zyjemy normalnie tzn zakupy szkola sprawunki gary
Bo chyba bym zwariowała ciągle myśląc czy to już
Tylko ten tydzien taki cenzurowany zrobiłam sobie

9 lata 3 miesiąc temu #1004694 przez pesq
Dzięki Zaz, Sabina :)

Sabina - to monitor oddechu. W ogole go przetestowaliśmy i jestem zachwycona - reaguje na muśnięcie prześcieradła nawet tam gdzie nie przylega do materacyka. Z moją paniką to konieczny wydatek B) B)

Boli mnie ciągle jak na okres... ale taki ciągły ból a nie żadne skurcze.

Co do pytań wczoraj jedna przeszła samą siebie. Napisała do mnie na fb: "kiedy?" i nic więcej :D :D A nie gadałysmy z 3 lata :whistle: Też ją elegancko zignorowałam

9 lata 3 miesiąc temu #1004695 przez jurada
Jest tak dobrze, bo jestesmy z Toba :P

9 lata 3 miesiąc temu #1004696 przez basiek149
Pesq kącik cudowny :) ale ciągle moją uwagę przyciąga tam szumiś...<3 :woohoo:

ja też jestem w szoku, że tak ładnie dociągnęłam w dwupaku. ale jak widać to kwestia wyboru dobrego lekarza - lekarza z powołania, że naprawdę można...
ja odkąd zaczął się wrzesień to tak mimo wszystko buzia mi się uśmiecha bo bardzo chciałam do tego miesiąca dotrwać :) no i bałam się zdjęcia tego szwu ale skoro i to mam już za sobą to luz... B) :) mały jak chce niech sobie siedzi do 40tyg byle nie dłużej :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: pesq

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1004699 przez sabina
Mnie tam nikt nie wypytuje :laugh: chyba mnie ludzie nie lubią :woohoo: kobieta wczoraj w recepcji jak bylam antybiotyk odebrac sie zapytala kiedy mowie ze jeszcze 2 tyg a ona mi "nice size" ;)
Wiec nie wiem czy taki w sam raz czy ogromny czy jaki ten brzuch heeheh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pesq ahaaaaa monitor :)

Ciekawe jak tam Rita.....

9 lata 3 miesiąc temu #1004702 przez jurada
W ogóle w ciąży to się znajomi sami wykruszają...
Jakby to było cos zaraźliwego.
Selekcja naturalna... A potem będą ohy i ahy nad zdjęciem dzieciatka i pytania mogę wpasc do Ciebie zobaczyć małą/małego????

9 lata 3 miesiąc temu #1004704 przez basiek149

9 lata 3 miesiąc temu #1004706 przez basiek149

A potem będą ohy i ahy nad zdjęciem dzieciatka i pytania mogę wpasc do Ciebie zobaczyć małą/małego????

dokładnie... już teraz jak zbliża się termin porodu to znajomi zaczynają wracać...

9 lata 3 miesiąc temu #1004709 przez jurada
Basiek ja tez mam

No takie to wkurzające ... I tylko " dasz znac jak urodzisz? To cie odwiedzę w szpitalu..." A goń sie!!!! :angry:

9 lata 3 miesiąc temu #1004710 przez pesq
Dziewczyny pozdrowienia od Kas :) Pisałam z Nią chwilkę na fb - wszystko u nich dobrze, karmią się przewijają a Kas próbuje spać :) :) Na pewno się odezwie za pare dni jak wróci do domu bo teraz wiadomo jak z czasem...

Wiecie co ... mówie do meża gdzie ten wyparzacz zaniosłeś... zaczał szukać się motać i stanęło na tym że albo do piwnicy albo.. wyrzucił!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :angry: :angry: To prawda ostatnio mieliśmy sporo pudeł śmieci itd.. ale wścieknę się jak go wyrzucił.. Był stary itd. ale bez przesady... Poszedł do piwnicy szukać. Zobaczymy.

Brzuch boli od rana :unsure:

9 lata 3 miesiąc temu #1004713 przez asiekasiek
Pesq śliczny masz też kącik, ale i tak dla mnie szumiś najśliczniejszy :D chyba będę musiała się w przyszłym miesiącu zaopatrzyć się... bo nie przestaje mi się podobać :D

Basia no to dobrze, że nie będziesz sama dzisiaj:D bo różnie to może być :D

Zaz, Pesq to ja powinnam mieć focha a nie on B) B)

Co do przenoszonej ciąży to u mnie lekarz powiedział, że po tygodniu będziemy wywoływać ufff da mi skierowanie... to mam nadzieję, że dwa tygodnie po terminie nie urodzę tylko jak coś tydzień :unsure:

Sabina no to niezła ta z eececpji przepraszam ale wywołało uśmiech ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1004714 przez jurada

No nie wiem, ja nie umiem iść do kogoś z pustymi rękoma. Nawet jak jeździmy do teściów czy rodziców na obiad w sob czy ndz to zawsze wiozę cos na deser.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia