BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1004547 przez agatagama
hej ;*
Zaz jeden z moich kotów też chrapie :D i warczy jak pies jak usłyszy coś niepokojącego ;D
też mam dziś dzień spania, co chwilę zamykają mi się oczy, do tego okropna zgaga po wszystkim od kilku dni i ból pleców męczący :(
ahh tak już bym chciała, żeby było 6 dni do przodu...albo żeby zadzwonili, że mam się stawić wcześniej :P
Rita, oby robiło się rozwarcie, przynajmniej ten ból i męczarnie nie poszłyby na marne, trzymam kciuki i raz dwa pod prysznic ! :))
Pesq no też tak patrzę i widzę skurcze :) co Ci na to powiedzieli?
Mój Janko to jest taki rozpychacz, że czasem aż się boję, ze mi brzuch pęknie...serio, wypina głowę i nogi okrutnie.Mówię Mu, ze nie tędy droga, ale chyba nie rozumie głuptas :D
Kaaaaas chyba jeszcze tu nie gratulowałam, więc grattuuuuuuuuuuulacje ślicznej Agatki !! byłaś bardzo dzielna i cierpliwa, teraz zapewne Ci to wynagrodzi :) sprawdzała cwaniara na ile sobie może pozwolić po prostu ;)
Asulek Twoi synkowie są jak cukiereczki, no widok przesłodki :***
Meszku Kornel to już taki kawaleeeer ahhh ohhh :)
Gloria też uważam, że nie ma co wariować...ja właściwie tylko zrezygnowałam z odżywki realash na początku ciąży, z kawy parzonej (teraz już sobie pozwalam od czasu do czasu) i z alkoholu wiadomo :d bardzo nie chciałabym być nadopiekuńczą przewrażliwioną matką wariatką... Zobaczymy co wyjdzie, ale jestem dobrej myśli :)
Podziękowania: asiulek_dolls, me.ch

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1004548 przez jurada
Zaraz zwariuje.
Remontów się wspólnocie zachciało!
Ja mam tak ze z ulicy wchodzi sie na klatkę schodową a potem z klatki na taki długi balkon i z tego balkonu każdy wchodzi do domu. I wspólnota wymienia na tych balkonach podłogi i balustrady.
Zaczęli od 1pietra a ja mieszkam na 5 a tak ich słuchać jak skuwają ta podłogę ze masakra... Pewnie akurat jak będę wracać do domu z lenka to będą robić moje piętro! Aj!!!! :angry:

9 lata 3 miesiąc temu #1004550 przez pesq
Skurcze sa na tyle nieregularne ze nikogo nie interesują. Tylko te cholerne ruchy a raczej dzis ich nikla ilość... Ja juz mam po dziurki w nosie stanu błogosławionego.

9 lata 3 miesiąc temu #1004555 przez Rita87
Wykapana, wlosy umyte i na dole tez przygotowana :P a teraz lezymy i liczymy... Prysznic na skurcze chyba nie pomogl, jedyne co to od jakiegos czasu sa czestsze ale krotsze, wiec juz naprawde nie wiem czego sie spodziewac...

9 lata 3 miesiąc temu #1004557 przez sabina
Rita ;) bedziemy rodzic chyba za niedlugo :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu #1004558 przez jurada
Ritka i jak?

9 lata 3 miesiąc temu #1004559 przez Zazanna
Agatagama haha te koty to komedia :D
Ja też zrezygnowałam z parzonej, a się okazało, że zdrowsza od rozpuszczalnej i od jakiegoś czasu rano piję parzoną i czuję się po niej lepiej niż po rozpuszczalnej -tylko troszkę słabszą niż przed ciążą :)

Oj Jurada współczuję :( U mnie robią ocieplenie obok -na szczęście to nie skuwanie podłogi, ale też głośno :/ Mam nadzieję, że skończą przed naszym powrotem :)

Ritaaa.... jak to czego ?? Raczej KOGO :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Balkon wstępnie ogarnięty :D Znaczy wszystko poustawiane i pomyte, muszę już tylko ławeczkę na niego wystawić, ale to jak podłoga wyschnie. No i chyba przelecę okno tak troszkę -tyle co sięgam, bo na drabinkę nie wejdę teraz -nie darowałabym sobie gdybym spadła. Ale i tak zawsze najbardziej się brudzi od dołu jak deszcz spływa, więc zawsze troszkę to będzie lepiej wyglądało :)
W każdym razie tak czy siak muszę chwilę odpocząć przed, bo tak mnie krzyż boli, że ledwo stoję, co dopiero cokolwiek poczynić...
czas na ...sałatkę :evil: B)

9 lata 3 miesiąc temu #1004561 przez basiek149
Ritka może to będzie dzisiaj Twój dzień :) poprawiam się - wasz dzień :)
3mamy oczywiście kciuki :)

u mnie dziś dzień sprzątania, jakoś energia mnie rozpiera... i o dziwo nie czuję się jakoś specjalnie głodna :blink: wczoraj też ostatni posiłek zjadłam jakoś koło 16.00, myślałam że mnie w nocy głodzilla obudzi ale nie... :) dopiero o 9.00 dzisiaj jadłam śniadanko :)
póki co ogarnęłam przedpokój i część kibelka. jeszcze czekam na męża bo on ma poodkurzać a ja przelecę mopem podłogi. no i pranie właśnie mnie wzywa tak więc idę to rozwiesić :)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1004566 przez pesq
Ritka mysle ze się zaczelo. Stachu dawaj do nas! B)

A moja panienka Agaton2 (wybaczcie Meszka i Kas ale nie mogę na nią ladniej powiedzieć) zaczela wariować . W końcu po 9 godzinach.. Co za wredota!

Basiek! I reszta! Nie róbcie takich przerw w posilkach jedzcie chocby na sile! Lekarz dzis ze mną rozmawial ze dzieciakom w brzuchu spada cukier jak matka nie je więcej niż 4 h w dzień i 8-9 h w nocy i jest to dla nich bardzo niekorzystne. Akurat ten nie wiedział ze mam cukrzyce i jem regularnie wiec mi zaczął to tłumaczyć.
Podziękowania: me.ch, basiek149, Zazanna

9 lata 3 miesiąc temu #1004569 przez Rita87
Kilka ostatnich skurczy co 6-8 minut i wg aplikacji mozliwe, ze to juz :P na szczescie sa mniej bolesne niz te w nocy. No nic czekam jeszcze troche i dzwonie po D. i bedziemy jechac na IP. Jak cos to postaram sie napisac esa do Zaz i Aska. Tylko gdzie jest Asiek?? Czy tez przypadkiem nie rodzi? :laugh:

9 lata 3 miesiąc temu #1004570 przez sabina
powodzenia Rita :)
jaz kolei czekam na tel od lekarza ..... :dry:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1004571 przez Rita87
Znajac tylko moje szczescie to pojade na IP i wszystko sie uspokoi... No i nie wiem czemu, ale zadnego krwawienia/plamienia/czopu...

9 lata 3 miesiąc temu #1004574 przez pesq
Czopy sropy dzialajcie kochani! ;*

9 lata 3 miesiąc temu #1004576 przez sabina
a od ilu dni masz skurcze?

9 lata 3 miesiąc temu #1004577 przez asiekasiek
Nosz ku#wa mać!!! Przyjechałam do domu zasiadam do laptopa, który był na nie zasłanym łóżku, rękę kładę na prześcieradle, a tam coś mokrego i gęstego!!! nasrał mi kot na pościeli no na szczęście na prześcieradle tylko... ale jak on to mógł zrobić :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: nie nasrał nigdy w domu gdzieś, no jak był mały ale wtedy uczył się, a teraz takie coś... jeszcze jak przyjechałam to przybiegł dałam mu szyneczki i karmy i poleciał na pole... i tu mi taką niespodziankę zostawił :pinch: :pinch: :pinch: a otwarty był pokój i mógł zejść zrobić gdzie indziej... a jeszcze nasrał w miejscu gdzie zostawiłam go śpiącego... Co za świnia!!! Prześcieradło do wyrzucenia bo nie będę skrobać z tego gówna i prać nawet, a pościel nie ubrudzona wypiorę tylko w 90 stopniach... jak wynosiłam kołdrę żeby wywietrzała na balkonie i poduszkę to sobie leżał kot na dachu garażu zawołałam go niby miło... myślał że coś dostanie :angry: i w sumie dostał ale w dupę!!!!!!! Wsadziłam mu pyszczek w tą jego czekoladę i zbiłam uciekł zaraz i miaułczał przeraźliwie... i uciekł ciekawe kiedy przyjdzie... ale jak on mógł :( myślałam, że to mądry kotek :(

A nie pisałam od rana bo rano paliło się w domu rodzinnym mojej koleżanki i tak jakoś czekałam na wieści, bo ludzie mówili że jej mama została w domu i nie da się wejść ją uratować a ona nie chodzi w ogóle bo ma stawrdnienie rozsiane już na baaardzo etapie zaawansowanym więc czekałam na wieści... Ale na szczęście wyniesiona została, no ale domu już nie ma :( a później pojechałam do koleżanki i miałam pisać już do Was że wszystko ok, ale córka jej mi nie dała :)

ale jestem wkurzona na tego mojego kota może nie zła ale rozczarowana :( no nie myślałam że to taka świnia!!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia