- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita ooo to może faktycznie Staś za chwilkę będzie już mógł się do Ciebie tulić
oby szybko poszło i biedna nie musiałaś się tak męczyć :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Wczoraj moja siostra powiedziała mi, że jej znajoma urodziła synka, który ważył 5160g miał 60cm długości, więc niezły klocuszek z niego Ta kobieta długo rodziła i w sumie nie wiem czy cesarką się nie zakończyło. Na zdjęciu wygląda jak miesięczny maluch
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
szczepienia.pzh.gov.pl/main.php?p=2&id=130&sz=815
gis.gov.pl/dep/?lang=pl&dep=13&id=68
Gloria, masz w zupełności rację, że świrujemy za bardzo, ale chyba przy pierwszym dziecku człowiek za bardzo wszystko przeżywa, mam nadzieję, że potem będzie już z nami lepiej . I mnie też zawsze taki kubeł zimnej wody na głowę od doświadczonych mam uspokaja a co do kosmetyków, to naprawdę nie chcę przesadzać, bo nigdy nie byłam jakaś eko i nie wiadomo co, no ale same zobaczcie, aż się włos jeży na głowie...
luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm
A wspaniały biały jeleń, z którym się męczę, ma chyba ze 4 jak nie więcej składników, które są szczególnie niewskazane w ciąży i w ogóle dla człowieka szkodliwe. Wiem, że te stężenia są pewnie na tyle małe, że nic się nie powinno stać, przecież ani tego nie piję ani się nie nacieram, no ale czuję się jako konsument okłamana, bo niby nie ma sztucznych barwników, alergenów, hipoalergiczny, a w składzie to samo g..... co w normalnym mydle i to mnie najbardziej wkurzyło Ale stwierdziłam, że sama dla siebie nie będę się tą chemią truła i znalazłam już kilka fajnych kosmetyków, które mają w miarę dobre składy. Mam nadzieję, że mojej skórze wyjdzie to tylko na dobre
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Hahhaah Sylwia, a ja chciałam iść buty kupować O nieeeee. Zostaję i nigdzie się nie ruszam. Umarłabym ze wstydu jakby mi wody w CH odeszły
Basiek mnie też potwornie boli przy przewracaniu na drugi bok :/ Nie dość, że "tam" to jeszcze brzuś ciągnie. Normalnie czuję jak się to moje dziecie przelewa z jednej strony brzucha na drugą W ogóle to tak po dotyku to ten mój SYN (ale to fajnie brzmi <3) jest strasznie duży
Kas spokojnie, pobadają Was przed wyjściem Agacia pewnie cuuuudnaaa <3 A jak się czujesz jako MAMA ?
Ritaaaa AAAAAAa zaraz urodzisz !!!
O ja cię... Sylwia jaki duuużyyyy !!! Ciekawe czy mój Bartuś też tak się wywynie na ponad 5 kilo
Ritka to jak już sprawdzisz te kosmetyki na sobie to podziel się opinią -Oczywiście jeśli są w normalnej cenie, bo nie kupię szamponu za 200 zł Nawet jak już będę bogata heh
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Rita kochana to juz tuz tuz na pewno to Twoje pierwsze dziecko?jamialam przy Antosiu trzy dni takich skurczy ale bylam w szpitalu i po trzech dniach pomogli mi oksytocyna niestety rozwarcia za bardzo nie mialam po mimo takich boli ..........
nogi tez mi zaczely puchnac i kostki
i w oglole
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Moja mala jedza od rana nieruchawa.. Wscieklam sie Pojechalam na ktg i zapis ewidentnie śpi.. Poruszala sie kilka razy ale ogólnie wścieklizny można dostac.
Kazał liczyć do pięciu wyraźnych ruchów po głównych posilkach a jak nie to poruszać macica mocno i kolejna godzinę a jak nie to przyjezdzac. Niech mnie ona nie wk... Jeszcze bardziej.
Tragiczne sa te ostatnie dni, serio. Mi wody moglyby odejść choćby i w środku miasta byle juz.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kas, juz niedlugo bedziecie w domku i bedzie dobrze jakie to uczucie byc mama?? jak sie czujesz kochana po tym wszystkim??
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja kota chrapie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wmawiam sobie, że piłka działa i że dziś będę rodzić -może zadziała
Ritka zmuś się do prysznica, jeśli to nie porodowe, to pomoże na ból, a jeśli porodowe, to potem będzie tylko gorzej i będziesz skrępowana nieumyciem -znaczy ja bym tak miała
Idę sprzątać balkon skoro już mnie psa podniosła wrrr........................... Spróbuję już nie spać dziś w dzień
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita87 napisał: Asiek a Ty gdzie??
Zaz, wiem wiem, czekam na kolejny skurcz i jak minie to ide...
AAAAAAAAAAAle by było fajnie jakbyś dziś urooodziłaaaa Trzymam kciuki żeby nie bolało ! :*