BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1004661 przez glooria
Juranda może jeszcze dzis porodowka
Dzisiaj wszyscy będą pytac ile jeszcze i czy masz skurcze :P

Magda wzorowy porod kazda chciała by taki przeżyć
Ale fakt z drugim dzieckiem człowiek już tak nie spieszy na porodowke

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1004663 przez Zazanna
My już po spacerku i jemy śniadanko :) (żeby nie było Pesq złapałam banana przed spacerem :P)

Jurada to miłej imprezki :)
Gloria to nic nie rób jak nie masz ochoty :)
Ja dziś robię pulpety w sosie pomidorowym -uwielbiam :) T. nie lubi, ale trudno, czasem i on się musi poświęcić :)
Asiek tylko delikatnie z tym sprzątaniem :evil:

9 lata 3 miesiąc temu #1004664 przez Zazanna
A w ogóle to chciałabym dziś urodzić, bo ja się urodziłam 12 :) -w prawdzie w marcu, ale 12 :D

I T. dziś pierwszy odezwał się do Brzusia i się spłakałam :silly: :silly: :silly:
A wcześniej jak się bawił z psem to ..rzucił we mnie (Brzuś) owcą :angry: I oczywiście Malutek oddał mi :angry: Tak rzucał małej, że nie zauważył, że stoję i oberwałam -owca to taka malutka maskotka B)

9 lata 3 miesiąc temu #1004666 przez asiekasiek
Pesq właśnie patrzyłam na to nosidełko Twoje :D wymiata!! Śliczne :) nie możecie powiedzieć że będą jednak bliźniaki i dostać o jedno więcej :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Zaz właśnie szaleje włączyłam sobie 4fun tv i do tego kino domowe i sprzątamy do rytmu ;) hehe nawet z kotem potańczyłam, ale jak go puściłam to uciekł przez balkon na drzewo :dry: widocznie nie lubi tańczyć ;) a i skurcze dalej są na razie nie liczę ani nic bo zwariować można bo pewnie taki psikus i później przejdą ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1004667 przez asiekasiek
Zaz właśnie nie wiem ale liczba 12 też dobrze mi się kojarzy ;) nie wiem czemu... :)

9 lata 3 miesiąc temu #1004669 przez anisia27
Dzien dobry!
No wlasnie nie bede jechac skoro normalnie ruchy sa, zawsze mozna tak jak Zaz napisala do przychodni albo do szpitala :)

Riiita 3mamy kciuki! Moze juz tulisz Stasia!:)))

Boooze czlowiek nie zna dnia ani godziny :woohoo:

9 lata 3 miesiąc temu #1004670 przez pesq
Dobrze Zaz ze zjadlas banana.. Nie ma łażenia bez jedzenia nie głodzić dzieciaków B)

Asiek kot z fochem nadal pewnie :D

Mysle jak tam Rita. Wiedziałam ze wczoraj to to juz u niej skoro kapiel nie pomogla.

Ale kocham weekendy jak Ł. Jest w domu. :)

Dzieki dzieki nosidla tuli wymiatają zdecydowanie.. Żeby jeszcze nie byly takie drogie :D moze cos sciemnie o tych wieloraczkach i Wam pozalatwiam ;) ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1004671 przez asiekasiek
Mi sie zdaje że Rita już po :) patrze w telefon ale nic pewnie w sumie dzieciaczkiem zjamuje sie noi jest padnięta... ale jak coś odezwie się to od razu daję znać :D

Pesq pewnie tak ma focha... :D to tam weźcie nakłamcie że tak ok 20 dzieci urodzisz ;)
Podziękowania: pesq

9 lata 3 miesiąc temu #1004672 przez kropka 889
Asiek haha 20 dzieci
I tańce z kotem. Buzia śmieje mi się jak tylko wejdę na forum

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1004680 przez pesq
TADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM B) B)

(ciemne i nie wyrazne zdjęcia :/ Na żywo lepiej ;) ;) wieczorem wychodzą lepiej ale nie moge sie powstrzymać. AM SOŁ HAPI! :woohoo: :woohoo: :woohoo: )

Załączniki:
Podziękowania: jurada, me.ch

9 lata 3 miesiąc temu #1004681 przez jurada
Pesqu ślicznie....
Dziewczyny chciałabym dzis, jutro WCZORAJ! Ale wątpię... Brzucho pobolewa i przestaje wiec się nie nastawiam:)
Pewnie młody bedzie chciał na noc do babci więc :evil: :evil:
A Lenek ma czas... 5dni do terminu + max 2tyg! Przeraża mnie ten fakt 2tyg po terminie.

9 lata 3 miesiąc temu #1004683 przez basiek149
pesq pierwsze o kim pomyślałam w nocy jak szłam do lodówki to o Tobie... :blush: :)
bardzo dziękuję za taką uwagę wczoraj bo nawet nie wiedziałam, że taka przerwa w jedzeniu może tak źle wpłynąć na dziecko. dlatego teraz już się pilnujemy :lol:

Asia do mnie na noc przyjeżdża szwagierka. w dzień jest pod telefonem ale w nocy już ma się tu zjawić. nie chciało mi się dziś iść spać do teściowej... :whistle: nie ma to jak u siebie :)
a Twoje historie z kotem chyba będę zapisywać :D czy to tańcem, czy przytulańce, zawsze co o nim wspominasz to tak to śmiesznie opisujesz, że buzia się od razu uśmiecha :D

to czekamy dalej na wieści od Ritki :) mam nadzieję, że już może tulić swoją słodką nagrodę :) :) :)
Podziękowania: asiekasiek

9 lata 3 miesiąc temu #1004684 przez glooria

pesq napisał: TADAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM B) B)

(ciemne i nie wyrazne zdjęcia :/ Na żywo lepiej ;) ;) wieczorem wychodzą lepiej ale nie moge sie powstrzymać. AM SOŁ HAPI! :woohoo: :woohoo: :woohoo: )

Ślicznie ciekawe czy podziała i u ciebie się zacznie przed planowaną cc

9 lata 3 miesiąc temu #1004685 przez jurada
Gloria a Ty jak ładnie sie trzymasz... 35 i 6 czyli juz minęły ci te dni kiedy rodziłaś dziewczynki. Tak?

9 lata 3 miesiąc temu #1004686 przez pesq
Bardzo dziękuje dziewczyny :) :)

Mam nadzieję że podziała. Serio mogłoby nawet dziś ;) Mnie boli brzuch jak na okres ale tak jak mówiłam.. znam te bóle od 20 tc :D Także słabo ;)

Gloria właśnie, elegancko się trzymasz! :) I Basia :) A tak kibicowałyśmy do 30 tc :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia