- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie usg prenatalne w klinice z super sprzętem kosztuje 200 zł, dodatkowo test Pappa 150 zł, każde usg u mojego gina 120 zł.
Ja w sumie postanowiłam sobie nie oszczędzać na badaniach. Prawdopodobnie będę miała jedno dziecko (założenie na dziś ) więc chcę je podglądać najczęściej jak się da, przy każdym możliwym usg;P
Moje mdłości jak na razie trwały jeden dzień (czwartek) i to chyba było jakieś zatrucie bo miałam do tego ból głowy okropny i dreszcze. Także współczuję Wam wszystkim ! Liczę na to, że mnie to jednak ominie skoro do tej pory nic nie miałam, jak myślicie?
Wczoraj miałam urodzinki, znajomi obrzucili mnie bonami na zakupy, także też wybiorę się do h&m po ciążóweczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Lidziun ja też jak wyjdę do pracy czy gdzieś to lepiej się czuje mniej spiaca jestem i w ogole
ja byłam na spacerku z meżem a poźniej odwiedzila nas jedna z siostr mojego meza ehh narzekała na wszystko, biedny jej maż jakby ona miała najgorzej bo wykanczaja dom juz wybudowany ( co wiekszosci tescie im zafundowali i funduja ) a my tez przeciez dopiero zaczynamy i musimy jedynie polegac na swoich dochodach tylko. I tak sie siedziało i wysłuchiwalo narzkan jak ona ma zle ehhhhh
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jeszcze tydzień i zobaczę mogą fasolkę a wy kiedy macie USG... wiecie ze to będzie moje 5 USG, nieźle podglądam mojego lokatora...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasandra jak to wykupić położną? A w ogóle to do szpitala się jakoś zapisuje czy jak? W sensie na poród?
Ja wczoraj zakręcony dzień, najpierw egzamin -wydaje mi się, że poszło ok Potem wróciłam i musiałam się przespać, potem wstałam i na biegu na spotkanie z dziewczynami -tym razem w pizzerii, więc nie odmówiłam I jak wieczorem wróciłam to po prostu padłam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzisiaj w domu mam wolne ja chyba będę pracować do końca kwietnia
właśnie też słyszałam, że teraz można wykupić położną, umowę się spisuje płaci się jej ok 1000zł i jest Twoja tak na Ujastku jest w Krk, ale czy inne szpitale tak mają to nie wiem
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
juranda ja bd widziec mojego lokatora 11 marca o 16.05 mam scan
wykupic polozna??.......zgroza kazdy placi skladki zdrowotne a i tak za wszystko trzeba dodatkowo placic i wymyslaja corazto nowsze rzeczy jak widze.......
tez zostawiam synka w domu dzis od srody ma antybiotyk na 10 dni......tego jeszcze nie bylo 2 opakowania antybiotyku.....zreszta co chwile ma antybiotyk a niby karmilam ponad 1,5 roku ......a i tak choruje czesto gesto
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo wkurzyłam się bo ta moja lekarka tak chaotycznie przyjmuje :/ w ogóle ostatnio mi nie powiedziała ile waży i mierzy, a dała mi jedno zdjęcie na którym nie ma właśnie ile mierzy itp :/
idę porównać do innego lekarza jak on zachowa się tylko już do krk to pewnie będę musiała sobie przygotować więcej pieniędzy...:/ bo jak chodziłam do prywatnego lekarza w krak to płaciłam wizyta 100zł i bad. usg 100zł, a jak usg położnicze to już 130zł
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra obawiam się, że jednak nie wykupię sobie położnej jeśli to takie ceny.. a w W-wie to nawet się boję sprawdzić.. -.-'
Zaczęłam 9 tydzień
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
U nas nawet nie wiem czy jest taka opcja żeby sobie wykupić prywatna położna
Niedługo jedziemy z mala na kontrolę do laryngologa, nadal ma opatrunek mam nadzieje, że wszystko będzie ok, przy takich dzieciach oczy trzeba mieć dookoła glowy....
Ja wizytę + Usg mam 10 marca o 18
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No sporo właśnie kasy za wizytę jak szłam raz na rok to mi nie przeszkadzalo, a naprawde bardzo fajna pani doktor, ale za dużo jak tak częściej chodzić.
Ja właśnie spróbuje jutro u jakiegoś innego lekarza.... zobaczymy ...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany ja się tak strasznie nie mogę doczekać wizyty.... W tym tyg. zrobię sobie krew -jutro albo po jutrze Bo badania już w następny czwartek
I zamówiłam przez allegro pas bezpieczeństwa do samochodu dla mojej piesy Heh nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje