- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Asiek, a jak to wyglądało u Ciebie z tym masażem? Lekarz sam zdecydował czy jak? Ja mam w pt wizytę i się zastanawiam czy oni tak sami proponują czy sama powinnam poprosić o wsparcie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I kupiliśmy Grażce nowe szelki -czarne Będę jej robiła nową ozdobę -coś z fioletem, będzie ładnie na tych szelkach wyglądać
Na porodówkę się wybieram "wczesnym popołudniem" hahah -tak jak życzył sobie T.
A poważnie póki co miałam dziś jakieś tam skurczyki lipne i 3 takie porządne, że aż nie mogłam mówić i musiałam się zatrzymać aż puszczą -zatem coraz bliżej
Pesqu to o 22 kulturalnie przeproś i powiedz, że idziesz spać Kurcze, ja to już o 20 co dzień w łóżku, więc jeśli ktoś wpada to zdecydowanie wcześniej, a później ja i tak tak ziewam rozdzierająco, że wszyscy uciekają -heh nie umiem nad tym zapanować
Super tam w tej klinice.. kurka, ale "full wypas" Aż zazdroszczę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jurada ma rację - jak dzieciaczki będą chciały wyjść to wyjdą. my możemy sobie wymyślać kiedy byśmy chciały urodzić. fakt - byle to nie było po terminie
i też się nie dziwię z kolei, że każda już chciałaby mieć to za sobą bo takie czekanie męczy. ale co zrobić... i tak tyyyyle ciężkich tygodni mamy za sobą więc i tą końcóweczkę damy radę wytrwać
my z rana wyskoczyliśmy do Poznania i tu w nasze okolice do gminy bo jeszcze mieliśmy kilka spraw do pozałatwiania. niedawno wróciliśmy więc szybko ogarnę dom i później znowu jedziemy do Poznania na ktg do mojego gina.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Co do kliniki to tak no opieka wypas i w ogóle ale za to się płaci..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zaz - mam ochote na kebsa a ostatnio zjadlam tortille (w sensie zawartosc a placka kawaleczek) i mialam cukier troche tylko wyższy wiec moze sobie pozwole niedlugo
Basia - tak to wlasnie jest.. raz sie chce dla siebie dobrze a nie dla innych i problemy..
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
łapcie - ciekawy filmik mozna troszke nabrać świadomości czego możemy żądać ale ten lekarz troche mnie dobil................
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
osz kur#a jak brzuch dalej boli i kłuje
Sylwia hehehehe lekarz nic nie powiedział!! Nie zdążyłam przygotować się psychicznie a może i dobrze tylko w trakcie zaczęło mnie boleć i powiedział że wie że boli ale żebym wytrzymałam więc tak sobie pomyślałam że robi masaż szyjki i myślę ok niech robi co trzeba żeby tylko pomogło i później po badaniu powiedział co to było w nocy czytałam o tym i różnie piszą jedne kobiety były wręcz wkurzone że jak ktoś takie coś mógł zrobić bez pozwolenia itp... ja nie mam za złe że takie coś miałam, jeżeli to ma wspomóc w porodzie to czemu nie
Jurada trzeba było pocałować stópki synka takie po szkole ja miałam cykle 26 dniowe nie miałam w ogóle regularnych miesiączek, jak stosowałam plastry evra to miałam reularne ale jak je odstawiłam to wróciło znowu do 26 dni, w grudniu miałam okres hmmm pół dniowy... lekkie plamienie przez pół dnia i później nic... i tak pozwalaliśmy sobie przez listopad i grudzień z mężem więc myślałam że ja już byłam ciąży wtedy w grudniu ale mąż się śmiał i mówił żebym nie robiła testu bo jak będę w ciąży to będę. A w grudniu to prawie codziennie były przytulańce kilka razy dziennie nawet więc nie mam pojęcia gdzie i kiedy
z/w
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq no właśnie troszkę za późno przychodzi ta koleżanka, nie pomyśli że ty na dniach i może chciałabyś odpocząć sobie...
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
wiecie co prawie na zawal zeszlam wycieram w kuchni podloge i jakims cudem zza szafki szmata wyciagnelam OGROMNEGO trupa pajaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kur.......fuj!!!!!!!!!!!nienawidze pajakow a ten byl obrzydliwie wielki pewnie ich tam siedzi pelno za tymi szafkami bllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
asiekkasiek jak tak dalej pojdzie do szpitala pojedziesz z 8 cm rozwarciem
juranda ja tez ja do teraz zreszta caluje mojemu dziecku szlapki
basiek - ale francka!!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku chyba przesadziłam z ilością klusków śląskich ale ja tak je uwielbiam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jakaś taka energia we mnie wstąpiła po tym kebabie, że zrobiłam pełną depilację, odżywkę na włosy, pełne balsamowanie i stópki znów ciut ogarnęłam Heh, teraz to się pilnuję już żeby tak minimum co 3-4 dni się "odświeżyć" w pełni jakbym jednak wylądowała w szpitalu
Miałam się położyć na drzemkę, a chce mi się sprzątać.. Coś bym w ogóle poprzestawiała. I tak sobie myślę, że może sobie naszykuję kącik ćwiczeniowy już? Bo później nie będę miała czasu na przestawianie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja bym też wolała chluśnięcie wód niż skurcze.. a swoją drogą Asia nospa nie pomaga już? Ja dziś już 2 nospy max i znowu zaczyna boleć...
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20