- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pesq właśnie miałam wziąć ją teraz i nie pamiętam czy ją brałam jejku z moją pamięcią teraz to jest koszmar... ale wezmę drugą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
psikam wszystkie miejsca gdzie moga byc pajaki detolem......da to cos?czy pogarszam sprawe pajaki zmutuja i urosna do monstualnych rozmiarow?
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Zaz, widzę, że Grażka to takie drugie dziecko Pewnie ma już przygotowane ozdoby na spacer, które będą pasowały do bryki Bartusia
Ja ostatnio też często ogarniam "zarost" głupio byłoby z buszem na porodówce wylądować. Jedna moja znajoma ze studiów kilka lat temu rodziła i była zniesmaczona tym, że położna zwróciła jej uwagę, że jest tam nie ogolona a oni w szpitalu tego nie robią. No bo jak ona "ma się golić skoro jest w ciąży??" Przegięcie, po prostu jakby jej ręce ta ciąża odebrała...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiu, może jednak zadziała ten masaż, bo słyszałam, ze przy bólach okresowych skraca się szyjka, także jak urodzisz do piątku, to nie wyjdę z gabinetu bez masażu
W ogóle dzisiaj zauważyłam, że jak chodzę, to jakoś tak mimowolnie napinam mięśnie brzucha. Poszłam przed lustro i jak rozluźniłam mięśnie, to brzuch opadł mi kilka milimetrów w dół Jego ciężar mnie tak ciągnie, że nawet nie zauważyłam, że taka spięta chodzę Ale teraz staram się chodzić "na luzie", co by mała na tą szyjkę napierała i powiem szczerze, że po jakimś czasie czuję jej ciężar w końcu, ale muszę kontrolować Taka historia
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Sylwia - kochana bóle okresowe mam od 20 tc, z czego ostatnie 3 tygodnie codziennie a szyjka długa jak żyrafa także ja nie wiem jak to się ma do skracania
Wrzuce Wam siebie z dziś ostatni raz z brzuchem:) Chyba troche sie obniżył brzuch chociaz i tak nic sie nie wydarzy do pn
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Zaz ty to masz pomysły ale ja tez mam sporo energii. wczoraj np na wieczór zaczęłam sobie chodzić w domu po schodach na piętro i z powrotem gin kazał mi chodzić i się rozciągać to się rozciągam na schodach w sumie dobrze, że nie mieszkam w bloku bo jakby ktoś mnie zobaczył, że tak łażę to by sobie od razu pomyślał "wariatka" a tak to u siebie mogę sobie chodzić ile mi się podoba
zresztą tyle co ja się w domu nasiedziałam przez te kilka miesięcy tak teraz jak tylko mogę się ruszać, spacerować to robię to z przyjemnością... chociaż przydałby się jeszcze dobre buty do tego bo nadal jedyne, które są na mnie dobre to japoneczki...
ale jak zdążymy to skoczymy jeszcze do Ikei na chwilkę więc chociaż tyle radości będę miała z tego dzisiejszego dnia
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ladny brzuszek pesq i fajny piesek rasowy jakis?
dokladnie basiek......niech se zyja ale daleko
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
asiekasiek napisał: Zaz jesteś niezła myślisz jeszcze teraz o kąciku ćwiczeniowym Ty to masz powera!!! Ty miałaś rodzić dzisiaj !!!
Pesq właśnie miałam wziąć ją teraz i nie pamiętam czy ją brałam jejku z moją pamięcią teraz to jest koszmar... ale wezmę drugą
Asiek, bo ja specjalnie wszystko robię żeby się zmęczyć, ale Malutkowi jak widać w to graj Ale ja i tak dziś rodzę i kropka No i staram się znaleźć sobie zajęcie żeby nie leżeć i nie patrzeć w sufit.... Póki co zmieniłam Malutkowi prześcieradełko na białe jednak. I zastanawiam się nad ubraniem kołderki. Niby będzie spał w śpiworku, ale jak będzie zimno, to bym mu nóżki nakrywała. A u nas w bloku włączają ogrzewanie dopiero w połowie Października i np. w zeszłym roku było mi zimno
Sabinka nie mutuj pająków !!!
Sylwia nie pomyślałam o ozdobach pasujących do wózka hmm..... ale dzięki za pomysł
Basiek podziwiam ! Ja nie jestem w stanie po schodach łazić, ledwo wdrapuję się na moje 1 piętro tak mnie kolana bolą...............................
A mój kącik musi do jutra poczekać, bo T. mi zastawił pół salonu, a ja będę półki i kanapę przesuwać. Za to poukładałam na półkach książki i pomyłam te półki dokładnie i zostaje mi jedna (taka cała stojąca szafka z półkami) i tam będą moje ciężarki, skakanki, mata i tego typu szpargały do kącika Jak go zrobię to się pochwalę -ale pewnie trochę mi to zajmie czasu
Pesq ładny brzuś <3
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Lidziun napisał: Wszystkie posnely albo na porodówce jak tam Juranda z D cieszy się ze do szkoły poszedl
On juz w zeszłym roku do zerowki chodzil do szkoly. Tylko teraz poszedł do nowej szkoly ale cieszy się...
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Zaz idz jeszcze okna wymyj, caly dom wysprzataj, polataj po schodach... wiesz juz do polnocy niedużo czasu zostało
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
anisia27 napisał: jurada to sie usmialam, dobrego zartownisia masz !
Zaz idz jeszcze okna wymyj, caly dom wysprzataj, polataj po schodach... wiesz juz do polnocy niedużo czasu zostało
Nie mam siłyyyyy juużżż Poddaję się. Teraz ide zrobić kolację i czekam aż się zacznie
T. do mnie z tekstem, że następny termin w piątek wczesnym popołudniem heh
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ale fajnie się zachowali przynieśli 4 paki pampersów 1 jedynek i 3 dwojek, to mega mile!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278