- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kasandra9 napisał: Zaz, to ssanie wszystkiego jest super:) nos, palec, moze poleci Am;)))
Moja gwiazda lubi sie kąpać, lubi tez niespodzianki robic...raz po kąpieli w ręcznik:P a wczoraj nioslam ja do wanienki juz zamierzam wkładać i czuje ze po mnie cos leci...kupa oczywiście, zdążyłam wziac stopę żeby mi nie spadlo..Piotrek niewiele myśląc podstawil rękę i dorobiła na tatusia rączkęteraz czekam ba kupę do wanny:D
Ooooo hahhahahaha

Mój póki co tylko raz mnie obsiusiał przy zmianie pieluchy, bo zapomniałam go zakryć

Juradka super !

Anisia powodzenia!

To idę poogarniać póki Malutek śpi, bo wcześniej udało mi się pranie tylko wstawić i się obudził i karmienie. Wysterylizowałam wszystko i spróbuję dziś odiągnąć tak aby w razie co mieć w nocy co mu dać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Kurcze ale Wam zazdroszcze

Gloria obys miala racje

Rita super ze waga juz prawie jak przed ciaza

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja juz z cewnikiem. Boli krzyż jak na razie i brzus sie stawia. No i mam wrażenie że chce mi się jedynie i dwójkę non stop.
Zaz na razie dobre wrażenie zrobiły na mnie 2 położne /pielęgniarki jedna blondynka włosy takie do płatka ucha, druga taka ruda- tez fajna.
A lekarz to bardzo sympatyczny ten co mi cewnik zakładał. Gruby, siwy po 50 taki wygadany. Nie znam nazwisk niestety

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Rita u mnie tak samo wszystko szybko leci i nie mam czasu zrobić nawet zdjęć

ja muszę podawać pierś lub ściągać w nocy pokarm bo inaczej kałuża jest na przescieradle nie wspominam juz o staniku czy koszulce...
u mnie waga przed porodem 81kg a jak wczoraj ważyłam się już 68 kg czyli jeszcze 8-9 kg nadwyżki. a brzuch ładnie wciągnął się jakbym za dużo zjadła właśnie.
Laura jest grzeczna jak na razie. nie marudzi dużo. lubi jak przy niej się coś robi:) i u nas tez kupkowe zaskoczenia są

Jurada Anisia trzymam kciuki za szybki poród !!! w sumie wszystkim juz życzę

- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ale powiedz mi krzyz Cie bolal caly czas czy z przerwami?tak jak przy skurczach?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Po kilku h Tomek zmusił mnie do zjedzenia kanapki, którą mi zrobił i pamiętam (bo spałam cały czas), że zjadłam ją tylko dlatego, że chciałam mieć siły dla Bartusia i rozsądek podpowiadał, że muszę zjeść, mimo, że ciało się nie słuchało. T. siedział do 23 i pilnował Malutka, a ja spałam (urodziłam o 16:45), bo go prosiłam aby na niego zerknął i wydawało mi się, że złapałam drzemkę pięciominutową o.O
Na noc Bartusia zabrali po karmieniu na noworodki, bo mi już puściło znieczulenie i o prostu nie mogłam drgnąć. Mimo to zawzięłam sięw sobie i w nocy chodziłam kilka razy do łazienki żeby się rozruszać. Moje Cudo przynieśli z powrotem o 5 rano <3 A w nocy jeszcze dzwoniłam po położną żeby mi powiedziała, czy z nim wszystko ok, bo nie pamiętałam jak go brali i się martwiłam.
Oczywiście zastrzyki przeciwbólowe i z każdą chwilą lepiej. Powolutku, ale lepiej.
A dziś kolejny sukces –udało mi się pierwszy raz skorzystać toalety. No i dziś już jestem na paracetamolu tylko. Wcześniej był ketonal. Najpierw w zastrzykach, a potem w tabletkach.
Tak, czy siak cieszę się, że się udało. A jeśli kiedyś jeszcze zajdę w ciążę, to nie zdecyduję się na sn. Zbyt duża trauma.
Jurada to na tego lekarza się wydarłam podczas porodu hah -potem go przepraszałam jak do mnie przyszedł następnego dnia zapytać jak się czuję

Asiek to Tobie ładnie zeszło już..

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam nadzieje, ze u mnie będzie lżej.
Dziewczyny z tym cewnikiem to najlepiej chodzić tak?
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Zaz co bierzesz na hemoroidy bo ja hemorectal ze względu na to ze nie mam nic na zewnątrz i ze w środku coś... i Ty miałaś o wiele gorzej. współczuję ci kochana ze aż tak wycierpialas się

- melisamienta
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- anisia27
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co by nie było najważniejsze, że maluszki już są z nami, ale na dzień dzisiejszy nie wiem czy bym się zdecydowała na kolejną ciążę. Może mi się odmieni, ale przez najbliższe lata zamierzam uważać

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
Przez cycki.
I mam wyrzuty jakies do siebie.
Ahh.
- sabina
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-