- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ma dużo mniej w składzie laktozy i przez to powinno się lepiej trawić w brzuszku maluszka.
Zamówiłam stąd aptekadziecka.pl/product-pol-7511-NAN-EX...dyfikowane-500g.html
Najlepiej by było znaleźć je w rossmanie, bo tam jest dwa razy tańsze www.rossmann.pl/Produkt/Nestle-NAN-Exper...a-5,116980,1672,6129 ale mój mąż był już w trzech rossmanach i w żadnym nie było tego mleka.
Dodam jeszcze, że to mleko jest jedynie dostępne właśnie w rossmanie i w aptekach, głównie tych internetowych.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kupujesz takie w płynie i wlewasz do mleczka

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co tam u Was dziewczynki?

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Napiszcie co u Was

- anisia27
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

A u nas ogolnie tak : mnie depresja lapie...chce do domu- podziwiam Cie Kass za siedzenie tak dlugo w szpitalu... ja po 9 dniach mowie NIE...szczegolnie gdy dziecka obok nie mam :/ wyniki ma dobre ale sobie go obserwuja nie wiem jak dlugo jeszcze, jutro badania... licze ze wypuszcza nas we wtorek/sroda TRZYMAC KCIUKI
- anisia27
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Wczoraj byliśmy na zakupach we 3, Agatka cały czas przespała:) raz karmionko (mieliśmy termosy itp. haha, przygotowani, że hej;)) i przewijanko (nawet kupa była). Za to w nocy sajgon brzuszkowy znooowu i jakieś marudy (chyba za dobrze jej się zna zakupach spało i potem nie chciało).
Aniusiu, nie ma co podziwiać...trzeba bylo dać radę, trzymałam się, choć same wiecie, że kilka groszych dni mi się zdarzyło i tu pisałam i marudziłam na wszystko i w ogóle. Dziś w domu też miałam taki nastrój, Piotrek się śmiał, że myślał, że po ciąży te hormony mijają, itp., a ja płakałam i wszystko źle i że się nie wyrabiam....w ogóle to przez pierwszy miesiąc mąż też powinien być w domu - jakiś tacierzyński czy coś, bo byłoby o wieleee łatwiej. A tak to ciągle myślę, ze znów będę sama, że Agatkę będzie brzuszek bolał

Tak czy siak - jeśli chodzi o sam szpital - to zapomnisz po jakimś czasie. Ja powoli zapominam o całej traumie:)
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

a ja mam witaminę d+k w jednym, wcześniej mieliśmy tylko d ale małemu nie przypasowala a później miałam już podawać Tez k wiec kupiliśmy dwa w jednym.. ale teraz niestety coraz częściej musze dawać mm bo swojego mam malutko wiec poczekam co pediatra powie.
Dziewczyny te które podają mm.. jakiej wody używacie? Normalnej z kranu i gotujecie czy mineralnej jakiejś i wtedy do czajnika?

my dziś spacerek zaliczony

Pesq ale super ze u Was tak ładnie idzie karmienie piersią, gratuluję

Kasandra nie doluj się , super sobie radzisz i jesteś super mama

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

co do karmienia mi się zdaje, że jak ktoś podchodzi do tego na luzie i nie zależy znowu na karmieniu to to wychodzi

My też dzisiaj na spacerku byliśmy

Anisia no nie ciekawie masz właśnie jak tyle musisz czekać, ale wiedz że do dla Andrzejka dobre. Wyzdrowieje i w końcu będziecie razem.
Pesq z tym przewijaniem to u nas tak samo kupa kupa kupa... ale uwielbiam każdą jej kupkę

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

ja dzisiaj bez życia jestem. wczoraj wykorzystałam ładna pogodę i pomyłam większość okien, do tego zajmowałam się Kubusiem i chyba trochę przesadziłam bo caaała energia ze mnie uszła... i dzisiaj ciężko mi się wstawało w nocy na karmienie małego... ale jakoś dzień zleciał, zaliczyliśmy tez spacer ale ledwo szłam i dosyć szybko z mężem zawróciliśmy. ale przynajmniej w domu robi się czyściutko i bardzo mi się to podoba

jutro z rana znowu mamy wizytę położnej - już 4... do was też tak często położna przychodzi?
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

chwalimy się

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tylko trochę zła jestem bo zaznaczyłam pani z allegro, że tasiemka ma być szara a jednak przyszły z białą... i muszę to przeboleć bo już nie będę bawić się w odsyłanie...ale ciężko mi z tym

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

chociaż dzisiaj byliśmy na działce i chwasty zobaczyłam!!! i we wtorek może mamie zostawie Laure i pojadę na walkę z nimi

- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
Jejku doczekalam to juz jutro AAAAAAAA

Troszke plakac mi sie chce bo milenka zaczyna przezywac rozłakę ... ale jestem nastawiona na szybki powrót do domku
I ciesze sie i boje się
Wiecie o co chodzi i rozumiecie
Jeszcze musze torbe dopasować
Tzn dolozyc podklady i inne takie no i ciuszki córeczki bo to mialam osobno spakowane i bedzie juz tip top ...chyba

I dziś jest moj ostatni dzien z brzuchem ciazowym...ehhh .... wiem ze ciaza niektorym z was dala w kosc ale ja chyba nieraz zatesknie za tym stanem
Wiem ze nie mozna nigdy sie zarzekac ani mowic ze nie .... ale wiemy z mezem ze to nasze ostatnie planowane dziecko... i tak mi jakos smutno ... no ale trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej a tym bardziej ze będziemy miec trzy gwiazdy do wychowania
Trzymajcie za mnie jutro kciuki
I za to żeby moja córcia urodziła sie zdrowa
Jak tylko znajde chwile to dam znać
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-