- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ma dużo mniej w składzie laktozy i przez to powinno się lepiej trawić w brzuszku maluszka.
Zamówiłam stąd aptekadziecka.pl/product-pol-7511-NAN-EX...dyfikowane-500g.html
Najlepiej by było znaleźć je w rossmanie, bo tam jest dwa razy tańsze www.rossmann.pl/Produkt/Nestle-NAN-Exper...a-5,116980,1672,6129 ale mój mąż był już w trzech rossmanach i w żadnym nie było tego mleka.
Dodam jeszcze, że to mleko jest jedynie dostępne właśnie w rossmanie i w aptekach, głównie tych internetowych.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupujesz takie w płynie i wlewasz do mleczka
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co tam u Was dziewczynki?
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Napiszcie co u Was
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
A u nas ogolnie tak : mnie depresja lapie...chce do domu- podziwiam Cie Kass za siedzenie tak dlugo w szpitalu... ja po 9 dniach mowie NIE...szczegolnie gdy dziecka obok nie mam :/ wyniki ma dobre ale sobie go obserwuja nie wiem jak dlugo jeszcze, jutro badania... licze ze wypuszcza nas we wtorek/sroda TRZYMAC KCIUKI
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Wczoraj byliśmy na zakupach we 3, Agatka cały czas przespała:) raz karmionko (mieliśmy termosy itp. haha, przygotowani, że hej;)) i przewijanko (nawet kupa była). Za to w nocy sajgon brzuszkowy znooowu i jakieś marudy (chyba za dobrze jej się zna zakupach spało i potem nie chciało).
Aniusiu, nie ma co podziwiać...trzeba bylo dać radę, trzymałam się, choć same wiecie, że kilka groszych dni mi się zdarzyło i tu pisałam i marudziłam na wszystko i w ogóle. Dziś w domu też miałam taki nastrój, Piotrek się śmiał, że myślał, że po ciąży te hormony mijają, itp., a ja płakałam i wszystko źle i że się nie wyrabiam....w ogóle to przez pierwszy miesiąc mąż też powinien być w domu - jakiś tacierzyński czy coś, bo byłoby o wieleee łatwiej. A tak to ciągle myślę, ze znów będę sama, że Agatkę będzie brzuszek bolał, że znów się nie wyśpię, Piotrkowi każę się kłaść, bo potem płaczę, że on się nie wyśpi i tak w koło...sama się nastrajam chyba jakoś:/
Tak czy siak - jeśli chodzi o sam szpital - to zapomnisz po jakimś czasie. Ja powoli zapominam o całej traumie:)
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
a ja mam witaminę d+k w jednym, wcześniej mieliśmy tylko d ale małemu nie przypasowala a później miałam już podawać Tez k wiec kupiliśmy dwa w jednym.. ale teraz niestety coraz częściej musze dawać mm bo swojego mam malutko wiec poczekam co pediatra powie.
Dziewczyny te które podają mm.. jakiej wody używacie? Normalnej z kranu i gotujecie czy mineralnej jakiejś i wtedy do czajnika?
my dziś spacerek zaliczony
Pesq ale super ze u Was tak ładnie idzie karmienie piersią, gratuluję
Kasandra nie doluj się , super sobie radzisz i jesteś super mama Agatka na pewno jest dumna z Ciebie , głowa do góry i uśmiech
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
co do karmienia mi się zdaje, że jak ktoś podchodzi do tego na luzie i nie zależy znowu na karmieniu to to wychodzi ja jestem przykładem hehe nie zależało aż tak mi na karmieniu, i po porodzie nie miałam aż tak wielkiego problemu z tym, jak słyszę, ile wy czekacie na nawał pokarmu ja miałam już w 4 dobie i ryczałam z bólu...
My też dzisiaj na spacerku byliśmy i to z tatusiem w końcu bo tak to tatuś w pracy w tygodniu.
Anisia no nie ciekawie masz właśnie jak tyle musisz czekać, ale wiedz że do dla Andrzejka dobre. Wyzdrowieje i w końcu będziecie razem.
Pesq z tym przewijaniem to u nas tak samo kupa kupa kupa... ale uwielbiam każdą jej kupkę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja dzisiaj bez życia jestem. wczoraj wykorzystałam ładna pogodę i pomyłam większość okien, do tego zajmowałam się Kubusiem i chyba trochę przesadziłam bo caaała energia ze mnie uszła... i dzisiaj ciężko mi się wstawało w nocy na karmienie małego... ale jakoś dzień zleciał, zaliczyliśmy tez spacer ale ledwo szłam i dosyć szybko z mężem zawróciliśmy. ale przynajmniej w domu robi się czyściutko i bardzo mi się to podoba
jutro z rana znowu mamy wizytę położnej - już 4... do was też tak często położna przychodzi?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
chwalimy się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tylko trochę zła jestem bo zaznaczyłam pani z allegro, że tasiemka ma być szara a jednak przyszły z białą... i muszę to przeboleć bo już nie będę bawić się w odsyłanie...ale ciężko mi z tym
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chociaż dzisiaj byliśmy na działce i chwasty zobaczyłam!!! i we wtorek może mamie zostawie Laure i pojadę na walkę z nimi bo w sumie już dobrze
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Jejku doczekalam to juz jutro AAAAAAAA
Troszke plakac mi sie chce bo milenka zaczyna przezywac rozłakę ... ale jestem nastawiona na szybki powrót do domku
I ciesze sie i boje się
Wiecie o co chodzi i rozumiecie
Jeszcze musze torbe dopasować
Tzn dolozyc podklady i inne takie no i ciuszki córeczki bo to mialam osobno spakowane i bedzie juz tip top ...chyba
I dziś jest moj ostatni dzien z brzuchem ciazowym...ehhh .... wiem ze ciaza niektorym z was dala w kosc ale ja chyba nieraz zatesknie za tym stanem
Wiem ze nie mozna nigdy sie zarzekac ani mowic ze nie .... ale wiemy z mezem ze to nasze ostatnie planowane dziecko... i tak mi jakos smutno ... no ale trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej a tym bardziej ze będziemy miec trzy gwiazdy do wychowania
Trzymajcie za mnie jutro kciuki
I za to żeby moja córcia urodziła sie zdrowa
Jak tylko znajde chwile to dam znać
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa