- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A dziewczyny tylko calowac
Mech ... zdolna jestes ... zacznij sprzedawać
U nas byla polozna dopiero ok 4 no ale dobrze ze przyszla
Pobrala krew z pietki
I zwalyla
Moj klocuszek w piatej dobie nadgonil i wazyl tyle co po urodzeniu no moze 10 gramow wiecej bo 3650 he he
Wiec super bo nawet nie liznela mm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278
Laura śliczna i ma świetny płaszczyk

Mysia nie karmie mm ale moja siostra i koleżanka brały wodę kupna niegazowana i przegotowana. zawsze miały w rondelku juz taka przygotowana żeby mieć w razie jedzonka

Mech jak Kornel zmienił się!!! jejku ale te dzieci się teraz zmieniają!! kurde ty krawcowa mogłabyś być

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Mysiu, my mamy taki dzbanek z filtrem i z tego woda, ale i tak zawsze taka przegotowana z czajnika, jak za ciepla, to studze dodając juz chlodna, ktora stoi i czeka w kubku:)
- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

U nas wjechał katar.. Juz drugi raz. Kurde nie wiem czy ja zle ubieram czy co. Ale jak czytam to tak samo jak wy. Mam problem z przykrywaniem na noc... Bo pod minky albo koldra sie poci a ma body i pajac wiec kładę pod bambusowym kocykiem ale on znowu cienki.. Czym przykrywacie maluchy?
Agat tez się pokaze a co

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Krawcowa to nie wiem, bo brakuje mi precyzji chyba jeszcze ale hobbistycznie maszyna do szycia sprawdza się jak złoto

Jak mama u nas była to też na niej szyła, dla Kornela śpiworek i poszewki na kołdry, prześcieradła i jedne spodenki też, i powiedziała że dobry jest sprzęt (a ona się dość zna na tych klockach, mojej siostrze szkła suknie ślubną nawet) więc myślę że jest potencjał

Kornel śpi w rozku a do tego przed zapięciem rozka Jeszcze kocyk zazwyczaj, zresztą widzialyscie pewnie na zdjęciach - bo na początku był taki maleńki że w rozku przepadal i tak jakoś nam zostało, nie poci się specjalnie ani nic więc niech będzie, a takie zapatulenie chyba go "przytula" i mu dobrze;) A na dwór to mamy taki polarowy śpiworek którego używamy jako kocyka narazie, albo cieniutkie minky ale u nas jeszcze dość ładnie na dworze więc w sumie czasem nawet bez przykrycia (zostawiam za to ta "pokrywke" na nogi na górze wózka więc mu nie wieje)
Do mm daje przegotowana wodę, zazwyczaj mam odlozona już zimna (dzięki Gloria!) i nalewam ja do butelki, podgrzewam na kilkanaście sekund w mikrofalówce i potem dodaje mm
Pesq, u nas katar jakoś tak sir trzyma od jakiegoś czasu, ale pediatra nic nie znalazła, jak robili echo serca i go osluchiwali to też nic, więc zaczynam myśleć że on to ma po mnie i po prostu wiecznie katar od października do kwietnia hah... Obserwujemy bo to jednak maleństwo ale nie wydaje się groźne....
BTW Agatka jest słodka w tej ogromnej kurteczce;) i super są te serduszka z la milou

Wszystkie te dzieciaczki nasze się zmieniają z dnia na dzień

A Kornel się dość zmienia, to fakt, dorosleje w oczach:) i zaczyna wypełniać ubrania dużo lepiej niż kiedyś ahh

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pytam całkiem poważnie!
Ja bym najchętniej od razu ale jakoś tak nie wiem... Trochę się boję że znów będą problemy.... A poza tym, jakkolwiek było fajnie w ciąży to jednak całkiem wygodnie jest bez

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Załącznik nie został znaleziony
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

U nas też pełno małych kupek,które trzeba przebrać

Laura śpi pod cienkim kocykiem,i kołderką, u nas jakieś 18stopni w nocy i okno uchylone, albo śpi mi na brzuszku w naszym łóżku

To zależy jaka jest temperatura,Fajny kożuszek Agacia ma

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Mech jesteś zdolna naprawdę i Kornelek jak już urósł, rosną te nasze dzieciaczki

Magdalena z Laury widzę mała księżniczka i Twoja Agatka Pesq wygląda przesłodko w tej kurteczce

Zaz super śpiworek, też myślimy nad zakupem jakiegoś, bo robi się coraz zimniej na dworzu.
Gloria, Jurada super, że laktacja tak się u Was rozkręciła

Co do ubierania, przykrywam na noc małego grubszym kocem, bo jednak w nocy jest chłodniej, najbardziej lubię ostatnio kaftaniki i śpioszki, bo wtedy widać co ma pod spodem też

A na spacer tak jak Mech zakładam grubszy sweterek, czapeczkę opatulam w rożek i jeszcze czasami przykrywam nóżki kocykiem

Te zaparcia, kolki to zmora u nas od wczoraj nie było kolki, liczę na to, że może nowe mleczko zaczyna działać

Schudłam już od porodu 16kg

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Mech ja mam już dwójkę i więcej nie będzie

Teraz na razie ciężki czas,ale tak za 2 lata będzie dobrze<myślę,że będzie>
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Mech jaki uciekinier Mały

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do rodzeństwa to nie wiem czy jestem gotowa znowu w ciąży chodzić.. Eh ale pewnie kiedyś sie zdecyduje
Magda ja też mam elastyczna mam nadzieje ze się sprawdzi chociaż i tak najbardziej czekam na pól roku i nosidlo tulowe.. Pytanie czy kiedykolwiek jakies wybiorę

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

ufff

Co do śpiworka to mi się wydaje, że na zimę jak nabardziej ok

Juradka piękna ta Twoja córa <3

U mnie spadło 17 -chwilowo stoi, bo mam koleżankę na weekend i zajadam

Meszku zdjęcie z książką wymiata !

Magda śliczną ma minkę maleńka

Mysia ja wczoraj wieczorem masowałam brzuś Malutka -posmarowałam oliwką i robiłam kółka zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a rano kupa -nie wiem czy pomogło, ale na pewno mu się podobało w trakcie

Gloria super !

Pesq jaki słodziusi Agatek