- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki dla śmieszka od teściowej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
dziś mam Aniołka ! wczoraj szał a dzisiaj pięny dzień oby tak zostało
Jurada jak zobaczyłam zdjęcie to też miałam podobne wrażenie, ze to jakaś kuzynka
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Lub posz9eraj w necie gdzie w twoim modelu jest wylacznik poduszki
My wozimy emilke i Lille z tylu
Emilka za kierowca a lilla obok a Milena z przodu
Ale ja wole mloda z przodu a dziewczyny starsze z tyłu
No ale ze wzgledu na to ze jeszcze rzadko jezdze sama to ta opcja odpada
Narazid jezdzimy rodzinnie tz mąż prowadzi ja z tylu
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
po co masz przepłacać.
Kronelkowy uśmiech super
Byliśmy na usg brzuszka i tam w środku wszystko jest w porządku także te problemy z kupą wynikają po prostu z nierozwiniętego układu pokarmowego.
Meszku mój maluch siedzi z tyłu i ja z nim a to dlatego, że nie mam prawka
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Meszku śliczny Kornelek i ten uśmiech ach...
ja też prawka nie posiadam - 3 razy obane... i w związku z tym ja i Kubuś jeździmy z tyłu
u nas teraz gorący okres bo już w niedzielę chrzest dlatego mam niewiele czasu żeby tu zaglądać. na szczęście moja sukienka z allegro przyszła na czas, Kubuś tez ma ubranko, mąż garnitur więc to mamy z głowy. dzisiaj robię sałatki bo już jutro z rana będą tu moi rodzice jeea a jeszcze dzisiaj na wieczór musimy iść do kościoła bo mamy spotkanie przed chrztem dla nas i rodziców chrzestnych. no i posprzątać dom. tak więc trzeba się ogarnąć tak żeby się ze wszystkim dziś wyrobić.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Tak, Pepti o wiele taniej:) No i nasz zapas HA udało się sprzedać 12 puszek:) więc będzie na nowe mleko;)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia ale ci fajnie ze juz chrzsciny będziesz miała. u nas w styczniu ale którego to nie wiem. bo trzeba iść do księdza.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Gloria, no właśnie u nas się kluczykiem przekręcić po stronie pasażera, ale nie mogę znaleźć/zauważyć tego światełka czy czegoś przy starcie które mówi czy aktualny stan jest on czy off i właśnie dlatego mam problem! Bo w sumie nie wiem czy już wyłączone czy nie.... Muszę sprawdzić raz jeszcze ale ze parkujemy na ulicy to nie mogę tao sobie "wyskoczyć" jak mały śpi i muszę czekać na P, a zazwyczaj jak wraca to jiz późno i mi się nie chce a potem jak Kornel już jest w aucie to od razu go daje do tyłu i zapominam sprawdzić to dogłębniej... Ech. Może jutro jak będziemy jechać na zakupy to razem z P poszukamy (generalnie to u nas tylko ja prowadzę dla odmiany bo mój mąż do tej pory nie czuł potrzeby jeżdżenia autem, a jak był młodszy to że względu na kasę nie zrobił prawka no i tak się zeszło do teraz. Będzie robił w niedalekiej przyszłości mam nadzieję )
Kochane a powiedzcie, czy dziecko karmione mm nadal musi dostawać witaminy? Czy mm już jest wzbogacone o tyle że nie trzeba? Wiecie może?
Nasze chrzcinowe zaproszenia już w trakcie produkcji, moja mama ma nam potwierdzić datę dziś jeszcze tylko czekamy na ostatni element dekoracyjny I będziemy prawie gotowi zanieść je na pocztę
Basiek, powiedz czy dużo papierowego załatwiania było na chrzest?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy ziajke olejek do kąpieli natłuszczajacy i on bardzo fajnie nawilża całe ciałko, buźke przemywam solą fizjologiczna i ewentualnie jeśli czasem ma trochę jakby łupież na czole i brewkach to wtedy smaruje ziajka krem do pielęgnacji od pierwszego dnia życia ale to tak doraźnie raczej niż regularnie. Ewentualnie jak zauważe od czasu do czasu jakieś suche kawałki to albo oliwka ziajka albo ten kremik i też rzadko, doraźnie tylko i Kornel w sumie ma bardzo fajna skórkę póki co...
Myślę że może jak się zacznie robić zimno to będę mu przed wyjściem smarować tym właśnie ziajowym kremem ale sama nie wiem, ja osobiście nienawidzę kremu na twarzy więc pewnie dlatego...
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kornelek , Agacia jakie uśmiechy ! <3 śliczności !!!
Mech, ja też jestem tylko na mm, rozmawiałam z lekarzem i położną i podaję tylko wiataminkę D, wszystkie inne odpadły
u nas dziś ciężka noc... płacz, stękanie oczywiście z powodu kupki
ale rano na szczęście robaczek zrobił... byłam wczoraj u lekarza i pytałam o to, bo nasz robi tak co dwa dni tą kupkę od jakiegoś czasu.. i ona mówi że na mm to jest dobrze i problem zaczyna się jak dziecko robi kupkę raz na tydzień... niestety przy mm tak jest ale nie mogę patrzeć jak go coś męczy kupię mu jeszcze herbatkę z kopru włoskiego albo tą wodę którą Mech poleciła
u nas w niedziele też chrzest i też ostatnie sprawy trzeba załatwić oby była ładna pogoda !
Asia ja też nie lubię bambino.. on się tak ciężko rozsmarowuje :/ ale mamy balsam-oilatum i jest bardzo fajny i kąpiemy też w oilatum
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kochana a powiedz, to podajesz łyżeczką kilka kropli czy jak ?