BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1020934 przez glooria
Mysia gratuluję

Święta święta i juz po wiec czas zacząć wyprzedaze
Yupiii :laugh:

U nas tez duzo szykowania było bo w tym roku u nas wigilia byla wiec mialam troszke roboty

A teraz czekam y na przyjazd rodzinki wiec powtórka sprzątania i gotowania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1020940 przez Zazanna
Mysia mamy te same bodziaki :woohoo:
Później wrzucę zdjęcie ;)

My wróciliśmy i padamy z nóg ;) Nie ma 19 a ja z bobasem w pizamach w łóżku :P

8 lata 11 miesiąc temu #1020944 przez Zazanna

Załącznik nie został znaleziony

8 lata 11 miesiąc temu #1020945 przez mysia5
Właśnie Zaz apropo pizam :cheer:
jak ubieracie maluchy na noc ? I stopki bose czy zakryte ? :)
Zaz ja też padam po tych kilku dniach i wyjazdach lub odwiedzinach u nas :whistle: zaraz kapiemy lobuziaka i mam nadzieje ze będzie szansa iść wcześniej spać, ale czy synek pozwoli i zechce iść spać ... :huh:

8 lata 11 miesiąc temu #1020946 przez mysia5
:woohoo: :woohoo: Bartuś jakie ciacho :kiss: :woohoo: cudnie ! :)

8 lata 11 miesiąc temu #1020947 przez Zazanna
Dzięki Mysia <3

Bobasso śpi w bodziaku samym. Jak jest ciepło na zewnątrz to z krótkim rękawem, a jak jest zimno to z długim -bo ja mam zawsze okno otwarte i zamykam tylko jak bardzo mocno wieje, więc rzadko ;)
Ale myślę już nad kupnem jakiejś fajnej pizamki :)

8 lata 11 miesiąc temu #1020950 przez asiekasiek
jej tak sobie myślę Mysia dodała dwa zdjęcia kawalerka a tu patrze a tu Bartuś. widziałam hm takie bodziaki właśnie spodobały mi się no ale cóż dziewczynę mam ;)

ja ubieram w body z krótkim oraz pajaca. bo u nas chłodno w nocy. bo zakrecamy grzejnik.

a my dzisiaj spaliśmy
cały dzień :)

8 lata 11 miesiąc temu #1020951 przez pesq
Laski te 2 dni świat + chrzciny mnie wykończyły.. jutro napisze, dziś tylko daje znać że żyjemy wszyscy ale padamy na mordki.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1020953 przez Kasia888
Mysiu Jaś śpi w body z krótkim rękawem plus pajacyk, ale ja z tych mam co ciepło ubierają :blush: ;) ale tfu, tfu jeszcze katarku nie miał ani razu, ale u nas w domu też bardzo ciepło.
Kacperek jaki elegancik i Bartuś też, super wyglądają, śliczne te dzieciaczki wrześniowe :woohoo: Zaz Bartuś jaki duży wygląda jakby miał już z pół roku ;)
p.s w końcu mi się nie myli, bo wcześniej cały czas nazywałam go Kubuś, a wiem że u Basi Kubuś :laugh:
Pesq wcale Ci się nie dziwie, wypoczywaj ;)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1020954 przez asiekasiek
Pesq daj znać co i jak jak wypoczniesz ;)

Kasia my jak w pierwszy dzień świąt pojechaliśmy do siostry męża. to dostało mi się ze ubralam bez rajtuzek ;) no ale przykrywamy kocem w nsoidelku przejechaliśmy samochodem dosłownie 500m i juz byliśmy a w domu gorąco ;) wiec wysmialismy je ze zaparzyc dziecko chcialyby :)

jejku ja zmęczona jestem po świętach a co dopiero Pesq bo chrzcie... najedzona przezarta i chyba na darmo poszły ćwiczenia na orbitreku przed świętami. na wagę boje się wchodzić ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1020955 przez Kasia888
Asiek bo w gościach nie dogodzisz, jedna powie że za lekko ubrałaś a druga, że za ciepło. Ja sprawdzam, czy plecki nie ma mokre i tyle, w nocy jest zawsze chłodniej mimo wszystko, a w dzień cieplej dziecko więcej się rusza to można lżej ubrać przynajmniej takie moje zdanie. Wolę ubrać cieplej niż odkręcać grzejnik na maksa i się dusić potem w nocy.
Oj ja też padam, a Jaś dziś śpi dużo jak nigdy, odsypia świąteczne emocje :cheer:

8 lata 11 miesiąc temu #1020956 przez asiekasiek
właśnie z mężem dzisiaj tez mówimy ze Laura odsypia święta ;)
Kasia ja jak widzę ze w domu chłodno to ubiore rajtki pod legginsy czy sweterk cieplejszy. a jak tam było duszno ze każdy był tam w podkoszulku to jak ja miałam jej ubrać jeszcze rajtki...
a w nocy L. śpi sama w łóżeczku wiec tez wole ubrać ja cieplej niż by mialo być zimno jej :/

8 lata 11 miesiąc temu #1020959 przez Kasia888
pewnie Asiek, właśnie jak dzieciaczki śpią w łóżku z mamą to grzeją się od ciepła ciała mamy i wtedy można założyć jedną warstwę mniej, a mój też śpi w łóżeczku i wolę go cieplej na noc ubrać.

8 lata 11 miesiąc temu #1020962 przez agatagama
jejku Zaz jak Bartusiowi nóżki wystają ! toż to kawał chłopa już jest :D a wy ile macie wzrostu?
Asiek nie przejmuj się gadaniem :) my mamy w domu ok 20 stopni zawsze, i jak Jaś jest u mojej mamy, a ona zmarzluch, więc ma zawsze ok 24 stopni, to zawsze ma wypieki z gorąca :D tak go zahartowaliśmy :P
a rajstopek żadnych nie mam, bo chłopcom nie wypada mówi mój M. :P jak na razie nasz zimny chów się sprawdza, bo nigdy jeszcze katarku nie mieliśmy :)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1020967 przez kasandra9
Witamy i my po Świętach!:) u nas wczoraj tez jakiś lekki marud się zalaczyl, obstawiam skok heh:) ale n i ech lepiej wybije z Glowy skoki bo właśnie wyjechaliśmy w pierwsza podróż!;) trzymajcie kciuki zeby wszystko ok bylo i kilkugodzinna podroz i klimat i w ogóle!;)
Wszystkie dzieciaczki Swoją swiateczne piękne i elegansie! Zaz, wow robisz wrażenie!!! PS. Ten pan za Bartusiem to tatuś?? Bo wydaje się podobna Glowa!:)
Agatko, Twoja synowa tez zahartowana - bez katarów itp:) No i Agat śpi sama w łóżeczku tylko w pajacyku bawelnianym bez żadnych bodow :) wczoraj jej założyłam, zeby dxis rano jej nie szarpać i nie przebierać tylko dać buteleczkę i założyć kurtkę i hop no i jak ja odwracalam wieczorem na brzuszek to plecy mokre:/ Agatka nie lubi przegrzewania:)
Wszyscy świątecznie to ja pokaze Agatke przy stole;))) jeszcze nie jemy ale lizemy i ssiemy:))))

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia