BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1021057 przez pesq
Meszku zazdroszcze Ci tego wprowadzania posiłków ale ja musze sie jeszcze uzbroić w cierpliwość, Kornelek w końcu starszy w dodatku na mm więc szybciej sie wprowadza :) Relacjonuj jak idzie :) !!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1021087 przez basiek149

Basia bardzo sie przejelam tym nop u Was. Heh.. Szczepicie nfz czy 5in1? Daj znac co mowil pediatra.. Jak dlugo ta gorączka moze być? Biedna pewnie sie zamartwiasz..

Pesq powiem Ci, że ja już jestem chora jak myślę o kolejnym szczepieniu... Tak to jego obecne daje mi w kość... :( My szczepiliśmy go na fundusz. Gorączka niby do tygodnia od szczepienia mogła się pojawić. U Kubusia (odpkuać) wszystko zaczyna już odpuszczać więc mam nadzieję, że w końcu wróci mój syneczek z wielkim uśmiechem na buźce i dalej będę mogła się nim cieszyć a nie martwić :)

8 lata 11 miesiąc temu #1021098 przez kasandra9
Smacznego Kornelku!:)
My na miejscu, wszystko w porządku, zaraz Agatke klade spac, juz jemy:-) mam nadzieje, ze zaśnie bez problemu:) jeszcze pojechaliśmy do centrum handlowego zeby cos zjeść i Agu zrobila mega kupę i do smyka lecialam biegiem cos kupić do ubrania:) mam nadzieje ze milo spędzimy czas...rety Agatka jakby rok miala bo rok temu powstała!:))) plany mamy jutro Berlin, środa morze, czw tu na miejscu i w pt wracamy jeszcze nie wiem o której. Zalexy jak Agacia wszystko zniesie.:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Basiu 3mam kciuki za Kubusia, biedaczek:((( u nas po pierwszej dawce 3-dniowa gpraczka tydzień po szczepieniu...takze rozumiem stres i strach:(

8 lata 11 miesiąc temu #1021101 przez Kasia888
Kas zazdroszczę wypadu, jesteś odważna :)
Basiek mam nadzieję, że Kubusiowi wróci humorek i dobre zdrówko już na dobre ;) nas po Nowym Roku czeka to drugie szczepienie ciekawe jak będzie... :huh: bo mieliśmy mieć po świętach, ale zadzwoniła pielęgniarka, że lekarz nie będzie, pewnie poszła na urlop, albo zwolnienie jak to zwykle po świętach.

8 lata 11 miesiąc temu #1021103 przez basiek149
Kas super!!! odpoczywajcie i zbierajcie siły na kolejny dzień. Bawcie się dobrze :) :) :) buziaki dla ślicznej Agatki :)
Podziękowania: kasandra9

8 lata 11 miesiąc temu #1021136 przez Zazanna
Dzień dobry ;)

Mamy kolejny dzień lenia :woohoo:
Tylko dziś już troszkę oszukany, bo zmywalam i odkurzalam ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1021137 przez Zazanna
Kaaaas ale Ci zazdroszczę !!! :woohoo:

8 lata 11 miesiąc temu #1021139 przez basiek149
Hej :)
Ale mnie brzuch napieprza... :pinch: chyba na kolejny okres yh :pinch:
Dziewczynki co robicie na sylwestra do jedzenia? Bo my idziemy do znajomych, ale oprócz nas będą jeszcze 2 pary tylko więc tak bez szaleństw. Ale trzeba coś zrobić do jedzenia i nie mam weny ... :dry: Jedynie co myślałam to o sałatce gyros ale coś jeszcze chciałabym zrobić. Takie jakieś szybkie przekąski czy coś w tym stylu. Pamiętam, że Pesq jak miała tą imprezę pracowniczą to jakieś takie fajne pyszności miała ale już nie pamiętam co tam było :(

8 lata 11 miesiąc temu #1021142 przez Zazanna
Jasiek ja robię kanapeczki, sałatkę i kulki mięsne (takie mini mielone ale bez panieerki i z dużą ilością natki w srodku) takie na jeden haps ;) No i tiramisu. No i oczywiście znajomi też coś tam przywiozła ;) I jeszcze o setkach myślałam ale chyba zrezygnuje bo mi nie wolno a ja tak bardzo lubię, ze się nie będę katować chyba ;)
Podziękowania: basiek149

8 lata 11 miesiąc temu #1021153 przez asiekasiek
Zaz a jaka sałatkę robisz?

Basia uff ja jeszcze nie miałam okresy :D ja robie takie mini pizzerinki: ciasto francuskie na to szynka konserwowa i ser żółty zawinąć i przeciąć kilka razy i zapiec w piekarniku :)
Podziękowania: basiek149

8 lata 11 miesiąc temu #1021157 przez asiekasiek
Basia a jak tam Kuba ?? lepiej już????

jejku ale jestem przymulona po tych świętach... :/

8 lata 11 miesiąc temu #1021193 przez me.ch
U nas jeszcze nawet nie wiadomo co robimy ja sylwestra a gdzie tam jedzenie ;) ale po tych świątecznych uczący to już chyba nic;P

8 lata 11 miesiąc temu #1021198 przez pesq
Jestem po wyrwaniu ósemki i zaraz zejdę tak boli :-(

8 lata 11 miesiąc temu #1021199 przez asiekasiek
Pesq ja miałam wyrywane z dziąsła tzn pierw rozcinane a później wyrwane bo nie miały miejsca gdzie urosnąć to dopiero boli :) tez ci się zachciało teraz wyrywać gdzie nie możesz sobie dać przeciw bojowego coś

8 lata 11 miesiąc temu #1021200 przez basiek149
ooo biedna Pesq :* a coś przeciwbólowego możesz wziąć?

Asia tak, z Kubusiem już coraz lepiej. Dzisiaj chyba mieliśmy pierwszy taki dzień od szczepienia, że było bardzo fajnie. Humor ma, uśmiech jest i to najważniejsze :)

A teraz czekamy z mężem na pizze bo zamówiłam i lada chwila ma przyjechać am mam :woohoo:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia