- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Widziałam Twoich królewiczów wszystkich trzech - świetnych masz chłopaków, a jakie przystojniaki z nich rosną
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Asiulek ale masz przystojniaków jak Ty dajesz radę
ja z jednym wczoraj miałam katastrofę ! dzień maruuuda
teraz się budzi właśnie, ćwierka w łóżeczku, słodziak
Pesq z tym azs to rzeczywiście bym też nie chciała, żeby na takich śmierdziuchach się bawiła... kurcze nasze nie śmierdziały wcale, nawet folią...ale nie wiem nawet co to za firma, bo wyrzuciłam opakowanie, a to był prezent...no ale nic Jasiowi się nie dzieje...
a może rzeczywiście na te puzzle coś nałożyć? może coś na gumce, żeby się nie ślizgało?
Agusia buziaki dla Frania :*
my już 2 dni próbowaliśmy brokuła, 2 dni marchewki i dziś drugi dzień groszku Jaś pożera jak szalony i płacze jak się kończy, no ale wtedy daję mu cyca, bo nie chcę za dużo na razie mu dawać tych warzywek. I chyba wczoraj po tym groszku miał więcej bąków, możliwe? i tak się zastanawiam, że chyba powinnam rzadziej wprowadzać nowe produkty? jak myślicie?
miłego dnia :*
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas kleik na noc zdał egzamin, dość gęsty zrobiłam zjedli kleik o 20 i pobudka była o 5:50 wydaje mi się że pospaliby trochę dłużej ale Mati ma katar i kaszle trochę i to go wybudziło raczej niż głód
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
U mnie też najpierw mina i :/// a jak jej posmakuje to tupie nogami i jeszcze chce;))))
u nas groszek (taki z saszetki, bo słoiczka nie widziałam) nie smakował jej (w ogóle trochę z wodą rozcieńczyłam) i w ogóle śmierdziało to, więc nie wciskaliśmy jej (Wtedy akurat piotrek ją karmił), także nie wiem;) no ale groch sobie myślę, że może być wzdymający jednak;)
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Łał Asiule, to cała noc przespana, szał, zazdroszczę !
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
a teraz to pierwsza taka ładna nocka od miesiąca... zjedli, odciągneliśmy katarek Matiemu trochę się wybudzili a skoro było jeszcze ciemno to włączyłam projektor i trochę do niego pogaworzyli z ok 6:10 zasnęli znowu i do 8:20 dospali
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Właśnie gotuje się marcheweczka dla mojego syna W ogóle jak ładnie to brzmi.. "Mój Syn" <rozmarzona>
Bobas jak nic ma uczulenie na jabłka, cała noc wiercenie i machanie głową i gluty, że aż furczało Więc pierwszy składnik nam odpada. A w ogóle poczytałam, że jabłka to jednak silny alergen, a ja myślałam, że są jedne z bezpieczniejszych...
A poza tym to już mam ogarnięte, jem śniadanko i nawet włosy już pomalowałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak czytam o tych puzzlach to chyba ściągnę od Was i zainwestuję w dywanik
My musimy mieć kojec, bo to mieszkanie jest stare i wyremontowaliśmy tylko sypialnię i salon (bo wynajęte), no i jest strasznie dużo zakamarków i niebezpiecznych rzeczy np. w korytarzu.. Więc ja go tam na raczkowanie po prostu nie puszczę. Z resztą jak się przeprowadzimy i będę coś potrzebowała zrobić, to też go wolę nie zostawiać nawet na minutę "luzem". Jak będę z nim, to bramka będzie otwarta i będzie sobie zwiedzał, a jak będę szła do łazienki czy coś to siup i Bobasso bezpieczny
Asiulek jak ja bym chciała żeby Bobas tyle przespał..
Agata ile już rzeczy jadł ! Super !
Trzymajcie kciuki za naszą marchewkę, bo jestem przerażona !!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
u nas dalej baaaardzo marudnie eh. i noce też kiepsko przesypia
Wczoraj już nie zdążyłam tu nic napisać ale Asia wyglądałaś prześlicznie razem z córeczką na chrzcinach
Zaz trzymamy kciuki! Ja też się stresowałam przed pierwszą marcheweczką Ale już 3 dni wcinał, dzisiaj będzie czwarty dzień
Planuję też iść na dłuższy spacer bo w końcu cieplej się zrobiło więc pogoda aż zachęca.
A i gadałam z moją siostrą z Warszawy i ma wolne 20.02 Tak więc Kubuś zostanie troszkę z ciocią a ja będę szaleć z e-ciotkami
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiulek to dobrze, że chłopaki mają swój rytm i oby już tak zostało jak ostatniej nocy
U nas Jaś zasypia koło 21, ale wczoraj zasnął o 22 a w dzień karmimy się co 4h
Zaz ja dzisiaj też wprowadzam marchewkę trzymam kciuki, marchewka nie może uczulać
a co do jabłka to Asiulek chyba nawet ostatnio pisała, że jej Kacperek miał alergie na jabłko i wcale nie są tak bezpieczne jak się o tym mówi.
My na razie na warzywkach się skupimy: marchewka potem ziemniak i dynia a potem się zobaczy
Zaz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basiek to świetna wiadomość, będziesz spokojna, że Kubuś zostanie pod dobrą opieką.
Rany dziewczyny spotkanie już tak niedłuuugooo
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia tak
U nas średnio poszło z marchewką Łącznie zrobiłam jej dwie łyżki, jak zjadł pół łyżeczki to będzie wszystko.. na początku nie wiedział, że to się je i jak mu dawałam to wypluwał, potem miał odruch wymiotny, a jak zaczaił to się krzywił jakby jadł cytrynę.. Ale przy tym śmiał się wniebogłosy -.-' No cóż, małymi kroczkami Jutro spróbujemy znów
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zaz na początku bobasy podobno wypluwają bo jakoś ten języczek im tak chodzi, więc norma to. To super że już podałaś marchewkę zobaczysz jutro będzie lepiej jejku nie myślałam że jakbłko to taki silny alergen
Agata/Kas a jakiej firmy podajecie dynie/groszek jakie saszetki do kupienia w rossmanie?? Bo marchewkę czy ziemniaka czy pietruszkę to mam w piwnicy ale dyni nie mam a chciałabym podać, żeby spróbowała Laura.
Ja byłam właśnie w Krk, oddałam kombinezon w Smyku i kupiłam następny o taki www.smyk.com/cool-club-kombinezon-dziewc...ubranka-dla-dzieci-p i właśnie 80 kupiłam i zastanawiam się czy na przyszły rok będzie dobry czy nie. No cóż mam 30 dni na zastanowienie się a jak coś to zwrócę. Nie wiem jak ten mój olbrzymek urośnie... jakby miała 86 to byłoby super ale w sklepie nie było a nie wiem czy gdzieś w sklepie jeszcze znajdę. a i chciałam kupić sobie buty zimowe w ccc lasockiego bo już upatrzyłam sobie daawno temu i co promocje na kartę zaczęły się zajeżdżam do futury ( bo 39 w całym krk i w okolicy tylko tam ) i co nie ma sprzwedane a inne już mi nie pasowały, bo dziwnie robią te buty :/ i jestem zła
a co do spania, ja nie wiem co się podziało że L. ciągle budzi się w nocy, nauczyłam ją częstego dawania piersi czy jak, i całą noc na cycu no oszaleje a małymi kroczkami szykuje mi się już powrót do pracy... chyba będę chodziła jak zombi... kurde mam nadzieję, że urlop wykorzystam zaległy i wrócę w czerwcu...