BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 1 dzień temu #974965 przez Zazanna
26 :)

Cały wieczór gram w pou -ale to śmieszne :woohoo: Tu naprawdę jest nudno heh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 dzień temu #974985 przez Sylwia-89
Hej :)
Widzę, że nie próżnujecie kochane :) Ja ostatnio zabiegana jestem, ale staram się na bieżąco sprawdzać co u Was :) Niestety nie mam zbyt wiele czasu, więc nie uda mi się odpowiedzieć na wszystko..

Zazanna, mam nadzieję, ze dzisiaj wyjdziesz do domku, bo co to za święta w szpitalu... Dbaj o siebie, a na pewno wszystko będzie dobrze :)

Pesq współczuję tych wszystkich dolegliwości, biedulko :unsure: Mam nadzieję, ze będzie juz tylko lepiej ;)

Jurada, cieszę się, że wszystko w porządku. Ja jakiś czas temu tez panikowałam przez te kłucia w pochwie, ale lekarz mnie uspokoił.

Witam nowe mamusie :)

Ja dzisiaj idę do lekarza. Już nie mogę się doczekać :D Uwielbiam patrzeć na moje dzieciątko :) Teraz szczególnie się cieszę, bo mam wrażenie, że czuję jak się wierci od kilku dni ;) Mam nadzieję, że zobaczę dzisiaj kto mieszka w moim brzuchu ;)

Miłego dnia wszystkim :)

10 lata 1 dzień temu #974990 przez jurada
Witajcie!

10 lata 1 dzień temu #974992 przez jurada
Zuzanka widzę ze gra przygotowujesz sie do roli mamy:) ulubiona gra mojego synka...

I co wiesz juz czy wychodzisz dzisiaj do domku???

10 lata 1 dzień temu #974993 przez pesq
Heej dziewczyny, ale pogoda co :(

Dziś już nie jest mi tak rózowo, bo ciężko było spać - gardło bolało i okropny alergiczny katar, który zresztą mam nadal. Zużyłam w nocy... 5 opakowań chusteczek! No zobaczymy co przyniesie dzień. Z dobrych rzeczy - odkryłam, że koło 9 przywożą do mojego sklepu gorące pieczywo - od kilku dni na śniadanie mam chrupiący chlebek z masełkiem, które sie na nim rozplywa :)

Asiek - z tabelki wynika, że Zazana ma 26.

A apropo tabelki - nowe dziewczyny dopiszcie się! No i może warto by było usunąć te dziewczyny, których z nami nie ma...

10 lata 1 dzień temu #974994 przez asiekasiek
no właśnie tak też myślałam a w tabelce pisze 28 lat i tak zastanawiałam się:p wychodzisz dzisiaj?

10 lata 1 dzień temu #974995 przez asiekasiek
Asiek - z tabelki wynika, że Zazana ma 26.

to ja nie wiem gdzie widziałam 28 :p

pesq to jak nie urok to sraczka:(

10 lata 1 dzień temu #974996 przez pesq
Haha Asiek naprawde u mnie jak nic się nie dzieje ze zdrowiem to święto narodowe!

10 lata 1 dzień temu #975002 przez niezapowiedziana
Pesq trzymaj sie mysli że już jest lepiej! :D Staraj sie nie stresować i nie przejmowac i odpoczywaj! Zaraz święta więc musisz być w formie! ;)
Zazanna, zapytaj kiedy Cię wypuszczą, ja pytałam każdego kto wchodził do mojej sali :D Jak wszystko jest ok i czujesz sie dobrze to nie ma co sie nudzić w szpitalu! :D
Mi już taki ładny brzuszek sie robi! W sensie że coraz bardziej ciążowy! :D
Wstawiam zdjęcie! Zawsze robie jak kończe tydzień!
Załączniki:

10 lata 1 dzień temu #975007 przez jurada
Niezapowiedziana powiem ci ze brzuszek to ci wystrzelił przez ostatnie 2 tygodnie :)

10 lata 1 dzień temu #975011 przez Zazanna
Dziś wychodzę :)
Czekam na zastrzyk z immunoglobinami, bo dostanę teraz, a nie po porodzie. W sensie, bo mam krew minusowa. No i koło 15-16 mnie puszczą :)
Widziałam Maluszka przed chwila i tańczył jak szalony :woohoo:

10 lata 1 dzień temu #975018 przez agatagama
Dzień dobry dziewczyny !
Asiek to ja zmieniłam szybciutko wiek Zazanny jak napisała, że ma 26;) także przepraszam jak spowodowałam zamęt ;P
dziewczyny... od rana mam brązowe plamienie, takie jasno brązowe w zasadzie, i skąpe, tzn rano przed wyjściem do pracy wzięłam wkładkę, bo jakoś mokro mi było... czy ja mam panikować?? nie wiem czy dzwonić do lekarza, w poniedziałek miałam usg, wszystko było ok... :(((

10 lata 1 dzień temu #975019 przez pesq
Niezapowiedziana - super brzuszek :). Ja jakoś nie widze różnicy od 2 tygodni :P . Ogarnelam trochę bo dziś wyjezdzamy i spróbuje trochę pospać bo noc była bardzo kiepska.

10 lata 1 dzień temu #975027 przez Zazanna
Agatka dzwoń ! Najwyżej powie, że wszytko ok, dzwoń, nie ma na co czekać !
Ale nie panikuj, pewnie weszlas za szybko po schodach czy coś takiego :)

10 lata 1 dzień temu #975028 przez pesq
Zazanka - super że wychodzisz

Agata - ja nie mam pojęcia, od początku ciąży nie miałam (UF! ) żadnych plamień pewnie bym spanikowała,ale ja to ja - tak to nie wiem naprawdę

Dziewzczyny wiecie co, tak wczoraj leżałam i myślałam, że ja non stop myśle/czytam/mówię o dzidzi, o ciąży, o swoim stanie ... A to wpisuje w internecie gdzie rodzić, a to jaka wyprawka, a to jakie dolegliwości, a to jak się ma teraz dzidziuś ... jak kładę się odpocząć to nasłuchuje ruchów (u mnie jeszcze nie ma) rozmawiam w myślach z małym, analizuje swój stan, analizuje cały dzień pod względem ciążowym, analizuje swoje wizyty u lekarza... W nocy codziennie coś mi się śni związanego z ciążą... Kurcze, czy wy też NON STOP myślicie tylko o tym ? Ja wiem, ze to chyba normalne, ale wczoraj poczułam odrobinę zmęczenia.. Aż mówiłam w myślach do Jacentego ;) - maluchu trzymaj się, rośnij, wszyscy cię kochamy ale daj mi dzisiaj pospać bez śnienia o tym wszystkim. :P :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia