BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #987218 przez Agata28
Basiek super chata! Bardzo podoba mi się odcień niebieskiego w pokoiku Kubusia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987230 przez pesq
Agatka - pokaż koniecznie brzuszek

Juradka - widzisz tak mowilas jaka to ja szczupła, a ja mam 163 jak sie postaram :P i waze 78... także taka ja szczupla..

Asiulek - u mnie tez czesto wcina wiec rozbijam posty albo kopiuje

Przejechalam sie do biedrony i brzuch mnie boli jak na okres.. W sumie co 2-3 dni mam taki bol i każą brac nospe na to wiec tak robie, ale musze obiad jakis zrobic przed diabetologiem zjesc.. :/ :pinch: Lekarz na 14:50.

9 lata 6 miesiąc temu #987233 przez jurada
Pesq daj znac co ci powiedzial lekarz...
Ty masz nóżki szczuplutkie. A u mnie nogi to meeega kompleks:-\

9 lata 6 miesiąc temu #987236 przez basiek149
Lidziun ja zamawiałam na allegro u użytkownika magmaris i fakt byłam i jestem zadowolona. ale jeszcze kasandra jakiegoś polecała ale nie mogę sobie teraz przypomnieć kto to był... :dry: musiałabyś się jeszcze jej zapytać i wtedy sobie porównać tych dwóch.

pesq ale ty naprawdę ładnie wyglądasz i w ogóle nie widać tych kg o których mówisz! piękna mama z Ciebie :* i daj znać jak po lekarzu :)

jurada ja od zawsze nie lubiłam swoich bioder i ud, a teraz to w ogóle czuję się w tych miejscach ogromna. ale nic, trzeba z tym żyć a później będziemy się martwić co dalej :)

co do domu to dziękuję ale same widzicie, że mamy jeszcze mnóstwo roboty. fakt parter jest już zrobiony, mamy podłogi, drzwi i meble, schody też są zrobione ale zostaje jeszcze tam góra do wykończenia. a jak to się zrobi to w końcu będą mogła myśleć o duperelkach jak dodatki...mmm...:)

u mnie dziś gorąca linia, dzwonił już mąż, siostra, tata, z drugą siostrą piszę sms-y..., o 15.00 z pracy wraca mama i też już wczoraj zapowiedziała, że będzie dzwonić tak więc czekam :)

9 lata 6 miesiąc temu #987237 przez glooria
Właśnie wrocilam z pracy
:sick: dalej niz widzę

Basiek trzymaj się
teraz tylko spokój najważniejszy

9 lata 6 miesiąc temu #987238 przez kropka 889
jurada ślicznie wyglądasz aaaaa :)
u mnie 170 cm i 60kg
lidziun serdeczne gratulacje :)
Basiek zazdroszcze własnego domku, napewno bedzie tam ślicznie po urządzeniu go w całości

9 lata 6 miesiąc temu #987240 przez basiek149
glooria biedna... mi zawsze pomagała zwykła, mocna herbata, bez cukru bez niczego i wtedy mi przechodziło. może spróbuj?

9 lata 6 miesiąc temu #987246 przez pesq
Eh zrobilam obiad i teraz czekam - musze zjesc za 30 minut (ehh2 :P ) i zbierac sie do tego diabetologa. W ogole znow mnie boli brzuch jak na okres 2 nospy slabo pomogly. Nie jakos mocno ale boli.. wkurza mnie to! Bo bylam juz z tym 2 razy na IP mowilam mojemu ginowi i mowia ze to fizjologiczny bol ... a ja sie boje :pinch: :pinch:

9 lata 6 miesiąc temu #987247 przez glooria
Nic nie przyjmuje moj żołądek nawet wody
dobrze ze maz w domu polozyl emilkę to i ja idę na drzemkę

Ryczec mi sie chce

9 lata 6 miesiąc temu #987250 przez Sylwia-89
Glooria, biedactwo chyba jakiś wirus Cię dopadł :(

Przyszła pościel dla mojej niuni :)

Zamówiłam taką, w której skład wchodzi też podusia i kołderka :)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #987260 przez Zazanna
Juradka mam równo 170 :) Poszło mi w tyłek, uda –pierwszy raz w życiu mi się obcierają i w „łapy” –w sensie tam gdzie miałam bicepsy teraz mam galaretę i są wieeeelllkieee.. i w plecy też mi poszło.. i w biust, bo miałam małe b, a teraz mam stanik d… I w buzię mi poszło :P
W sumie tylko łydki mi się nie zmieniły ;)

Agata bez obciążenia miałaś? Dziwne hmm. Ja też wszystko na raz robiłam i mnie tak pokłuli, że do tej pory mam „dziurki” z siną otoczką na obu rękach ;)

Gloria mi na mdłości pomaga ..zimne mleko. Kurcze, może powinnaś do lekarza pójść? Lepiej żebyś się nie odwodniła.. Pij dużo choćby i na siłę ! <tuli>

Pesq Biedaku :* A co masz na obiadek dziś? :)

Sylwia jaka słodka falbaneczka na podusi! <3

U mnie dziś młode ziemniaki z koperkiem i jajkiem sadzonym i mizeria –miał być kurczak, ale Stefanek zwalił pokrywkę z miski i zjadł –oczywiście zapewne dzieląc się z Grażką, bo jak jej dałam jeść to ona tak średnio.. (z resztą tego mięsa było więcej, niż on waży -w sensie niż koteł) ..i tak się dziwiłam, że co jej jest, że nie głodna… -.-‘ Już nie wiem gdzie i jak rozmrażać mięso. Na szczęście uwielbiam jajka sadzone z ziemniakami ;)
Czasem mam wrażenie, że Stefanek jest kotem ninja B)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987262 przez kasandra9
Hej Mamusie:) potem nadrobię co tam naskrobałyście, bo dopiero wróciliśmy z zakupów, odebraliśmy paczke Agaci i wszystko jest super!!!! Praktycznie wszystko polskie i wydaje sie dobrej jakości, pościel, przewijak, przescieradla:)
Jeden rożek identyczny jak pieluszka, która ost. Zamówilam:)
JesCze jest kubek do spłukiwania glowki, fajna sprawa! Tylko zapomnialam zrobić focie:)))

9 lata 6 miesiąc temu #987263 przez Zazanna
Kasandra rewelacja ! :)
Najbardziej podoba mi się komplecik do łóżeczka :)

9 lata 6 miesiąc temu #987264 przez jurada
Kasandra super... Ja muszę przewijak zamówić i pościele z ochraniaczami chciałam i przybornikiem na łóżeczko...
Podaj sprzedawcę to sobie zgladne co ma.

9 lata 6 miesiąc temu #987265 przez kasandra9
ja zamawialam u babymarket24 pieluszki, podklady, itp. Teraz te rzeczy od Hubi World i jestem Zachwycona:) pościel jest cudowna, piękny kolor.
Lidziun, jaka Ty drobinka! Ślicznie wygladaliscie! Dużo szczęścia!:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia