BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #987313 przez anisia27
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987314 przez anisia27
Haha jednak sie dodalo...juz tego nie rozumiem! :angry:

Popycham post

9 lata 6 miesiąc temu #987315 przez Agata28
Asiek jaki brzusio <3

9 lata 6 miesiąc temu #987316 przez Agata28
truskawki to symbol wrześniówek :laugh: muszę coś dla mojej małej z truskaweczką kupić :P

9 lata 6 miesiąc temu #987319 przez asiekasiek
Anisia ja też nie mogę z tel dodać zdjęć :dry: przesyłam je na poczte i z laptopa dodaję :S jaki brzusio ślicznie :)

Agata dziękuje :) i dodaj swój brzuszek:) Mój rośnie z dnia na dzień :D nawet sama to widzę!! i kup koniecznie coś dla Alicji z takim symbolem ;)

9 lata 6 miesiąc temu #987321 przez asiekasiek
A tak w ogóle byłam przesadzić pomidorki koktajlowe i paryczki chili do większych donic żeby już rosły sobie i owocowały. i jejku jak zmęczyłam się :S bo musiałam schylać się :unsure:

9 lata 6 miesiąc temu #987322 przez AgusiaKRK
Kochane, kiedyś była dyskusja o ochraniaczach na łóżeczko. U nas się dziś sprawdziło. Franio jest bardzo aktywny na brzuszku, podchodzi do góry w moment. Odeszłam od niego na chwilę, wróciłam i tak go znalazłam.

Załącznik nie został znaleziony

Bez ochraniacza jego główka uderzyłaby w szczebelki.

9 lata 6 miesiąc temu #987323 przez asiekasiek
Agusia jak słodko śpi bobas :D!! CO za śliczności!!! Chcę już wrzesień!!! A i jednak sprawdzają się te ochraniacze :lol:

9 lata 6 miesiąc temu #987324 przez Kasia888
Agusia jaki śliczny Franio :woohoo: :silly:
ochraniacz i rożek też mi się podobają :) ;)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987325 przez kasandra9

Agata28 napisał: truskawki to symbol wrześniówek :laugh: muszę coś dla mojej małej z truskaweczką kupić :P

To i ja muszę kupić, jednego dnia słuchajcie we wrześniu zrobimy sesję truskawkową :D
Franio jest słodki i pościel ma super, też kupuję z tych kocyków, koniecznie!!!!!!!!!
Fajne macie brzuszki, mój tez rośnie;) Asia, Twoja lubi arbuza, a moja pierniki od wczoraj jej mega smakują;)
Jejku, muszę chyba się wziąć za przemeblowanie w komodach, bo nie mam gdzie położyć Agatkowych zakupów:)
Jutro uderzam do 5,10,15 na wyprzedaże!:) Byłam dziś, bo ok. miesiąc temu założyłam tam kartę i niby -30% w ciągu 30 dni do zrealizowania, ale ...np. dziś pani powiedziała, że mają -40%od białych cen, przy czym te pomarańczowe to i tak był min. -50%, zatem bez sensu te rabaty, dlatego uderzę na pomarańczowe;))))) Przejrzę listy, co mi jeszcze się przyda, bo dziś byłam z mężem i myślałam, że on taki niechętny, żeby coś kupić, ale mówi, że co on ma oglądać, jak wszystko ładne i żebym kupiła co trzeba itp., więc ustaliliśmy, że jutro uderzę i coś kupię naszemu Robaczkowi:) Przejrzę listy i zobaczę, co mi potrzeba :)

No a zeberki są suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!:)

9 lata 6 miesiąc temu #987328 przez Agata28
AgusiaKRK gdzie zamawiałaś ochraniacze? Przez allegro? Pamiętasz nazwe użytkownika?
Oj tak Kasandra, będzie sesja truskawkowa ;) można ekstra jajka muchy doszyć lub dokleić :P
Anisia też już duży brzuszek! Rzeczywiście rozmiary się wyrównują :) ja jeszcze potrzebuje parę dni/tygodni aby wam dorównać :-) w czwartek zaczynam 28 tydzień to zrobię zdjęcie

9 lata 6 miesiąc temu #987329 przez kasandra9
Agatko, nie wiem, czy to ten użuytkownik, co Agusia zamawiała, ale dziewczyny tu zamawiały kocyki (ja mam w obserwowanych, bo też będę:)), mają też takie pościele z ochraniaczami jak u Agusi, także podrzucam:)
allegro.pl/komplet-kocyk-minky75x100-pod...ory-i5298402778.html

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987330 przez AgusiaKRK
Agatko, użytkownik karolcia, wybór kolorów i wzorów.
EDIT: link allegro.pl/ochraniacz-obijacz-30x150-min...ory-i5106341785.html
Ma ochraniacze i rożki, można w jednej przesyłce.
Podziękowania: kasandra9

9 lata 6 miesiąc temu #987332 przez Agata28
Dziękuje dziewczyny :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987335 przez pesq
Hej kochane - macie cudowne brzuszki. Wszystkie mamy :)

Co o ochraniaczy - no ja mówiłam, też zamówiłam i mam ale ciągle się waham czy ich użyć. Bo to z tym uduszeniem to chodzi o to, że dziecko miałoby buzie przyłożyć czy jak? wyjaśnijcie :(

Co do lekarza - dowaliła insuliny.. i kazała się usmiechnąć trochę, powiedziała że coraz więcej dziewczyn smutnych albo strapionych w ciąży spotyka.. może coś w tym jest :pinch: . Powiedziała, że (tak jak myslalam) wzrost cukrow jest naturalny na tym etapie ciąży. Walczymy dalej.

Jeny dziewczyny jak mnie brzuch bolał dzis - mimo 2 nosp ledwo dolazałam do lekarza. Normalnie bóle jak na okres - znooooowu. I zadzwonilam do gina - standardowo - nospe+kąpiel+leżeć i jak nie przejdzie/złagodnieje do jutra to IP albo przyjechać. Jeszcze coś mnie tam ćmi ale już o wiele wiele mniej.. Ale przez moment az się zagotowalam tak bolalo.

W ogole Asia historia dla Ciebie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia