BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #987266 przez jurada
Po d hubi World tez zamawiałam ale tylko rożek i pieluchy tetra flanela jakos nic więcej mi nie wpadli w oko...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987267 przez Zazanna
Co sądzicie o metodzie karmienia BLW ?
babyledweaning.pl/index.php

Moja przyjaciółka ją właśnie stosuje i sobie zaczęłam czytać, bo "pierwsze słyszę" i póki co wydaje mi się fajna i ciekawa :)

9 lata 6 miesiąc temu #987268 przez Zazanna
kgj

9 lata 6 miesiąc temu #987269 przez Zazanna
:)

9 lata 6 miesiąc temu #987276 przez anisia27
Ja dopiero 10 kg przytylam... mam 173 i waze 78 kg jakos mi waga stanela w miejscu.... :blink: i jakis taki brzuszek maly, ze czasami to ja w ciazy sie nie czuje :(

9 lata 6 miesiąc temu #987279 przez basiek149
Sylwia-89 śliczna pościel, fajne żywe kolorki ma :)

kasandra fantastyczny przewijak :D mam taki sam :D przemyciłaś zeberki dla Agatki heh :)
w ogóle ty już chyba masz wszystko co? bo ostatnio kupujesz i kupujesz :) a rożek wzięłaś z usztywnieniem czy bez?

mąż przed chwilą dzwonił, że jest w Wadowicach...też chcę...:( na szczęście już wracają. obżarli się kremówek i będą się kulać do domku :)

9 lata 6 miesiąc temu #987282 przez glooria
Właśnie obudzila mnie kosiarka
noszz akurat dzisiaj
super zakupy
i piekna pościel

Obiadki kremowki... dziewczyny oszczędźcie mnie dzisiaj

9 lata 6 miesiąc temu #987285 przez jurada
Basiek a twój mąż z tych domyślnych ze ci kupi czy z tych mniej i sam zje bez wyrzutów sumienia... Mój to raczej z tych drugich... Nie raz idę do samochodu a tak papierki po batonikach. Albo ze spodni wyciągam przed praniem:) kiedys mu zwróciłam uwagę to powiedzial no ale ty wiecznie na diecie wiec wole zjeść żebyś nie widziała bo to pewnie wkurzające... Boo wkurzające tak samo jak te nieszczęsne papierki...

9 lata 6 miesiąc temu #987286 przez Sylwia-89
Coś dla tych, którzy nie szczędzą uwag w kierunku naszego wyglądu ;) www.facebook.com/nieperfekcyjnamama/phot...799215786725/?type=1

9 lata 6 miesiąc temu #987287 przez Kasia888
Jurada faceci nie potrafią się obejść bez słodyczy :laugh: mój zjada całą tabliczkę czekolady naraz. bo w sumie po co zostawiać na później ;)
Kasandra fajne rzeczy, szczególnie ta pościel jest śliczna :P

9 lata 6 miesiąc temu #987290 przez asiekasiek
Ja przyjechałam z Krk. ufff. byłam jeszcze na zakupach i kupiłam dla małej body
www.smyk.com/cool-club-body-dziewczece-z...ubranka-dla-dzieci-p chyba Jurada kiedyś takie kupiła:) jejku z mamą byłam i nie podobają jej się bo brzydkie kolory wybrałam itp i materiał jakiś taki... jejku tej baby to nigdy nie zadowoli się :p
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
byłam jeszcze u siostry i 4 lipca jadą nad morze... ale im fajnie :( powiedziałam, że za rok do Chorwacji jedziemy, a ona do mnie i znowu rozmyślisz się wcześniej. Trochę wkurzyła mnie bo kurcze w 32 tygodniu ciąży jechać 12 godzin to nie za fajnie... i jej powiedziałam, że proponowałam beiszczady czy słowacje 3h drogi... ehhh

Asiulek to muszę wybrać się do zoo jak nie w tą niedzielę to w przyszłą. Bo w ten weekend ma padać podobno :unsure: Co do czytania ja swojej czytam:D kupiłam nawet w auchan książeczki z bajeczkami:)

Jurada właśnie jak napisała Asiulek fajnie wybrać się z domu, bo tak jak ona mieszkam na wsi i mam na co dzień to, ale pojechać do innego miejsca to tak fajnie:) Co do kupowania mojego męża. Sobie idzie po piwo a mi nic nie kupi :angry:

Mysia ja swoją teraz czuje wysoko, ale są momenty że czuje ją nisko, ale nie tak nisko jak kiedyś.

Agusia to super, że Franio takie głodomorek :) niech je i rośnie :D widziałam wasze zdjecie na balkonie:D Śliczna mamusia z Ciebie:D

Zazanna co do czytania dla siebie książek tez mi nie wchodzą i też miałam nadzieję że taeraz będę całymi dniami czytać. A tu się nie chce :P i Ty to masz z tymi kotami... ehh powiem Ci że mój nie wyskakuje na meble jakoś od małego był goniony. Kiedyś coś leżało w kuchni na stole jakieś kanapki z wędliną.i Bonifacy był na krześle i nie widział mnie bo miałam wchodzić do kuchni i tak z korytarza z ukrycia oglądałam i ten tak łapką po tym stole przymierzał się wziąć czy nie... wyskoczyć czy nie i na szczęscie miałkną jak pipka nie jak kocur i zeskoczył ze stołka :D oj dumna z niego byłam :D

Lidziun ślicznie wyglądałaś!!!!

Basia jak ci fajnie:) własna kuchnia !!! Super. pomału urządzicie się :) aaa całe mieszkanko super ;D jejku jakbym chciała tak już mieć we wrześniu wyślę wam zdjęcie domu przed budową i po, bo przebudowaliśmy z tzw. "chlewiku" tam fundamenty i część ścian została a część dobudowaliśmy i nadbudowaliśmy :D tylko jak dach zrobimy to wtedy coś widać będzie :P

Kasia to dobrze, że lepiej czujesz się.

Gloria to połóż się i odpoczywaj!! Tylko pewnie łątwo mówić pierworódce, ty już masz dwie dziewczynki do zajmowania się :whistle:

Dziewczyny śliczne brzuszki. Fakt wszysykie zrównałyśmy się juz ;)

Kassandra rewelacja to co zamówiłaś:D a powiedz mi, no napisz :P czy ten przewijak gdzie się montuje ?? bo może ja bym sobie takie coś zakupiła :whistle: bo Asiulek pisała kiedyś że po porodzie kręgosłup boli :whistle: Jejku dwa rożki zamówiłaś:D Super to widzę że mała będzie taką księżniczką :D ja wyrodna matka pożyczony mam :P

Sylwia haha niezły tekst:D muszę go kiedyś wykorzystać na jakieś nie lubianej osobie :evil: :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #987291 przez asiekasiek
Kassandra możesz podać linka do tego hubi world bo nie chce mi go odnaleźć w allero:(

9 lata 6 miesiąc temu #987292 przez basiek149
asiekasiek rozkładasz mnie na łopatki ostatnio :D nie wiedziałam, że ty taka cięta jesteś na ludzi :D strach ci zajść za skórę bo zaraz masz przygotowaną odpowiedź :D ale przynajmniej na forum dzięki takim opowieścią jest śmiesznie :D

jurada kremówki akurat pewnie teściu dla mnie zakupił bo tylko my dwoje jesteśmy tak cięci na słodkie :D ale jeśli chodzi o męża to złego słowa powiedzieć nie mogę bo jak gdzieś wychodzi to albo mnie pyta czy coś mi kupić albo sam kupuje jakieś łakocie :)

Sylwia ale się uśmiałam z tego tekstu :D

9 lata 6 miesiąc temu #987293 przez basiek149
asiekasiek tu masz link do tego użytkownika kasandry
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
Podziękowania: asiekasiek

9 lata 6 miesiąc temu #987294 przez Zazanna
Zjadłabym kremówkę... :blush:

Moja kotka też nie wchodzi na nic, tylko ten mały kocur jest nie do ogarnięcia.... Jak dla mnie to nie jest kotek domowy -on jest jak Indiana Jones ! Dusi się w mieszkaniu i potrzebuje adrenaliny i wolności i jakbym go wypuścił to pewnie okazałby się lwem ! B)

Asiek śliczne te body ! Dla dziewczynek są takie piękne rzeczy.... <3
Po wypłacie pójdę na zakupy -kupię coś sobie i kupię coś małemu :) Pójdę nawet do Smyka, a co ! :D

Usiadłam do maszyny, bo chciałam skrócić spodnie, ale mi się nitka urwała, no i się wkurzyłam. Ale mówię ok. Nawlekłam -znowu się urwała. Zmieniłam igłę, bo zapomniałam, ze mam w maszynie włożoną igłę do grubych materiałów, a spodnie dresowe, więc cienki. I co ?? I znowu się urwała!!! AAAAA rgrgrggrgrggr :angry: :angry: :angry:
No tak mnie szlag trafił, że spakowałam wszystko i odłożyłam na "kiedy indziej" :angry:
Miałam ochotę wywalić tą maszynę przez okno :/
Nawet szyć w ciąży nie mogę, bo się za bardzo denerwuję jak mi nie wyychodzii... ZERO cierpliwości mam :( :( :(
A chciałam sobie spódnicę uszyć -mam taki ładny materiał czerwony, błyszczący i chciałam taką "z koła" mocno rozkloszowaną ciut za kolano i zrobić ją na mój "stary rozmiar" aby mnie motywowała potem do wrócenia do wagi i co ? I dupa. Nawet do wykroju nie siadam. Mam nadzieję, że mały będzie w miarę spokojny i uszyję sobie po porodzie :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia