- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agata dzięki za stronkę śliczne te kiecuszki poszperam tam na stronie. ale zajde jeszcze do Top Secret może mają takie kiecki co Kassandra ma. I jeszcze do Twojej Ubieralni zajrzę bo okazało się że jest w galerii, która nie znajduje się na drugim KRK Dzięki dziewczyny za polecenie sklepów Kassandra ca jak cenowo jest w Twojej Ubieralni???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/wanienka-z-korkiem-mata-zebra...390-i5384719790.html
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek nowy odkurzacz „się wybiera” –no nic czekam cierpliwie;)
Niedługo mam imieniny, więc pewnie dostanę „niespodziankę”
Basiek przez Twoje kremówki muszę iść dziś do cukierni i też zjeść
W ogóle muszę się podnieść, wykąpać, iść do apteki i po truskawki, to w sumie przy okazji wejdę do tej cukierni…
Truskawki będą naszym znakiem rozpoznawczym jak się spotkamy już z Maluszkami Np. każdy Maluszek będzie musiał mieć na sobie kawałek czegoś z workiem truskawek
Czy Wam też co chwila leci krew z nosa? Mi ze 4 razy dziennie :/ Niby nie jakoś mocno, ale tylko wydmucham nos i cała chusteczka czerwona, a jak nie wydmucham to nie mogę oddychać, bo mam cały zalepiony od krwi wggrrr –przepraszam za taki temat od rana
Sylwia i dlatego będę rodzić z Mamą –T. nie chce, a ja go nie chcę zmuszać, bo to jednak indywidualna decyzja i jeśli facet nie chce to nie powinien tego widzieć
Pesq ja chciałam strasznie monitor i byłam na 100% pewna, że kupię i wybrałam sobie wtedy „aniołka”. Przeczytałam miliard tematów w tym zakresie i dziewczyny polecały –to jest z płytkami, np. www.mall.pl/elektroniczne-nianie/angelca...P1Y14W0JwhoC9u_w_wcB –no ogólnie z tej firmy są polecane i można kupić używany dość tanio, bo nawet za 100 zł. Osobiście nie używałam, więc z mojego doświadczenia nie powiem, ale z tego co wyczytałam, to ten bym kupowała
A teraz po wszystkich rozmowach z koleżankami, które miały, z T., z Mamą itd. postanowiłam nie kupować, chyba że młody się urodzi za wcześnie –wtedy obowiązkowo kupimy. No i jeśli się okaże, że jednak mam problem ze spaniem (ja –nie dziecko), bo się zamartwiam o niego, to wtedy też kupię
Magda to Ty już masz kawał córci w brzuchu! Ciekawe ile mój już ma
Ja nie idę do szkoły, bo ćwiczyć mi nie wolno, a plan zajęć u nas zakłada głównie ćwiczenia, więc bez sensu. A merytorycznie przygotuję się sama Oddychać na szczęście umiem
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo się przejęłam jak przeczytałam i mąż też jak mu mówiłam...
Pesq, co do mamy i chrzestnych to się nie przejmuj, nie jej biznes w końcu.... Ja bym pewnie odpowiedziała że to fajnie ze on się zgodził, ale szkoda ze Wy nie;) a z tymi ubraniami to tez... Olej to..... Czasem z ludźmi tak to już jest.
Zazanna, Super wyglądasz!!!!!! Juradka, Ty też!! Takie z Was laski że nie ma wątpliwości że po porodzie to już w ogóle będzie ogień
Lidziun!!! wszystkiego najlepszego Kochana, wyglądadaliscie pięknie:) cieszę się że wszystko się udało i poszło zgodnie z planem:)
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Asiek masz rację, musimy na siebie uważać. Ja już też ograniczę chodzenie i będę więcej odpoczywać. Nie może być tak, że chodzę i mnie kłuje
Sylwia mnie też rozśmieszyłaś z tym facetem, normalnie też się uśmiałam
Pesq matki mają tendencje do wtrącania się, ale Twoja przegięła. Nie przejmuj się pewnie jej odbija, że zostanie babcią
Dziewczynki przed chwilą dzwoniłam i w końcu udało mi się zapisać do szkoły rodzenia i tak się cieszę zaczynamy w poniedziałek. Tamta szkoła nie ruszyła w związku z tym będę chodzić do szkoły na Ursynowie. Zajęcia już się zaczęły, ale babeczka taka miła powiedziała, że mnie dopisze.
I mój mężuś jęczy, ale nie ma wyjścia będzie musiał ze mną chodzić i koniec
Na najbliższych zajęciach ma być o porodzie i o oddychaniu, myśle że nikt nie będzie zmuszał do ćwiczeń. Powiem o tych moich kłuciach i raczej w ćwiczeniach brać udziału nie będę.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiek, z tym szpitalem to jest normalnie masakra. Jak człowiek ma komukolwiek zaufać? Na szczęście Twój lekarz jest konkretny i się napewno Tobą dobrze zaopiekuje, tymczasem sobie włącz tryb relaks i nic się nie martw, czytaj Kubusiowi i zobaczysz, jeszcze urodzisz po terminie tak jak dziewczyny już przepowiadaly
Agusia, ach, jaki ten Franio jest cudny! i ten rożek jak piękny, idealnie nadaje się do mojego planu kolorystycznie, ale chyba aktualnie niedostępny w tym wydaniu... Ale jeszcze poszpieguje, może się znajdzie;)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia, jak Cie będzie kluc to najlepiej właśnie ćwiczenia tylko obserwuj i może jak będziesz w domu soe lepiej czuła to najwyżej wtedy spróbować można:)
Zazanna, ja chyba też się doedukuje sama, bo bez męża jakoś mi się nie uśmiecha chodzić do szkoły rodzenia a przecież jak ja będę w pl to on jeszcze w uk, wiec nie da rady iść razem. Poza tym mam nadzieje ze dziewczyny się podziela wiedzą
Może ktoś wie czy są jakieś kanały na YouTube np gdzie są jakieś "ala tutoriale"
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tu jest porównanie z przed dwóch tyg i dwa dni temu , ale szczerze to na zdj aż tak nie widać jak po ubraniach....
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
24 tyg
Załącznik nie został znaleziony
26 tyg
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego dnia Kochane!!