- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia - ciesze sie ze dobrze sie czujesz. U mnie też już dziś z brzuchem ok mimo, że kremówek nie moglam skosztować
Co do rożków - mam dwa nieusztywniane (jeden w zestawie z posciela w sówki, jeden dostalam od mamy blizniaczek)
Glooria - jak Twoje przeciwciala? Tak myslalam o tym..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zaz i inne dziewczyny apropo monitora oddechu (ukryje ten post żeby nie spamować, jak zaitneresowane to rozwincie:) .
Dziś mam.. urodziny! 27 wyłączyłam powiadomienie na fb bo nie chce żeby mi na sile wszyscy pisali życzenia.. na razie dostalam od siostry, mamy, siostry męża, męża i tesciowej.. i to mi wystarczy . Z tej okazji zjadlam mieczke owocow wieksza niż zwykle... I nie uczulily mnie ani czeresnie ani nektarynki, ktore zawwsze uczulaly!!!! No i w nagrode pojedziemy chyba poszukac wózka po poludniu,...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja też zawsze wyłączam powiadomienia z urodzinami na fb bo wszyscy piszą, a tak naprawdę zależy mi aby moi najbliżsi pamiętali
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Żebyś była taką silną i fajną przyszłą mamusią jak do tej pory
i zdrówka dla Agatki
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Dziś przyjeżdżają moi rodzice, chyba jakiś obiad powinnam zrobić, choć nie chce mi się...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zazanka, co do krwi z nosa - ja też mam coś w tym stylu, bo nie leci mi ciurkiem, ale muszę co najmniej 1x dziennie smarknąć i zawsze jest czerwona chusteczka.
O wanienkach jeszcze za bardzo nic nie wiemy, ale na pewno mąż wynajdzie odpowiednią W ogóle to mój jest naprawdę zaangażowany, bo wszystko najpierw obejrzymy jak on coś znajdzie i jak ja coś planuję, to Mu pokazuję, także cieszę się bardzo.
Asiu, co do sukienek...najpierw nawiedź Top Secret, może Mohito - teraz są mega przeceny, to powinnaś coś znaleźć. W jednym i drugim widziałam takie luźne fasony i spkojnie można w tym na weselicho uderzyć. Ta Twoja Ubieralnia jest droższa - ta moja niebieska sukienka to 189zł., więc drożej niż w TS, mimo że swojej malinowej nie kupowałam na żadnej przecenie akurat (to dziwne jak na mnie, bo jestem łowcą okazji:P), tylko moja teściowa ma tam jakiś rabt 15% czy jakoś tak, więc ok. 150zł. zapłaciła. Nie jest to jakiś duży sklep, taki może bardziej "mamowy", no ale ta sukienka mi się bardzo spodobała, jak tam zajrzałyśmy. Fajnie się pierze, nie gniecie się, a już chyba ze 3x ją prałam. Daj znać, co kupiłaś!!!!
Dobra, ogarniam tyłek w troki i zbieram się, podjadę do sklepu, chyba jakieś mięsko kupię i zrobię sos...
Pesq, stooooooo lat!!! To jeden rocznik jesteśmy )) i dla Agatki od Agatki też, bo przecież skoro dwupak, to obie świętujecie! No i już wiem, czemu się dogadujemy dobrze i zdarzają się podobne myśli - ja zawsze się świetnie z bliźniętami dogaduję po prostu;) Od zawsze moją przyjaciółką jest jakaś "bliźniaczka", mój mąż bliźnięta i mój teść też mnie zawsze lubił i też bliźnięta;)
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
sto lat i wiecej uśmiechu na codzień
Co do antycial to wiem tylko tyle ze mam i ze w pon (chyba) mam wizyte w tej sprawie z konsulatem
Kurcze tak dlugo spac zazdroszcze ja od 5 lat na pewno max do 8
No ale to uroki matkowania
Kasandra bo czasami trzeba z gory i dosadnie powiesziec o co nam chodzi
a moze Twoja mama z gory pomyślała o dniu ojca i dlatego go zabiera hmmm?
Na wszelki wypadek mniej cos w zanadrzu
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq! wszystkiego naaaaajlepszego kochana, dużo siły przede wszystkim zdrówka, miłości, szybkiego i szczęśliwego rozwiązania dużo uśmiechu na tej ładnej buźce i zero zmartwień , 100 lat !
Basiek, dobrze, że już lepiej się czujesz kremówki wyglądały pysznie
Zazanka, mnie też się zdarza że leci mi krew z nosa, kiedyś rano wstałam i miałam całą buzię w krwi :/ ale czytałam że to się może zdarzać na naszym etapie ciąży
Fajniutka ta wanienka z ikei
Dzisiaj też ma urodziny mój brat, ojciec i szwagier więc widzę że urodzinowy dzień dzisiaj
a ja opycham się słodkościami od rana i czekam aż po pracy mamusia podrzuci mi truskawki i banany, bo chodzi za mną koktajl
aaaa i śliczne macie brzuszki, w ogóle nie widać żadnych kg więc nie chcę słyszeć że któraś mówi że jest gruba piękne mamusie ! i koniec
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
tutaj cytat
Po uszyciu (i przed oczywiście) NIE NALEŻY PRASOWAĆ MINKY! Ponieważ traci on swój urok nawet po przeprasowaniu go po stronie tkaniny bawełnianej, z którą to był zestawiony. Przez prasowanie, wzór, który jest ozdobą spłaszczy się i nie będzie już taki widoczny. Nie mówiąc o tym, że przystawiając gorące żelazko możemy spalić nasz materiał.
no i teraz zgupialam jak to jest jak kocyki czy te łóżeczkowe ozdoby sa z bawelna ktroa trzeba będzie pracować
Ja mam kocyk ale z obydwoch stron jest munky i nigdy nie prasowalam ale co z tymi co sa z bawelna np ochraniaczami
... co do dziewczyn i kocykow to starsza tylko przytula sie jak idzie spać ale jak byla mała to zachowywala sie jak emilka teraz czyli przed zasnieciem smyra koncem kocyka nosek
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Pesq! Wszystkiego najlepszego!
Kurde skleroza nie boli... Już nie pamiętam co chciałam napisać
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100