- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A koszulka przyszla expressowo, w szoku jestem. Napis chciałam taki, żeby byl do założenia i przed porodem i po:)
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
YUPPI
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Dzieki dziewczyny, musze powiedziec ze ja jestem nia (mata) zachwycona, bo w dotyku tez jest cudna, uszka zwierzatek maja takie szeleszczace wypelnienie a i kolory ten zielony na trabie i pozostale sa na zywo zywo jeszcze troszke lepsze niz na tych fotkach co wstawilam, sama bym chetnie na niej lezala
A przy okazji, jeszcze wlasnie zakupilam drugi rozek, bo po pierwsze ten minky mi sie tak spodobal jak Agusia Frania wrzucila takiego opatulonego, a po drugie widzialam ze kilka osob pisalo ze kupilo 2. No i w sumie pomyslalam, ze i tak jak juz Kornelek wyrosnie ze spania w beciku to bedzie mozna go uzywac jako kocyka/kolderki zanim jeszcze urosnie na tyle zeby wiekszej koldry uzywac, albo nawet jako kolderke do wozeczka czy pozniej nawet mate do zabawy na ziemi, wiec wyszlo na to ze nie wyrzucone to w bloto z moich kalkulacji (plus oczywiscie na koniec podjaralam sie dodatkowo wzorkiem:D )
Pesq, fajnie brzmi ta kolorowanka, wstaw jakies zdjatka albo linka jak to wyglada bom bardzo ciekawa:)
wstawiam fote rozka z ebaya:)
Załącznik nie został znaleziony
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Juradka jak Ty to robisz, ze takie piękne rzeczy wynajdujesz?
Meszku, super mata, kolory też w moim typie, a co do rożka, to moze tez zdecyduje się na drugi bo jest świetny ten minky. Tak jak napisałaś moze miec wiele zastosowań.
Jesli chodzi o kolorowankę Pesq, to można ja kupic w empiku, od 2 miesięcy przymierzam się zeby ja kupic, ale zawsze mam nie po drodze m.empik.com/kolorowy-trening-antystresow...1103906145,ksiazka-p
Oczywiscie od 3 tradycyjnie nie śpię. To już powoli zaczyna być rytuał... Chyba zacznę coś robić w tym czasie, bo oszaleję a gdzie tu do września
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sylwia wcale ich nie szukam... Poprostu wchodzę i biorę to co mi się podoba i w czym widzę moja mala.
Ze spaniem tez mam problem... Budzę sie w nocy a to na siusiu a to żeby się przekręcić na drugi bok... Ajc zamiast spać na zapas, bo we wrześniu to juz pobudki na żądanie maluszków albo co 3 godz to my juz mam pobudki...
Ale wiesz co, zawsze jak sie budzę to mam harce w brzusiu wiec nawet człowiek sie pozłościć nie może:D
Mech rożek śliczny...
Mata tez super, tez planuje zakupic:P
A u mnie deszcz za oknem:( a jutro wyjazd mam nadzieje ze się rozpogodzi do jutra!!!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Mech śliczna mata !
rożek tez, skuszę się na któregoś Z nich tez na pewno
Zazanka pisałaś wczoraj o sąsiadach i głośnej muzyce ... u mnie dziś od 6.30 za ścianą walą muzyka chyba wyjdę z siebie!!! I to jeszcze jakieś arabskie czy hinduskie gówna, no po prostu .... zaraz chyba ich zatluke
O 4 się dziś obudziłam i chyba z godzinę nie mogłam spać a tu jeszcze to .. ale idę dziś do lekarza, bo chce się przepisać do innego wiec pójdę się szykować
U mnie póki co słońce wychodzi...
Miłego dnia moje kochane ;*
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Meszku ta mata WYMIATA ! Jest przepiękna ! I rożek ma super ten wzorek, mi się strasznie podoba ten wzór z różowymi i niebieskimi ptaszkami i bym kupiła małemu, ale zawsze jest przewaga różowych ptaszków, a nie chcę żeby mi wypominał po latach jak to mówiłyście
Kasia gratulacje !!! To teraz możesz się zacząć wyżywać na uczniach !
Agatka mój pieseł jest ogólnie owocowy Wczoraj było tak: dwie łyżki dla mnie i Bartusia, łyżka dla pieseła itd. aż się arbuz skończył
Pesq super kolorowanka !!! Gdzie można takie kupić ? Też uwielbiam takie rzeczy ! Aż mi się zachciało porysować jak to obejrzałam
Ja też się budze w nocy -średnio co dwie godziny, idę siusiu i się kładę na drugi bok żeby pierwszy odpoczął -tyle, że ja nie mam problemu z ponownym zaśnięciem na szczęście
W ogóle teraz T. jak wstaje to zamyka mi drzwi od sypialni i moje zwierzołaki mi nie biegają po głowie kiedy on się szykuje do pracy i mogę pospać troszkę dłużej I teraz się budzę przeciętnie o 7:00-7:30 od kilku dni
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny zaczynam SIÓDMY miesiąc wg mojego licznika !!!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mech, rożek super i tez pisalam, ze to naprawde wielofunkcyjne moze byc:) tez mam dwa, a minky kocyk wezme i poduchę
Mój juz pojechal, ja tez wstaje, szykuje sie, dopakowuje i jadę do fryzjera! na pewno w Ciechanowie nawiedze jakies dzieciowe sklepy i szmizjerke:P oby tylko nie padalooo bo u mnie juz mżawka byla, teraz niby ok, ale nie wiem, w co sie ubraccc:/
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kolorowanka. Bardzo polecam,tak myślałam Zaz ze Ci się spodoba. Do kupienia na allegro albo w empiku.
Meszek zakochałam się w macie cudowna. Wygląda taaak porządnie.
Kochane ja tez nie mogę dziś spać.. Chyba przeziębienie mnie złapało.. Zawsze herbatę z miodem albo malinami piłam a przez cukrzyce nie mogę.. Ajc papier ścierny w gardle... A dziś jedziemy oglądać wózki bo mąż na popołudnie do pracy a póżniej... Zabieram się dalej za kolorowanki:p duże dziecko;)
Buziaki
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A macie już upatrzony jakiś model wózka?
Ja się zastanawiam kiedy zamawiać? Pod koniec lipca to chyba jednak za wcześnie -boję się, że jak go postawię, to zwierzołaki będą się tam pakować, a nie chcę tego. Myślicie, że koniec sierpnia będzie ok ? W sensie na przywiezienie go do domu, zamówić muszę miesiąc wcześniej
Ja bym chciałą aby popadało, bo mnie pyłki ruszyły i mam wrażenie, ze jakby popadało, to by się "biometr" poprawił.. bo kolejny dzień jestem rozwalona...
Jem kanapeczki z jajkiem i warzywami mniam
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.kappahl.com/pl-PL/kappahl/kids/alla-barnplagg/846691/
JA JĄ CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko żaden Kappahl mi nie po drodze, buuuuuuuuu;( W ogóle chcę taką na 162!