- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Żyję tylko nadzieją, że to nie będzie trwać wiecznie i że za jakiś czas będę miała domek, ogródek i ciszę Jak chodziłam do pracy to nie zauważałam, ze to takie uprzykrzające życie jest..
Mysia super, że wizyta udana ! Co do kompotu –ja robię tak: truskawki do garnka, zalewasz wodą i gotujesz. Dodajesz cukru wg uznania, jeśli za słodkie lub mdłe to troszkę cytryny lub kwasku cytrynowego Ja gotuję pod przykryciem na wolnym ogniu A i ja dorzucam jabłka zawsze, bo dla mnie w kompocie musi być posmak jabłka I dokładnie tak –do słoiczków Tylko do słoiczków, to wrzuć z truskawkami, to one dodatkowo wzmocnią smak w słoiczku i będziesz mogła sobie później dolać wody żeby był delikatniejszy i będziesz miała więcej
Acha i ja nie gotuję słoików już, ale to dlatego, ze u mnie ten kompocik schodzi w ciągu góra tygodnia-półtora, więc samo zawekowanie wrzątku wystarcza (w sensie wciągnięcie pokrywki do środka). Ale jeśli robisz tak na dłużej, to tak jak Asiek pisze lepiej przegotować jeszcze
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Zazanka ja dopóki chodziłam do pracy to też jakoś nie zwracałam na to uwagi, ale teraz to czasami mam ochotę ich zabić
póki co to jeszcze to znoszę, ale jak mały będzie już na świecie i będzie mi spał a ktoś zacznie walić muzyką to chyba go uduszę i nie ręczę za siebie.. no bo bez przesady, tak jak pisałaś to jest blok i jakoś trzeba się liczyć z tym że inni ludzie też tu mieszkają tym bardziej kiedy jest malutkie dziecko.
ahh też mi się marzy domek i swój ogródek <3
Sylwia, też chcę się za to zabrać bo 'gdyby coś' się działo wcześniej (oczywiście odpukać i mam nadzieję że tak nie będzie) to lepiej być przygotowanym w razie czego, bo nie wyobrażam sobie później nagle latać ze wszystkim
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Sukienkę musze dorwać, coś wymyślę! jest kilka zebrowych promocji;)))) bo normalnie to cenowa masakra.
Siedzę u fryzjera, mam chyba sto farb, nie mogę doczekać sie efektu:))) Agacia jak przystało na kobietę zadowolona, bo mnie tu szturchnela kilka razy;)
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Mój mąż wrócił z przychodni, był jeszcze u swoich rodziców na chwilę i przywiózł mi od szwagierki nową bluzeczkę. zwykła, szara ale tak się ucieszyłam bo jak mówiłam wszystko co popadnie ostatnio brudzę i zawsze się taka przyda po domu. założyłam zadowolona i poszłam jeść...taa... ja nie wiem co się ze mną dzieje, że ja nie mogę trafić jedzeniem do buzi...no masakra jakaś przynajmniej jak dziecko będzie się brudziło to nie będę tego komentować bo od razu sobie przypomnę jak ja w ostatnich miesiącach się zachowywałam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jabkimpotow takich na zimę to nie robiłam, moja mama robila dla nas truskawki, bo bardzo lubię potem rozrobić z woda niegazowana i zimą sporo piliśmy:) pewnie i w tym roku zrobi:) Asiek, u mnie też do wekowania kładzie sie szmatkę na dno garnka, chyba chodzi o to żeby od dolu nie pekl sloik od ciepla bo bezpośrednio tam gorąco (jeszcze jak kiefys palniki gazowe byly takie zwykle), choc jak ja i tak wkladam jak np. Wekuje zupę czy sos;)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
fakt stnik sportowy lepszy jak coś może...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja właśnie zrobiłam porządek w szafie, dużo ubrań zdecydowałam się wyrzucić. Z ciężkim srecem, ale miejsca mi już brakowało i miałam dużo takich, których już z rok na siebie nie wkładałam.
Ja mam na razie jedną koszulkę do karmienia z pięknej mamy i jeden stanik z h&m
Kasandra wrzucaj zdjęcie fryzurki
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zaraz biorę się za gotowanie zupy ogórkowej ochota mnie naszła a z ogórków małosolnych zrobiły się już kiszone
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
zgadnijcie co dzisiaj zjem
Aaaaa
bigos i kluski śląskie
Wróciłam z zakupów bo duzo promocji w george bylo i obkupilam dziewczyny moje
Co do koszul to ja mam dwie i jedna pizame do szpitala w jednej juz spie bo taka fajna i wygodna
Ja jak bylam w szpitalu to dwie mi nie wystarczyly ba dzień bo albo krwia mnie upackali albo grzanka mi z dżemem upadla albo jakas kroplowka ...
pewnie pecha mialam
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
i nawet nie mów tak o tych koszulach w szpitalu...trudno będę chodzić w brudnych więcej niż 2 nie kupię!
mi już w necie pojawiły się dzisiejsze wyniki moczu, wysłałam wyniki do gin i odpisał, że wyniki są ok czyli tak jak mówił od początku, że to nie żadne bakterie są winne bólom podbrzusza tylko naciskanie małego na szyjkę. mój wspaniały gin