BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #987659 przez basiek149
allegro.pl/dyskretna-koszula-ciazowa-i-d...rek-i5290992324.html

ja się chyba w końcu na tą zdecyduje, tą szarą oczywiście :D albo ta w kratę też fajna, miętowa w sumie też by przeszła ;)
wydaje mi się, że taka będzie wygodniejsza do karmienia bo pamiętam jak siostra do szpitala pożyczyła mi taką swoją z tymi guziczkami po boku to pomimo, że tych guziczków nie używałam to non stop sama się rozpinała i trzeba było się pilnować żeby nie świecić cycuchami :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987660 przez jurada
Mi tez ochota na truskawki minęła od tego feralnego znaleziska :sick:
Za to tez mam czereśniową ochotkę :) i nie otwieram czereśni bo pewnie bym długo nie pojadła :)
Jeszcze czekam na wiśnie mniam ten kwas<3 aż mi ślinka cieknie :)

9 lata 6 miesiąc temu #987661 przez Zazanna
Juradka to może ja przespałam ten deszcz? :)
Dziewczalneyny ona wszystko je :) Np. siadania i podawania łapy T. ją nauczył na surową marchewkę :) Choć teraz marchewka jej się :) Byle nie prosto z lodówki, bo psie ząbki wolą temperaturę pokojową :)

Ja też się ciągle brudzę :P BEZ przerwy :P Teraz to już się przebieram na wieczór przed powrotem chłopaków, a tak to chodzę w poplamionym, bo mi szkoda zmieniać co 2 minuty :)

Basiek mam ten sam problem z koszulami.. Mam tylko jedną, a te co mi się podobają, to drogie..

Truskawki to się już takie sobie w smaku robią.. te co wczoraj kupiłam -fatalne.. :(

A do szpitala mam tylko ..kapcie ;) Niebieskie ;)

9 lata 6 miesiąc temu #987664 przez Kasia888
Anisia wczoraj przy tym szybkim jedzeniu nie sprawdzałam każdej, ale następnym razem nie będe ryzykować ;)
Przypomniałam mi się fotorelacja truskawkowa :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu #987665 przez jurada
Jej! Czerwcówek w dwupaku już niewiele zostało... Ajjj jak ja im zazdroszczę, że już tulą swoje maluszki :unsure:

9 lata 6 miesiąc temu #987666 przez asiekasiek
Jurada jeszcze troszkę i my będziemy tuliły nasze maleństwa :)

Kasia czereśnie pyszne są też :) mniam mniam:)

Basia koszula powiem Ci że bardzo ładna aż szkoda, że ja już mam dwie bo bym sobie taką kupiła... bo dwie potrzeba w szpitalu, trzeciej chyba mi nie trzeba nie??

9 lata 6 miesiąc temu #987667 przez asiekasiek
Jejku ale dzisiaj rozlazła jestem w ogóle jak taka pogoda jest deszczowa i zachmurzenie jest, to ja nie do życia jestem :( taki dzień jak wczoraj mógłby być... :dry:

9 lata 6 miesiąc temu #987668 przez basiek149
jurada ale zobacz, że po nas są jeszcze dziewczyny z października, listopada, grudnia i stycznia :) mamy już trochę za sobą i z tego trzeba się cieszyć :) 2/3 ciąży mamy praktycznie za sobą :)

asiekasiek a gdzie kupowałaś swoje koszule? na allegro?
i ja też nie zamierzam więcej niż 2 kupować choć kupno nawet tych 2 mnie strasznie boli :D

9 lata 6 miesiąc temu #987670 przez mysia5
Kasia ! :laugh: ale mnie rozbawiła opowieść o Twoim mopsie :lol: co za szalone psiaki macie :silly: chociaż ja kiedyś miałam psiaka i kochał ogórki kiszone B)
ja też muszę kupić jakąś koszulę do szpitala, a tak nie znoszę koszul :huh: do porodu ponoć dają jakieś szpitalne...
Wróciłam od lekarza i cisza.. sąsiadów chyba nie ma :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mam do Was pytanie kochane, tylko się nie śmiejcie bo pewnie dla Was będzie to banalne :cheer: jak się robi kompot z truskawek? bo nigdy nie robiłam a chciałabym zrobić :) pomożecie ? :)

9 lata 6 miesiąc temu #987674 przez mysia5
Basiek fajna ta koszulka, tak inaczej odpinana chyba :) wydaje mi się że kiedyś chyba wrzucałaś takie szare z misiem i one chyba były dość tanie :) a jeśli pomyliłam to przepraszam :)
ale te 'mamusie karmiące' na tych zdjęciach ładne, oooo rany :laugh: ciekawe która kobieta tak wygląda haha i jakie mają zgrabne nóżki, brzusie, a cycusie jakie fajne sztuczne :laugh: później się dziwić że kobiety wpadają w kompleksy :pinch: :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #987676 przez asiekasiek
Basia ja od tego użyttkownika kupowałam i bardzo milusieńki materiał jest. allegro.pl/show_item.php?item=5259714082

Mysia no widzisz co lekarz to lekarz ale jak tamten mógł powiedzieć że z toxo jest ok jak jednak wyniki nie za bardzo dobre. Ehh nie którzy to konowały!!
Kompot z truskawek robi się tak lejesz do garka 2-3l wody w zależności ile chcesz tego kompotu i wrzucasz truskawki no tak pół kg nawet więcej możesz.. ja tak zawsze robię na oko. póżniej jak ugotuje się przecedasz to wszystko żeby truskawek nie bylo chyba że chcesz żeby truskawki pływały:) i słodzisz niestety trzeba dużo słodzić ja słodzę tak min. 6 łyżek. to juz będziesz musiała próbować. Ja wczoraj robiłam kompot to dodałam jeszcze czereśni i rabarbaru :)
Podziękowania: basiek149

9 lata 6 miesiąc temu #987677 przez asiekasiek
Mysia co do zdjęć tych "PAŃ" to masz rację:) kurcze wszystkie zgrabne i w ogóle :) jedynie brzuszki widać i tyle :)

9 lata 6 miesiąc temu #987679 przez jurada
Mysia czyste umyte odszypułkowane truskawki zalewasz woda i gotujesz. Dodajesz cukier i ot cala filozofia kompotu. :)

9 lata 6 miesiąc temu #987680 przez asiekasiek

9 lata 6 miesiąc temu #987686 przez mysia5
Asiek, Jurada dziekuję :kiss: tak myślałam że to nic trudnego, ale 'kto pyta nie błądzi' :) a na forumowe mamuśki zawsze można liczyć :) wezmę się za ogarnięcie mieszkanka, włączę pranko i zabiorę się za kompocik :) a jak chcę żeby był 'na później' to zagotować w słoiczkach chyba najlepiej, tak...? :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia