BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 6 miesiąc temu #987538 przez anisia27
Masakra dziewczyny, upatrzylam sobie na licytacji uzywanie pajace 3 szt i dobrze ze siedzialam i pilnowalam co pare sekund aukcji bo w ostatniej minucie juz 2 osoby dolaczyly :blink: :blink: niby nikt mnie nie przebil bo sobie co chwila podbijalam stawkę, czekam na maila czy wygralam czy nie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987539 przez basiek149
ja też jestem strasznie rozkojarzona i w ogóle ciapa... za co bym się nie wzięła to wszystko ląduje na ziemi albo na bluzce...co chwile się przebieram bo brudzę się jak świnka ostatnio...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

w ogóle teściu przywiózł mi 2 koszyczyki truskawek i mam trochę taki opór czy je jeść czy nie...nie chcę truskawki z niespodzianką... :pinch:

9 lata 6 miesiąc temu #987540 przez anisia27
No więc udało mi się za 30 zł zakupic img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/42/76/33/5442763354 :woohoo:

9 lata 6 miesiąc temu #987542 przez anisia27
POOOPYCHAM !!!!

9 lata 6 miesiąc temu #987543 przez anisia27

9 lata 6 miesiąc temu #987544 przez jurada
Mysia którego wrzesnia masz urodzinki? Bo ja tez wrześniowa z 17 i na 17 mam termin porodu:) i to będą moje 30 urodzinki wiec jakby sie udalo to bym miała piękny prezent

9 lata 6 miesiąc temu #987545 przez basiek149
Anisia śliczne te pajacyki! :woohoo: a ten pierwszy to już w ogóle cudeńko! super zakup. gratuluje :)

9 lata 6 miesiąc temu #987548 przez AgusiaKRK

anisia27 napisał: No więc udało mi się za 30 zł zakupic img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/42/76/33/5442763354 :woohoo:

Anisia, jakie śliczne! Wrzucisz link do aukcji?

9 lata 6 miesiąc temu #987549 przez anisia27
Podziękowania: AgusiaKRK

9 lata 6 miesiąc temu #987550 przez Zazanna
Anisia piękne !!! :)

dziewczyny możecie podrzuć link do ciasta z truskawkami ? Bo go zgubilam i siedze z lapkiem w kuchni i nie mogę znaleźć :P

9 lata 6 miesiąc temu #987551 przez jurada
Anisia sliiczneeee <3

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987553 przez Agata28
Anisia wspaniałe pajacyki :kiss:

hahahah Basiek dobra historia nasza forumowa lamo :laugh: :) :cheer: :silly: biedny mężuś. Chociaż miał darmowy prysznic :cheer:
Co ciąża z nami robi:-) jedna obsikała męża, druga opluła :laugh: łatwo z nami faceci nie mają :laugh:

Ja właśnie wróciłam z zakupów. Mój brat zażyczył sobie na urodziny perfumy. Wiecie, jaki miałam problem z wyborem zapachu?! Masakra! Powąchałam pare zapachów i tak głowa mnie rozbolała, że hej :P musiałam uciekać z douglasa bo aż mi się słabo zrobiło. Wzięłam pierwsze lepsze Calvina Klein'a, nawet nie wiem jak pachną :side: :S

9 lata 6 miesiąc temu #987554 przez Agata28
Spotkałam koleżankę, oczywiście wyciągneła mnie na lody :) wczoraj też jadłam o godzinie 22 :whistle: :evil: szaleństwo!
Cały brzuch mi teraz skacze, to chyba czkawka?! Możliwe, że dziecko w brzuchu czka w takim tempie? Rytmiczne drgania co 3 sek.

9 lata 6 miesiąc temu #987556 przez Zazanna
Agatka jak drga równomiernie to na bank czkawka :)

A mój dziś cichutko cały dzień.. Na uspokojenie parę razy mnie szturchnął wcześniej.. ale jakoś tak delikatnie. No ale ja też mam dziś rozlazły dzień.. więc i on ma prawo. No ale jakby nie było oczywiście panikuję :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #987557 przez mysia5
Basiek hahahahha :laugh: będziesz od dziś naszą kochaną forumową lamą <3 :silly:
ale ja też nie mam dnia żebym się czymś nie ubrudziła... skandal jakiś :whistle: będę chodzić bardziej brudna jak moje dziecko haha :laugh:
Anisia śliczne pajacyki :) aaaj :)
Juradka ja mam 20 września, i co prawda jeden termin wypada mi wcześniej a drugi później ale może jakoś cud sprawi że maluch zechce wyjść w mamusiowe urodzinki :)
Ale masz fajnie, że masz termin w ten sam dzień :) Suuuuuuper! oby się udało, będę trzymać kciuki :) :cheer:
Podziękowania: pesq

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia