- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiek dzisiaj byłam w galerii bronowickiej ( mam pod nosem), tę wanienkę z ikei tez polecam fajna jest. Sama bym ją kupiła, ale juz dostałam więc nie bede kupowac
Ja dzisiaj zainwestowałam w drugi rożek ponieważ tamten ma różowe sówki... pozniej mi dziecko bedzie wypominac ze jak w szpitalu bylo to jak pedal w rozowych sówkach
Więc beda szare słoniki i zielone minky a co tam i do tego ochraniacz
I wyczailam kocyk za 12 zł ( allegro.pl/show_item.php?item=5144538046 ) i przescieradełka z frotte
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niech teraz nic pomaga za to pozniej czekac beda na niego smierdzace pieluszki
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Do tego jeszcze ręczniczek i prześcieradło na łóżeczko... Nad ręczniczkiem i prześcieradłem sie zastanawiałam i taka pani do mnie podeszla i mówi" pani sie nie zastanawia, tylko bierze 15zl za kg to wyjdzie grosze a w sklepie to za samo przescieradlo ponad 20zl" no i wzięłam wyniosło mnie to 8.50... Wygotuje porządnie i będzie git... Tak myślę :|
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
jakie śliczności można kupić za gorsze, jejku Umiesz szukać
Ja chyba też będę kupować ten rożek, tylko jest ich tyle że jeszcze nie mogę się zdecydować który chcę
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anisia27 napisał:
Ja dzisiaj zainwestowałam w drugi rożek ponieważ tamten ma różowe sówki... pozniej mi dziecko bedzie wypominac ze jak w szpitalu bylo to jak pedal w rozowych sówkach
Anisia padłam!!!
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Hm, dziwne, ja kojarzę że po stronie bawełny można przeprasowac i tak zrobiłam bo były zagniecenia po wirowaniu. A może dałoby się wirować na minimalnej prędkości i wtedy obyłoby się bez prasowania? Teraz przy upalach wyschloby i tak. A jakbyś chciała po obu stronach minky to wtedy bez prasowania.glooria napisał: Czytam właśnie jak uszyc munki kocyk i hmmmm pisze babka ze nie mizna prasowac
tutaj cytat
Po uszyciu (i przed oczywiście) NIE NALEŻY PRASOWAĆ MINKY! Ponieważ traci on swój urok nawet po przeprasowaniu go po stronie tkaniny bawełnianej, z którą to był zestawiony. Przez prasowanie, wzór, który jest ozdobą spłaszczy się i nie będzie już taki widoczny. Nie mówiąc o tym, że przystawiając gorące żelazko możemy spalić nasz materiał.
no i teraz zgupialam jak to jest jak kocyki czy te łóżeczkowe ozdoby sa z bawelna ktroa trzeba będzie pracować
Ja mam kocyk ale z obydwoch stron jest munky i nigdy nie prasowalam ale co z tymi co sa z bawelna np ochraniaczami
... co do dziewczyn i kocykow to starsza tylko przytula sie jak idzie spać ale jak byla mała to zachowywala sie jak emilka teraz czyli przed zasnieciem smyra koncem kocyka nosek
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
tylko tak sie zastanawiam bo akurat na tym blogu taka zastrzezenia były
jak mowilam mam kocyk tylko ze z obydwoch stron jest munky i nie bylo problemu bo on bez prasowania i tak pytam jak jak jest naprawdę
jurada piekne zdobycze
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Anisia to widzisz ja wczoraj Ty dzisiaj. Jeszcze kiedyś miniemy się
Jurada ten pajacyk dla taty śliczny
Kassandra to przejdę się pierw do Top Secret
jejku ale sobie pojadłam muszę sobie poleżeć
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
To będziemy razem te tutoriale oglądać
Pesq 100 lat Kochana !!! Zdrówka, cierpliwości, lekkiego terminowego porodu i duuuużoooo radości <przytula> :*
Ja bym kupiła używany, tylko bym sprawdziła model aby był taki, który wyszedł góra rok wcześniej –wtedy będę miała pewność, ze używało go tylko jedno dziecko, a one mają zazwyczaj 2 lata gwarancji Z resztą jeśli będę kupować to właśnie taki –płytkowy i używany
Co do facetów i rozmawiania o dzieciach, to ja mam wrażenie, że T. się nudzi jak mu opowiadam.. Nie zawsze, ale jak wchodzę na temat różnych opcji np. karmienia i chcę je z nim omówić, to taki jest „nieobecny” –ale w sumie skąd ma się na tym znać –w końcu to facet
Kupiłąm truskawki tam gdzie zawsze i są okrooopnee Takie bez smaku i w ogóle .. :/
Juradka pajacyk <3
Ja sie przytuliłam do kota pisząc post parę godzin temu i właśnie się obudziłam
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Albo z maluszkami sie umowimy na spacerek
Jurada, fajne ciuszki moze tez sie w koncu przejde i cos wynajdę
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Asiek, kochana ja nie mam dzisiaj urodzin we wrześniu dopiero , ale dziękuję życzenia przyjęte hahaasiekasiek napisał: Mysia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Anisia z przyjemnością z malcami sobie pochodzić
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
ale lepiej żeby po porodzie mi to przeszło, bo przy maluchu raczej powinnam być ogarnięta jeszcze zapomnę mu pieluszki założyć albo nie wiem co jeszcze haaha
jak u Was samopoczucie? mi głowa znowu pęka :/ jakoś się chmurzy, mogłoby popadać troszkę ale coś nie widać deszczyku