- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Kasandra, w sumie to nie pomyślałam o tym, ze biust się rozciągnie, ale to dobry argument przeciw stanikom sportowym... Więc pewnie kupię wiecej niż jeden do karmienia jesli będzie mi dane karmić w ogóle.
Agata, ja tez chyba z 4 worki ubrań odrzuciłam, bo w nic się nie mieszczę. Mam nadzieję, ze po porodzie wrócę do rozmiaru sprzed ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
A póki co mam 2 staniki z lidla, ale noszę je już teraz i obawiam się, że jak mi przyjdzie pokarm, to się w nie po prostu nie zmieszczę
Właśnie oglądam ciuszki w hm-ie, ale dziecięce są strasznie drogie o.O Dwupak body 70 zł o.O Za dużo. W smyku są 3-paki za 50.. Za tydzień idę do Smyka !!!!
Agata uroki bloku.. Na remont staram się nie narzekać –jednak robią to w dzień, no i muszą zrobić –nie przeskoczy się tego –aczkolwiek jak się siedzi w domu to przeszkadza Ale muzyka rycząca mnie wkurza :/ Zwłaszcza, że w ciąży mam bardzo specyficzny i wąskozakrojony gust muzyczny, a w dodatku bardzo ograniczoną „ilość” nerwów do spożytkowania…
Ajjjj kluski śląskie… Gloooriaaa DAAAAJJJJ
Basiek super, że wyniki ok
Ja NA BANK wrócę do wagi sprzed ciąży :] Tak wszystkim mówię, że szybko wrócę itd. to wszyscy patrzą z powątpiewaniem –a ja wiem swoje. Wrócę, bo chcę się dobrze czuć ze sobą i patrzeć z dumą w lustro i żeby Malutki się cieszył, że ma piękną Mamę, a T. żeby był dumny ze swojej kobiety –To się nazywa kobieca próżność
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Basiek super ze z wynikami wszystko dobrze masz dobrego, mądrego lekarza
Zazanka ja też ostatnio oglądałam ciuchy dla małego w hm ale ceny mają naprawdę straszne ... wiec wyszłam, tym bardziej ze mały na pewno szybko wyrośnie z tych pierwszych ubranek
i super ze masz tak silna wole to nie próżność masz rację i zgadzam się z Tobą , tylko potrzeba silnego charakteru i determinacji na pewno Ci się uda tez chciałabym żeby mój synek i partner byli ze mnie dumni , będę się starać ale jak wyjdzie to zobaczymy bo aż tak silna chyba nie jestem i tego można Ci Zaz pozazdrościć
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Basiek masz rację.. tak marudzę/marudzimy, że tego nie wolno, tamtego, a Ty Bidaku musisz całkiem siedzieć ! Dzielna jesteś jak nie wiem kto ! Ty i Pesq jesteście przykładem jak godnie znosić przeciwności
A mnie zgaga męczy Masakra
I cieszę się, że mam wybrany wózek, bo co jakiś widze, to bym popadała w większą niewiedzę i strach, że nie wiem co wybrać
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz a jaki wózek wybrałaś bo nie pamiętam?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra jest ta Frida do noska??? czy coś lepszego jest??
Basiek masz racje kurcze właśnie tak sobie myślałam o Tobie jak to pisałam że ty masz zakaz jakiegokolwiek chodzenia nadrobimy wszystko w październiku bo wtedy większość z nas już powinna być po porodzie;)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Wreszcie weekend
Ja już normalnie siedzę w tej pracy i odliczam tylko, zwłaszcza ze koniec już tak blisko.....
Jakoś mi dzisiaj wyjątkowo ciężko, nie wiem sama czemu.
Współczuję Wam tych remontów i muzykalnych sąsiadów...irytujące to musi być. I wiadomo, remontu nie ominie się,ale z tą muza to mogliby wrzucić na luz trochę.....
Co do koszul do karmienia ja mam ten sam problem - z tych tańszych nic mi się nie podoba, a droższe to mi szkoda kupować.
Mam trzy takie letnie sukienki z hm które kupiłam kiedyś na mega wyprzedaży za grosze, ona są takie zwykłe bawełniane bez szału, czarna czerwona i taka niebieska w pomarańczowy wzór, i mają takie zakładki na biuście więc myslalam ze może och użyje do karmienia. Zrobię fotki jak będę w domu i powiecie mi co myślicie. Tyle że do porodu mi ich szkoda a nie wiem czy tam gdzie planuje rodzic dają coś bo w sumie wszystko się dopiero wyjaśni jak będę już w pl pod tym względem, ale może warto bedzie jakieś byle co zakupić...
No i stanik też muszę kupić bo już mi moich nie wygodnie, tzn niby się mieszcze w kilka bez problemu ale takie jakieś mało komfortowe się wydają, a słyszałam że zły stanik możeczasem popsuć plany co do karmienia piersią bo coś tam.może blokować się czy coś....
Wiecie coś o tym może?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale szwagierka ma fride i chwali mocno, wiec jak chcesz, chyba nie ma tu lepszych i gorszych, bardziej kwestia preferencji...
Przypomniało mi się że a propos wanienki chciałam Wam sprzedać patent siostry mojegoo męża - oni jak juz mały siedział to kupili taki mini basenik dmuchany i wkładali go pod prysznic na kąpiele, tym sposobem był fun a jednocześnie kąpiel z głowy, ja planuje też kupić, bo wanny nie mamy a wydaje mi się ze to jest fajny pomysł plus można też wykorzystać go latem na dworze, zamiast potem większą wanienke albo jakieś inne gadżety
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co o tym sądzicie?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony